Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie puodus

Visu atsiprasau kad esu kiek ikyrokas bet tikrai noriu pateikti maksimum informacijos.
Taigi pagaliau issiaiskinau kodel indai gali kainuoti pigiau ne kaip metalas is kurio jie pagaminti.
Pasirodo tikras aukstos kokybes nerudijantis plienas (marke AISI 321 (12Х18Н10Т) turi savo sudetyje brangiai kainuojancio nikelio, na tai stai norint ispiginti metala buvo sukurta technologija leidzianti pakeisti plieno sudetyje esanti nikeli i mangana ir azota , sio naujadaro kaina zymiai mazesne, sio plieno markes AISI 201 ir AISI 202.
Ir vienas ir kitas metalas vadinamas Nerudijanciu plienu. Stai ir visa paslaptis.
Zinant kinieciu sugebejimus tai is vis neaisku ko jie gali prikisti i metala noredami ji dar labiau ispiginti.
Dar karta atsiprasau uz ikyruma. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Įspūdingi informacijos rinkimo sugebėjimai biggrin.gif
Tik bėda: kam tie puodai "šalia Šveicarijos buvę" tam surinkta informacija, greičiausiai, nelabai suvokiama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 12 10, 08:23)
Įspūdingi informacijos rinkimo sugebėjimai  biggrin.gif
Tik bėda: kam tie puodai "šalia Šveicarijos buvę" tam surinkta informacija, greičiausiai, nelabai suvokiama  doh.gif

ACIU,
Tiesiog man gaila istisai visamekame mulkinamu lietuviu. Megstu tiesa. cool.gif
Atsakyti
Laba diena,
Atsirado noras pamedzioti. Na kagi "BETA"LT aptinku super duper auksciausios kokybes sveicariskus puodus uz dyka, viso labo 599Lt.
http://beta.lt/kauna...p;category_id=1
Tai stai apie firma. Registracija Ciurihas Sveicarija (2012.09.14d)istatinis kapitalas 20000 sveicarijos franku ( apie 58000Lt). Administracija 2 zmones, p.Karin Schafer- valdybos pirmininke ir p.Michalashvili Aharon savininkas/akcininkas. Apie darbuotojus ziniu nerasta. Domimes toliau, p. Aharon, pilietybe Izraelis, gyvena Vengrijoje, tautybe, panasu kad hibridine zydo ir gruzino,perka firma firma registruota Sveicarijoje (2013.01.18d). Keicia jos pavadinima is Royalty Line GmbH i Royalty Line Switzerland GmbH (2013.10.30d.) Na turbut nereikia aiskinti kodel atsiranda zodis Switzerland( vyksta pasiruosimai isejimui i didziuosius rytu tyrus).
Antra asmenybe p.Karin Schafer labai spalvinga , pirmas irasas apie darba 1999m.
per ta 14 metu sita ponia dirba arba esa dirbusi 44 imonese. 7 jau likviduotos, dalis likviduojamu, na o likusios 14 kol kas gyvuoja ir sita ponia ten dirba.
Pirmai pradziai tiek ziniu. Kai atsiras laisvo laiko pasiknisiu giliau ir parasysiu apie puodus, nors man ir taip viskas 100% aisku.
Tiesa ar Jus norite pirkti puodus is sios firmos, as tai ne.
Atsakyti
http://rotonero.lt/?...-daliu-standard

O cia tas pats kas millerhaus ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2014 01 14, 08:32)
http://rotonero.lt/?...-daliu-standard

O cia tas pats kas millerhaus ar ne?  g.gif

Laba diena
Kaip nebutu gaila sitos firmos aptikti nepavyko, tai is vis neaisku kas ir is kur. Puslapi radau tik baltarusijoje, jie raso kad tai austru firma, na bet pabandziau pereiti per europos duomenu baze tai nei vokietijoje,austrijoje,sveicarijoje sios firmos tikrai nera registruose. Tikrai nerekomenduoju. Surasau Jums vokieciu firmas kuriomis galima pasitiketi, dalis ju patys gamina indus , kitos tik padaro dizaina ir uzsako pagal pateikta specifikacija gaminti kinams, trecios perka grynai kinietiskus gaminius tik uzsako kad ant ju uzdetu firmos pardavejo zenkla . Na ir pacios pavojingiausios tai firmos vaiduokliai, paprastai ikurejai vienas ar du asmenys is treciuju saliu, firma del solidumo registruoja vokietijoje, austrijoje,sveicarijoje. Indus uzpirkineja urmu is keliolikos kinu gamintoju, ir pardavineja skirtingais labai skambiais vardais pvz."SANUSY", "PETERHOF","FLORANCE", "BLUMHAUS","SWITZERHOF", "Cookswiss", "Swisscook" , "ZILLINGER" , "Swisslux", "Villenbach" , "Hofreiter" "Royaliti line switzerland" ir t.t. Indai paprastai pardavinejami tik rytu europos salyse, rusijoje, ukrainoje. Sie indai neturi jokiu EU atitikties sertifikatu, kokybe ju tikrai labai abejotina.
Vokietija tikros firmos : AMT Gastroguss, BEEM, ELO, BAF, SKK, WMF, Silit, Zwilling, GUDE, Fissler, WOLL, SSW, ROSLE, Borner,CS group. Siu gamintoju indus, peilius be problemu rasite ir LT. Paskutiniu metu labai daug pasiulymu pirkti sveicariskus gaminius tai zinokit Sveicarijoj siuo metu tik dvi gamyklos gamina indus tai KUHN RIKON (visokie indai) ir SWISS DIAMOND (tik indai su neprideganciomis dangomis, l. brangus konstukciskai labai panasus i WOLL ).
As naudoju Belgiskus puodus,padazine, wok'a, tai firma Demeyere (priklauso Zwiling grupei, ) indai brangus bet tikrai verti tu pinigu kuriuos sumokejau.

Atsakyti
O as siuos nusiziurejau:
http://rotonero.lt/?...hattan-10-daliu
Gal kas turite, kokie atsiliepimai, ar patikima is cia pirkti?
Is anksto aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Naudoju Fagor - indai nebrangūs ir tikrai verti daugiau nei sumokėjau biggrin.gif
Iš senų laikų turiu Berghof - gerai brangesnius - tai niekuo nesiskiria ...
Atsakyti
As noriu puodu su termostatais ir metaliniais dangciais tipo kaip zepter ar bauer. Taciau tokiu neiperku verysad.gif Kokius rekomenduotumete analogiskus gerus? Ir uz padoria kaina ax.gif

kaip va tokie?

http://www.skelbiu.l...lt-7961584.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 16 sausio 2014 - 12:13
QUOTE(Raimo @ 2014 01 15, 18:01)

Vokietija tikros firmos : AMT Gastroguss, BEEM, ELO, BAF, SKK, WMF, Silit, Zwilling, GUDE, Fissler, WOLL, SSW, ROSLE, Borner,CS group. Siu gamintoju indus, peilius be problemu rasite ir LT.

Kiek daug informacijos, kiek žinių! Didžiulis ačiū, kad dalinatės ir šviečiate mūsų tautą thumbup.gif Iš minėtų firmų, turiu SKK keptuvę, Silit greitpuodį, keletą Zwilling ir Fissler smulkmenėlių (nuo prikaistuvių iki česnakų spaustukų ir manikiūro žirklučių). Visais daiktais esu ypatingai patenkinta, naudojami ne vienerius metus ir esu įsitikinusi, kad tarnaus dar ilgai smile.gif

Super firmos! Nors kai kurios anksčiau buvo nelabai man žinomos, aišku nepasitikėjau gražiais pardavėjų žodeliais, pati tikrinau internete informaciją, atsiliepimus ir patį daiktą čiupinėjau - ant keptuvės dugno, sujungimo su rankena ir ant pačios rankenos (nes jos būna stacionarios ir nuimamos) visur "štampai" pagaminta Vokietijoje. Nes buvo kurioziškas įvykis kai mane įtikinėjo, kad daiktas tikrai pagamintas Vokietijoje, cituoju "žiūrėkit, gi parašyta didžiulėmis raidėmis GERMANY", pripiešta žvaigždučių, karūnų kažkokių, o kai paprašiau parodyti dėžę, jau radosi ir smulkus užrašiukas "Made in Thailand" (ar India, tiksliai nepamenu). doh.gif

Žinoma, už keptuvę (28cm, aukšta kaip troškintuvas) mokėjau beveik 300Lt, o greitpuodis lyg apie 800Lt, manikiūro rinkinys su nuolaida apie 400Lt kainavo, bet auksinė taisyklė neesu tokia turtinga, kad pirkčiau pigią prekę pasitvirtino thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dina931212 @ 2014 01 16, 18:10)
Kiek daug informacijos, kiek žinių! Didžiulis ačiū, kad dalinatės ir šviečiate mūsų tautą  thumbup.gif Iš minėtų firmų, turiu SKK keptuvę, Silit greitpuodį, keletą Zwilling ir Fissler smulkmenėlių (nuo prikaistuvių iki česnakų spaustukų ir manikiūro žirklučių). Visais daiktais esu ypatingai patenkinta, naudojami ne vienerius metus ir esu įsitikinusi, kad tarnaus dar ilgai  smile.gif

Super firmos! Nors kai kurios anksčiau buvo nelabai man žinomos, aišku nepasitikėjau gražiais pardavėjų žodeliais, pati tikrinau internete informaciją, atsiliepimus ir patį daiktą čiupinėjau - ant keptuvės dugno, sujungimo su rankena ir ant pačios rankenos (nes jos būna stacionarios ir nuimamos) visur "štampai" pagaminta Vokietijoje. Nes buvo kurioziškas įvykis kai mane įtikinėjo, kad daiktas tikrai pagamintas Vokietijoje, cituoju "žiūrėkit, gi parašyta didžiulėmis raidėmis GERMANY", pripiešta žvaigždučių, karūnų kažkokių, o kai paprašiau parodyti dėžę, jau radosi ir smulkus užrašiukas "Made in Thailand" (ar India, tiksliai nepamenu).  doh.gif

Žinoma, už keptuvę (28cm, aukšta kaip troškintuvas) mokėjau beveik 300Lt, o greitpuodis lyg apie 800Lt, manikiūro rinkinys su nuolaida apie 400Lt kainavo, bet auksinė taisyklė neesu tokia turtinga, kad pirkčiau pigią prekę pasitvirtino  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

O sakykit prasau kiek laiko keptuve naudojate. Mes irgi turime Silit greitpuodi pirktas pries 10m. kol kas viskas OK. Pora kartu pakeitem tarpine.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 01 16, 09:26)
Naudoju Fagor - indai nebrangūs ir tikrai verti daugiau nei sumokėjau  biggrin.gif
Iš senų laikų turiu Berghof - gerai brangesnius - tai niekuo nesiskiria ...

O kur tuos Fagor butu galima rasti?
Atsakyti