Parekomenduokit kas gerus puodus protinga kaina indukcinei kaitlentei kuriuos galima būtų plauti indaplovėje ir keptuvę Sektos nedomina
Paprasciausi puodai is "Urmo bazes"(Kaune)su zenkliuku,tokia spirale(pvz.6 ltr.puodas kainavo60 lt.kiti ,aisku,daug maziau),keptuve spizine,tik po indaplves reiks ja truputi patepti ir pakaitinti su aliejumi.As ir siaip ja pirma ikaitinu ,po to ipilu aliejaus ir produktus dedu i kaitinta alieju.Nieks netraukia,viskas puikiai kepa,tik kiausiniui reikia truputi daugiau riebalu,nes jie sugeria.O siaip jei dar pigiau,emaliuoti paprasti rusiski tinka.
Man labai geri puodai is maximos ''Ello",rankenos neikaista,kai akcija buna vis po viena nusiperku baigiu susirinkti visu dydziu
Gal kas išbandę šituos WELLBERG, KAISERHOFF ar BERGNER puodus ? Kurie labiau apsimoka pirkti, ar nė vieni iš jų....
http://grupinis.lt/K...inkini_WELLBERG
http://grupinis.lt/K...inkini_WELLBERG
QUOTE(Jolancike @ 2013 01 19, 00:51)
Parekomenduokit kas gerus puodus protinga kaina indukcinei kaitlentei kuriuos galima būtų plauti indaplovėje ir keptuvę Sektos nedomina
FAGOR SILVER.
QUOTE(speedy @ 2013 01 24, 18:24)
Speedy jusu deka pas mane visa virtuve surinkta tai va ir cia dar pagelbejot aciu. o kad jau konsultuojate ir ci atai o gal is spiziniu puodu kazka zinote ir ar tiks indukcinei?
QUOTE(GITALE @ 2012 11 10, 14:25)
o kaip naujos akcijos "iki " puodai bergoff?
esu įsigijus iš IKI Berghoff didelį puodą, troškintuvą ir keptuvę. Sakykit kaip su tais puodais iš tikro. Troškinau balandžius tam puode, tai paskui puodas smirdėjo ilgai tais kopūstais, keptuvėje kepiau grybukus pyragėliam Kūčių vakarui, tai keptuvė grybais kvepėjo. Dabar net bijau tam puode ką nors ir gamint, nejaugi tik vandenį jame virt Čia gal visgi ne tikri tie Berghof puodai?
Laba.Noriu nusipirkt puoda su sieteliu, kad galeciau gamint ant garu..Puodu rinkinio nenoriu pirkt, maza ka gal nepatiks..Gal galit kas parekomenduot is praktikos koki puoda ir kur ieskot..ACIU
QUOTE(paprikutė @ 2013 01 30, 11:54)
esu įsigijus iš IKI Berghoff didelį puodą, troškintuvą ir keptuvę. Sakykit kaip su tais puodais iš tikro. Troškinau balandžius tam puode, tai paskui puodas smirdėjo ilgai tais kopūstais, keptuvėje kepiau grybukus pyragėliam Kūčių vakarui, tai keptuvė grybais kvepėjo. Dabar net bijau tam puode ką nors ir gamint, nejaugi tik vandenį jame virt Čia gal visgi ne tikri tie Berghof puodai?
Turiu tą didžiausią puodą. Tai pas mane irgi kvapai lieka nuo gaminamo maisto. Išplaunu ir kelias dienas stovi atidarytu dangčiu - vėdinu. Bandžiau ir kitokį ploviklį naudoti ir indaplovėje plauti - vis tiek tas pats. Kvapas kurį laiką lieka.
Šypsenėlė (:+2013 02 17, 10:17-->
QUOTE( Šypsenėlė (: @ 2013 02 17, 10:17)
Laba.Noriu nusipirkt puoda su sieteliu, kad galeciau gamint ant garu..Puodu rinkinio nenoriu pirkt, maza ka gal nepatiks..Gal galit kas parekomenduot is praktikos koki puoda ir kur ieskot..ACIU
Kaip tik kažko tokio ieškau. Kol kas aptikau tokius: Bergner, Berghoff Cosmo, Berghoff Orion, Berghoff Zeno, Gipfel Supreme.
Pati nežinau kokį rinktis.
Aišku yra dar kitokių, bet ten jau ir kainos didesnės.
Ntu-Kpi,- aciu ,bet ieskau as vieno puodo,kuriame yra sietelis (kazkur maciau kadais )Zadu Vilniuj prasinest po parduotuves , nu bet kur as maciau
Šypsenėlė (:+2013 02 17, 17:52-->
Tuomet gal jums kažkas tokio reikia.
Toks arba štai toks.
QUOTE( Šypsenėlė (: @ 2013 02 17, 17:52)
Ntu-Kpi,- aciu ,bet ieskau as vieno puodo,kuriame yra sietelis (kazkur maciau kadais )Zadu Vilniuj prasinest po parduotuves , nu bet kur as maciau
Tuomet gal jums kažkas tokio reikia.
Toks arba štai toks.