Kuo skiriasi icook nuo zepter/bauer/berghoff/etc. atitinkamu produktu?
Mamai jubiliejaus proga padovanojom berghoff'o pigiausia komplekta, kuris turejo ir varine (ar kokia ten) kapsule ir "gaminimo be vandens" navarota. jeigu neklystu, atsistojo kazkas apie :-) 3-4 simtus. Mama negali atsidziaugti jau 4 metus.
Ir tai visai ne 1,5 kLt uz puodus.
As negaliu atsidziaugti uz IKI lipdukus pirktais puodais ypac troslintuvu. niekas neprikimba, galima ir kepti ir virti tame paciame troskintuve. Vienintelis minusas mano akimis yra tai, kad ikaista dangcio rankenele.
Papildyta:
Pas mane Scala serija. Va toks troskintuvas O ikaista dangcio rankenele Dar noreciau Orion serija isbandyti
Papildyta:
Pas mane Scala serija. Va toks troskintuvas O ikaista dangcio rankenele Dar noreciau Orion serija isbandyti
Prieš 3,5 metų įsigyjau porą Tramontina puodų. Viskas su jais gerai, esu patenkinta.
naudoju bergner "turginius" puodus, tėvai nupirko gyvenimo pradžiai, bet jau 3 metai, o jie kaip nauji tik nesuprantu kai verdu bulves skysčių neišgarina, pastovi pusdienį ir gali išpilt dar pusę stiklinės, todėl greit bulvės virtos surūgsta jeigu nesužiūri
QUOTE(AndzelikaG @ 2012 08 10, 08:57)
nusivyliau IKI Berghoff puodais ir keptuvėmis, nes negalima plauti indaplovėje ir naudoti metalinių įrankių
o kodel negalima indaplovėse
http://vilniuscity.o...i-iid-118621366
na greit paieškojau informacijos jei situos tai as turiu nedidekį puodą su viena rankena ir nuo dangčio nusiima rankenėlė su temperatūros parodymais,ir plaunu indaplovėje
Sveikutes,
parasysiu ir as savo patirta patirti apie TRAMONTINA DUO serijos puodus,is 4 puodu triju puodu vidus viena karta pavirus pakeite spalva ir apsinese vidus taip, kad net neatsiplauna,tad ATSARGIAI su jais,gal tiesiog sita serija brokuota pasitaike sunku pasakyti....
O kas naudojate Tramontina puodus gal galite pasakyti kokio modelio turite?Gal neverta jau taip nurasyti juos....????
Papildyta:
Parekomenduokite kokius puodus(dujinei viryklei) rinktis uz vidutine kaina...kokius 400-500 simtus...Esu pasimetus kai Tramontina taip pavede...
parasysiu ir as savo patirta patirti apie TRAMONTINA DUO serijos puodus,is 4 puodu triju puodu vidus viena karta pavirus pakeite spalva ir apsinese vidus taip, kad net neatsiplauna,tad ATSARGIAI su jais,gal tiesiog sita serija brokuota pasitaike sunku pasakyti....
O kas naudojate Tramontina puodus gal galite pasakyti kokio modelio turite?Gal neverta jau taip nurasyti juos....????
Papildyta:
Parekomenduokite kokius puodus(dujinei viryklei) rinktis uz vidutine kaina...kokius 400-500 simtus...Esu pasimetus kai Tramontina taip pavede...
QUOTE(EUFORIJAA @ 2012 10 10, 19:25)
FAGOR profesionalūs puodai.
QUOTE(astraa @ 2012 10 21, 10:26)
Sveikutės, pakalbėkim apie SILIT greitpuodi kas naudojat?
Sveikutės,
mes naudojamės Silit greitpuodžiu jau kokius 8 metus. Įsigijome turbūt vieni iš pirmųjų, kai tik pasirodė Lietuvoje. Esam labai patenkinti. Veikia puikiai. Pagrinde gaminame ilgai ruošiamus patiekalus: troškiname balandėlius, gaminame plovą, verdame burokėlius, vakarais greitai vakarienei pasitroškiname daržovių su mėsos gabaliukais (čia greitas patiekalas). Beje vasarą važiuojant prie ežerų, prisigaminu mėsos konservų. Tiesiog nežinau, ką daugiau parašyti. Tikrai nesigailiu sumokėtų pinigėlių. Manau, kad jis jau atidirbo. Tiesa tarpines jau esu pakeitusi pora kartų.
QUOTE(Raimo @ 2012 10 23, 20:56)
Sveikutės,
mes naudojamės Silit greitpuodžiu jau kokius 8 metus. Įsigijome turbūt vieni iš pirmųjų, kai tik pasirodė Lietuvoje. Esam labai patenkinti. Veikia puikiai. Pagrinde gaminame ilgai ruošiamus patiekalus: troškiname balandėlius, gaminame plovą, verdame burokėlius, vakarais greitai vakarienei pasitroškiname daržovių su mėsos gabaliukais (čia greitas patiekalas). Beje vasarą važiuojant prie ežerų, prisigaminu mėsos konservų. Tiesiog nežinau, ką daugiau parašyti. Tikrai nesigailiu sumokėtų pinigėlių. Manau, kad jis jau atidirbo. Tiesa tarpines jau esu pakeitusi pora kartų.
mes irgi jau trys metai, kaip turime.
Gaminu šeimai jame, taip pat patinka rudenį uogienes jame ruošti, nes labai talpus ir virti minimaliai reikia
Tarpinę neseniai pakeičiau, nes jau reikėjo (gaila, kad tokia nepigi, bet gerai, kad nedažnai keistina), visa kita - nėra dėl ko prikibti: idealus greitpuodis
Papildyta:
QUOTE(EUFORIJAA @ 2012 10 10, 17:25)
o aš vokiškuosius SILIT galėčiau rekomenduoti: kurią čia savaitę viriau pupeles ir užmigau netyčia su vaiku (laimei, kad gaisras nekilo)
Vanduo baigėsi puode, skrudinosi pupelės ant dugno, tsakant, net suanglėjo, kai pamačiau, pagalvojau, kad jau viskas - ate puodui (kurios kitos firmos, būdavo, net jei uogienę verdant, prikepdavo - neatplausi jau....), bet įpyliau vandenuko, įmerkiau kempinėlę ir - stebuklas - net šveist dorai neteko: kuo gražiausiai išsiplovė ir net nepasakytum, kad kaitinosi netrumpą laiką be vandens jis sau...(aišku. nėra čia kuo girtis dėl tokio neapdairumo savo, bet tuo tiesiog norėjau pasakyti, kad tikrai tvirti ir patikimi šie puodai ).
Sveikos ir sveiki!
Labai norėčiau išgirsti atsiliepimų apie šiuos puodus: http://www.akcijatau...u-stilingu-laga (Zillinger Switzerland)
Ar kas nors turite/turėjote? Kaip kokybė? Aprašymas labai gražus, bet interete nerandam apie šiuos puodus visiškai jokių atsiliepimų iš asmeninio naudojimo patirties. Brūkštelkit čia ar asmeninę žinutę. Labai labai laukiame.
Labai norėčiau išgirsti atsiliepimų apie šiuos puodus: http://www.akcijatau...u-stilingu-laga (Zillinger Switzerland)
Ar kas nors turite/turėjote? Kaip kokybė? Aprašymas labai gražus, bet interete nerandam apie šiuos puodus visiškai jokių atsiliepimų iš asmeninio naudojimo patirties. Brūkštelkit čia ar asmeninę žinutę. Labai labai laukiame.