Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie puodus

QUOTE(Agutuke @ 2012 10 29, 11:37)
Sveikos, labai norėčiau išgirsti atsiliepimų apie šiuos puodus: http://www.akcijatau...u-stilingu-laga (Zillinger Switzerland)  rolleyes.gif

Ar kas nors turite/turėjote? Kaip kokybė? Aprašymas labai gražus, bet interete nerandam apie šiuos puodus visiškai jokių atsiliepimų iš asmeninio naudojimo patirties.  g.gif Brūkštelkit čia ar asmeninę žinutę. Labai labai laukiame. smile.gif

Keista ten: "inspired .. Germany", "desingned Zurich" g.gif o bus, greičiausiai "made in China" rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,

reikia patarimo mirksiukas.gif

Kas geriau: ZWILLING ar BERGHOFF puodai?
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2012 11 09, 20:04)
Sveiki,

reikia patarimo  mirksiukas.gif

As ne eksperte, bet ZWILLING skamba geriau mirksiukas.gif
Ir atejus paskaityt apie puodus,radau balagana. blush2.gif Gal kas turi namie keramikine virykle,tai patartu man kokie puodai geriausiai tiktu.Aciu is anksto visiem ekspertams. 4u.gif
Atsakyti
o kaip naujos akcijos "iki " puodai bergoff?
Atsakyti
QUOTE(monera @ 2012 11 10, 15:46)
ir mane domina jų kokybė 4u.gif

Kaip jus visi isikande del tu akcijiniu puodu g.gif As karta pirkau keptuves visokiu diamtru,kai buvo akcija,tokios pilkos.Na tai gryniausias sh..ir lipo ir svilo... Man atrodo,jei norit pirkti tikrai originalius puodus,tai reikia eit i specialias parduotuves , o ne i prekybcentrius,kur nezinia is kur juos veza.
Atsakyti
QUOTE(vajetau @ 2012 11 10, 17:58)
Kaip jus visi isikande del tu akcijiniu puodu g.gif As karta pirkau keptuves visokiu diamtru,kai buvo akcija,tokios pilkos.Na tai gryniausias sh..ir lipo ir svilo... Man atrodo,jei norit pirkti tikrai originalius puodus,tai reikia eit i specialias parduotuves , o ne i prekybcentrius,kur nezinia is kur juos veza.

o as pirkau dvi "iki" akcijines keptuves, skirtingu diametru ,nei svyla nei ka , nera nieks prisvile, dziaugiuosi jom
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 11 11, 16:55)
o as pirkau dvi "iki" akcijines keptuves, skirtingu diametru ,nei svyla nei ka , nera nieks prisvile, dziaugiuosi jom

pradzioje as irgi dziaugiausi doh.gif Turiu irgi dvi. Pirmoji, deja, jau svyla. Sakyciau gana greitai. Turiu ir puoda isigijusi, irgi labai nusivyliau. Galvoju gal net pasidometi grazinimo galimybemis. Naudoju ant indukcines kaitlentes, tai labai labai ilgai kol uzverda, net pati kaitlente persijungia kazkaip i mazesne temperatura. Zodziu kazkas ten su juo negerai.
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2012 11 09, 21:04)
Sveiki,

reikia patarimo  mirksiukas.gif

Mane labai domina Zwilling puodai, parduodami Rimi uz lipdukus, bet niekur nerandu atsiliepumu apie juos unsure.gif . Gal kas esat susidure ar jau isbande siuos puodus? Butu saunu sulaukti daugiau pasisakymu ax.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2012 11 13, 17:22)
Mane labai domina Zwilling puodai, parduodami Rimi uz lipdukus, bet niekur nerandu atsiliepumu apie juos unsure.gif . Gal kas esat susidure ar jau isbande siuos puodus? Butu saunu sulaukti daugiau pasisakymu  ax.gif  4u.gif .

Turiu ir abiejų rūšių. Kas labai nustebino rimi puoduose-net dangtis verdantįkaista taip, kad be pirštinės nepaimsi, apie rankenas net nekalbu.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2012 11 15, 11:12)
Turiu ir abiejų rūšių. Kas labai nustebino rimi puoduose-net dangtis verdantįkaista taip, kad be pirštinės nepaimsi, apie rankenas net nekalbu.

Aciui uz pasidalinima patirtimi - jau nebenoriu puodu is RIMI schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2012 11 15, 10:12)

o kokius turite, t.y. su apvaliom rankenėlėm ar viena ilga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2012 11 25, 10:57)
o kokius turite, t.y. su apvaliom rankenėlėm ar viena ilga?  g.gif

Jei klausiatapie rimi puodus, tai turiu su 2 rankenėlėm.
Atsakyti