o ka manote apie FIskars puodus? Turiu pora, pirkau ilgai neieskojusi, nes pasirode, kad tureti puodai nepripazino naujos virykles, todel teko skuosti i parduotuve ir pirkti pirmus pasitaikiusius...
Bet panaudojus kelis metus neizvelgiau nei maziausio trukumo, tai galvoju pasipildyti kolekcija..
Šiandien Electromarkete nusipirkau puodų rinkinį, tinkantį indukcinėms kaitlentėms, kuris kainavo apie 1100 Lt. Pataikiau ant akcijos, tai nuo kainos - 25 %. Apžiūrėjau, apčiupinėjau - lyg ir kokybiški atrodo, plius Vokietijoj gaminti. Dar pažįstama pardavėja patikino, kad tikrai gera prekė. Žodžiu, pagyvensim, pamatysim.
Sveiki,gal kas jau įsigijote IKI pasirodžiusius rudeninės akcijos Berghoff puodus?Ar čia irgi "kitaiskaja čiuda",ar galima tikėti,jog belgiški? Apvarčiau,apkilnojau-nei sunkūs,nei kapsulės vario nepastebėjau ...Dizainas man gražus,pardavėjos nieko nežino apie juos,nesužinojau nė to,ar kaista rankenos Gal jūs apšviesit?
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 09 27, 22:49)
Šiandien Electromarkete nusipirkau puodų rinkinį, tinkantį indukcinėms kaitlentėms, kuris kainavo apie 1100 Lt. Pataikiau ant akcijos, tai nuo kainos - 25 %. Apžiūrėjau, apčiupinėjau - lyg ir kokybiški atrodo, plius Vokietijoj gaminti. Dar pažįstama pardavėja patikino, kad tikrai gera prekė. Žodžiu, pagyvensim, pamatysim.
Atsiminiau, kad nepaminėjau puodų brand'o Mano puodai WMF firmos.
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 09 28, 16:05)
Atsiminiau, kad nepaminėjau puodų brand'o Mano puodai WMF firmos.
Sveikinu, nusipirkote grynakraujus vokiskus puodus. Elektromarktas WMF ispardavineja ir panasu kad jais neprekiaus. Aisku galejote pasiziureti ir kitu vokieciu gamintoju puodas (puodai.lt) uz analogiska kaina galejote nusipirkti
silarganu (stiklo keramika, 100% neutrali danga) dengtus vokieciu firmos Silit puodus ( 2 metai kaip sita firma priklauso tam paciam WMF koncernui). Fissler (auraplius.lt) taipogi rimtas tikras vokieciu gamintojas. Labai puikus puodai butu Scanpan (Danija) penkiu sluoksniu (plienas + 3alu.sluoksniai + plienas).
Na ir zinoma Kuhn Ricon (Gerduva.lt, tai vienintele Sveicarijos imone gaminanti plieninius puodus) inovatyvus ir puikios sveicariskos kokybes gaminiai - aisku kaina ju stipri, labai stipri, bet manau jie verti tu pinigu. Jeigu pirkciau puodus tai ko gero butu butent jie.
Sveikinu dar karta, teisingas pasirinkimas.
p/s Mes naudojame Demeyere Atlantic (Belgija, pora metu kaip si firma priklauso Zwilling koncernui) puodai idealus, praktiskai nesunaikinami, deja siuo metu LT jais niekas neprekiauja. Mums tarnauja jau 10 metu, isplauni isblizgini ir vel gali statyti i vitrina.
Gal kas pasidalinsit receptukais gaminimo be vandens su iCook puodais?
Mane irgi domina iki puodai, negi dar niekas neprikote?
Kadangi nesulaukiau atsiliepimų apie naujuosius Berghoff (netikiu,jog niekas nepirko:)),pakomentuosiu aš.Pirkau 2 mažesnius,1 didelį,su rankena padažams ir keptuvę.Apžiūrinėjau,kilnojau tuos puodus kelis kartus,bet va,kai ko nepastebėjau,kol neįsigijau:)Nervina puodų kraštas-jis toks aštrokas.Kol nereikia plauti,nieko tokio,bet kai plauni,ypatingai šluostai,tuomet tas kraštas rėžiasi į pirštus,nes puodai sunkoki.Keptuvė kaip keptuvė,kotletai iškepė normaliai,neprisvilo ir neprilipo,man norėtųsi didesnio diametro ir už tokią kainą galėtų būti dangtis.Kaip visi rašo,jog tokiuose puoduose skonis kitas maisto ir panašūs blam-blam- blam,tai aš to nepastebėjau Tiesa,bulvės karštos buvo apie geras 2 val,bet skonis kaip ir bulvės,netapo trumais .Valosi gerai,žiūrisi gerai,patinka metaliniai dangčiai,pro vožtuvus garas varo,dangčiai nešokinėja.Tiesa,rankenėlės KAISTA.Ne iš karto,bet ilgiau gaminant,geriau tiesiog ranka jų nekilnoti.Na,kaip už tokią kainą 5 vnt virtuvės amunicijos,manau realiai.Planuoju dar įsigyti kinietišką troškintuvą ir samtį pamiršau Tai tiek pastebėjimų,mergaitės,džiaugsiuosi,jei kam padėjau
Nu kad kraštas pjauna, gerokai nustebino, ir aš juos bečiupindama parduotuvėje į tai neatkreipiau dėmesio, reikes atidžiau pasižiureti , o tai kokia suma jei ne paslaptis už juos gavos?
QUOTE(Teoleda @ 2014 10 15, 09:17)
Jokia paslaptis - 480 litų už " 10 dalių rinkinį",kaip rašo visi puodų pardavėjai 4 puodai ir keptuvė,normaliai manau
Ahajuokina jie su tais dangčių atidalinimais , o kuria keptuvę pirkote? Gal tą su juoda danga?
Sveiki, atejau prasyt patarimo.... noreciau mamai nupirkt puoda (viena ar kelis), suma galetu but iki 1000-1500, bet noreciau tikrai gero, kokybisko, patogaus. Mama daug gamina, plytele stiklo keramikos. Buciau labai dekinga uz patarimus ar nuorodas.