Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie puodus

Turiu puodus iš ketaus, emaliuoti 4, vienas ne ir vieną bauerį dar senų laikų. Savo sunkenybių nekeisčiau į jokius kitus, net baueris dulka, nors nieko su juo blogo nenutiko, tiesiog kitaip verda.

Sriubos man iš viso atradimas ketiniam puode, reikia nekilnoti per dažnai dangčio, ir po išjungimo palikti bent 15 minučių ir rasit kažką nepaprastai pilno skonio ir kvapų!
Atsakyti
Sveikos:) gal kuri naudojat TRAMONTINA keptuves. Pamokinkit kaip joje kepti, nesuprantu ar kept nemoku ar ja sugadinau, prikempa man joje g.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas galite patarti.

gavau dovanu stai toki troskintuva http://www.victory.b...83&cat=0&line=0
vadinama "Gusiatnica" , balatarusiu firma «Виктория».
Esu tetai sakiusi, kad noriu spizinio troskintuvo, o ji man nupirko aliuminini. Jai pardaveja neva sakiusi, jog tai yra "baltas spyzius". Ar gali taip buti? Bet to tas indas nera ypatingai sunkus, tai itariu, joks cia spyzius g.gif Suplota 140 lt, cekis yra, galvoju gal grazinti? Gal kas esate naudoje panasaus tipo indus? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(laumme @ 2012 03 29, 17:33)
sveiki, gal kas galite patarti.

gavau dovanu stai toki troskintuva http://www.victory.b...83&cat=0&line=0
vadinama "Gusiatnica" , balatarusiu firma «Виктория».
Esu tetai sakiusi, kad noriu spizinio troskintuvo, o ji man nupirko aliuminini. Jai pardaveja neva sakiusi, jog tai yra "baltas spyzius". Ar gali taip buti? Bet to tas indas nera ypatingai sunkus, tai itariu, joks cia spyzius  g.gif Suplota 140 lt, cekis yra, galvoju gal grazinti? Gal kas esate naudoje panasaus tipo indus? Kokie atsiliepimai?

"Гусятница многофункциональная с крышкой-жаровней АЛ 4,5"

Manau, tas "AL" reiškia aliuminį.
Atsakyti
Sveikos,
noreciau suzinot kaip sitie puodai: Millerhaus puodų rinkinys ir LAFAIET medicininio plieno puodų rinkinys
kainos ju praktiskai vienodos, principas taip pat panasus, galima virti sudejus puoda ant puodo, turbut nemazai duju susitaupys.. nes labai jau daug verdu.... tik va galvoju ar tikrai kokybiskas plienas, ar nekenkia sveikatai....
pasidalinkit savo ziniomis jei kuri turit viena ar kita puodu rinkini smile.gif o gal dar yra kokiu panasaus principo puodu? smile.gif
Atsakyti
Labas. Gal kas turite? Idomu kokie atsiliepimai? Ar jie kokybiski? g.gif

zillinger switzerland puodai
Atsakyti
Labas, gal kas zinote kuo skirias BergHOFF Orion Invico vitrum puodas ir BergHOFF Orion puodas ?

Orion invico

orion

Is foto matau, tik kad Orion invico virtum yra stiklinis dangtis, o daugiau yra skirtumu? Skirias kaina, o kokybe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 19 balandžio 2012 - 10:27
QUOTE(denisse @ 2012 04 12, 14:35)
Sveikos,
noreciau suzinot kaip sitie puodai: Millerhaus puodų rinkinys ir LAFAIET medicininio plieno puodų rinkinys
kainos ju praktiskai vienodos, principas taip pat panasus, galima virti sudejus puoda ant puodo, turbut nemazai duju susitaupys.. nes labai jau daug verdu.... tik va galvoju ar tikrai kokybiskas plienas, ar nekenkia sveikatai....
pasidalinkit savo ziniomis jei kuri turit viena ar kita puodu rinkini smile.gif o gal dar yra kokiu panasaus principo puodu? smile.gif

Aš mamai pirkau millerhauso rinkinį, tai ji labai patenkinta. Aišku lieka vandens dėmelės, bet kiek žinau dar nėra tokio puodo ant kurio neliktų, nebent akmens masės ar keraminio puodo.. Dėl visko kito - tie puodai sunkūs, nes dugnas septynių ar kiek sluoksnių bet čia vienam minusas, kitam pliusas ax.gif mums pliusas, nes užtenka ant mažiausios ugnies virt maistą ir po to jis dar labai ilgai neatvėsta rolleyes.gif
Panasaus principo puodai man regis Zepter yra bet ten kainos tokios, kad mano akim tikrai neapsimoka, kai už 400 lt puikiausius puodus galima nusipirkt..
Atsakyti
QUOTE(Danniella @ 2012 05 12, 15:05)
Panasaus principo puodai man regis Zepter yra bet ten kainos tokios, kad mano akim tikrai neapsimoka, kai už 400 lt puikiausius puodus galima nusipirkt..

Čia jau irgi daugoka. Gal tų puodų daug g.gif
Gerokai seniau pirkome Berghoff, jau gal 5 metai tarnauja. Buvo tuo metu brangiausia serija puodas su dangčiu po kokius 200 lt. kainavo. Paskui "dasipirkinėjome" kitokių Berghoff, dar naudojame Bergner ir Tefal. Išvada tokia, kad puodas turi būti sunkus. Tas pat Berghoff (turime 3 modelių), kur lengvas tai tiesiog puodas, kur sunkesnis geras. Bet iš esmės gerų gamintojų jie daugmaž vienodi, skiriasi tik kaina. Nemanau kad pigesnis Bergner būtų blogiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 12 gegužės 2012 - 15:29
Gal kas turite Elo Rubin puodus? Radau, kad amazon.de atsiuncia uz 245Lt, 5 daliu rinkini.. Kazin, ar jie geri? Nes Lt radau tokius uz 450Lt..
Atsakyti
Gal kas turite siuos puodus,kokie butu atsiliepimai,ar verti demesio?
http://kartu.lt/klaipeda/akcija/-3829
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Danniella @ 2012 05 12, 14:05)
Aš mamai pirkau millerhauso rinkinį, tai ji labai patenkinta. Aišku lieka vandens dėmelės, bet kiek žinau dar nėra tokio puodo ant kurio neliktų, nebent akmens masės  ar keraminio puodo.. Dėl visko kito - tie puodai sunkūs, nes dugnas septynių ar kiek sluoksnių bet čia vienam minusas, kitam pliusas  ax.gif mums pliusas, nes užtenka ant mažiausios ugnies virt maistą ir po to jis dar labai ilgai neatvėsta  rolleyes.gif

aciu biggrin.gif
jau nusipirkau, labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti