QUOTE (Ritaa @ 2004 10 20, 13:42) |
Vis tik kaip bebūtų, atkakliai ieškosiu "su stalčiais".Taigi,Vega, ar dar egzistuoja tavo"tiekėjas"? O gal dar kas žino kur TOKĮ gauti? Mat jį bala, tegu ir tuos 6 gabalus kainuoja (o gal dabar ir mažiau?) .Jeigu išsimokėtinai...ir per kelis metus.... Tas puodas- juk stebuklas!!!! |
Nukankinsim mes Vegą su savo abejonėm.Turi žmogus fantastinį daiktą ir džiaugiasi.
Tai,vis tik ,ar įmanoma TOKĮ,KAIP VEGOS kur nors gauti?
Atsiliepkite!!!
Ritaa, dar shis tas apie ta stebukla - vos nepamirshau parashyti . Be visu privalumu tas daiktas turi keleta trukumu: birbia kaip tankas ir gamina (verda ar kepa) nedideli kieki maisto . Mes su diedu valgom mazhai- mums uzhtenka, taciau megejams gerai pavalgyti - ... sakyciau, nelabai apsimoka , nes vienu kartu daug maisto nepagaminsit.
Rytoj nufotkinsiu ash ta "mashina" ir imesiu fotke
Tiesa, ash ta "aparata" pirkau ne Lietuvoje, o Austrijoje. Taciau jei jums idomu, mano vyras galetu pasidomet.
Rytoj nufotkinsiu ash ta "mashina" ir imesiu fotke
Tiesa, ash ta "aparata" pirkau ne Lietuvoje, o Austrijoje. Taciau jei jums idomu, mano vyras galetu pasidomet.
nuva, sugundei ir sakai kad nelietuvoj pirkai
kas tiesa tai tiesa - birbia kaip tankas. o ir maisto mazhai. bet jei tik du zmones, tai ir nesues kaip arkliai, ane?
as zinau, kur juos kaune parduoda. jei kam reikia - i a.z.
bet tikrai stebuklas jis. mano drauge net visko tikriausiai ir nemoka o kazi receptus duoda? juk reikia visus kursus prie tokio puodo praeit, kad zinotum kaip daryt. mane, tai tik kava vaishino, kiba nieko kito nemoka? reiks paklaust.
bet tikrai super kai pagalvoji
kas tiesa tai tiesa - birbia kaip tankas. o ir maisto mazhai. bet jei tik du zmones, tai ir nesues kaip arkliai, ane?
as zinau, kur juos kaune parduoda. jei kam reikia - i a.z.
bet tikrai stebuklas jis. mano drauge net visko tikriausiai ir nemoka o kazi receptus duoda? juk reikia visus kursus prie tokio puodo praeit, kad zinotum kaip daryt. mane, tai tik kava vaishino, kiba nieko kito nemoka? reiks paklaust.
bet tikrai super kai pagalvoji
Neįsivaizduoju, kokia tinginystė turėjo žmogų apsėsti, kad jis tokį fantastinį stebuklą sugalvojo Pasiskaičiau aš čia vos ne kaip iš fantastikos skyrelio Jau aišku ir aš tokio noriu. Tik kad ūžia tai negerai, nes jei jis man nuo 5 ryto pradėtų ūždamas košę virti, jaučiu aš jį atleisčiau iš darbo
Bet vistiek labai įdomu, gal vietoj Space Runnerio reiktų tokį puodą pirkti? Kaina vistiek panaši
Bet vistiek labai įdomu, gal vietoj Space Runnerio reiktų tokį puodą pirkti? Kaina vistiek panaši
Kazkas nerealaus.. Vega tai gal ir dujines virykles
nebereikia toky puodav turint?-jei su juo viska galima daryti
nebereikia toky puodav turint?-jei su juo viska galima daryti
tai kaip baigesi jums su siuo puodu? Net mane suintrigavote
Neseniai man kosmetologe pasakojo turbut apie sita puoda, kad turi ir labai dziaugiasi.
Bet VEGA, kokie ten pyragai iskepa? Ar grazus ir skanus? Nes mano kosmetologe pyragams kepti tai Tupperware silikonines formas pirko ir kiekviena karta jas giria, kai tik ateinu pas ja
Bet tas superpuodas tikrai suintrigavo, kai vel eisiu pas kosmetologe, isklausinesiu
Neseniai man kosmetologe pasakojo turbut apie sita puoda, kad turi ir labai dziaugiasi.
Bet VEGA, kokie ten pyragai iskepa? Ar grazus ir skanus? Nes mano kosmetologe pyragams kepti tai Tupperware silikonines formas pirko ir kiekviena karta jas giria, kai tik ateinu pas ja
Bet tas superpuodas tikrai suintrigavo, kai vel eisiu pas kosmetologe, isklausinesiu
Tai tuo ir baigėsi visi pasakojimai apie šį stebuklą?Tai čia tik fantastika? O aš jau maniau,kad tikrai toks yra?
QUOTE(aidosius @ 2005 06 07, 22:46)
Tai tuo ir baigėsi visi pasakojimai apie šį stebuklą?Tai čia tik fantastika? O aš jau maniau,kad tikrai toks yra?
Aidosiau pas Grazina yra toks naturoje, tik nera tu stalciu apie kuriuos cia prirase Vega.
Kaip tik i-nete ieškojau informacijos apie šį puodą, va atsiverčiau šią nuorodą, paskaitinėjau, na ir galvoju nieko sau Tik sukrauni viską ir išimi jau gatavą, ale ko tai man iš fantastikos skyriaus pasirodė tai beesą
Na negražu taip mamytes mulkinti Vega O tai čia tuoj užsisvajoti gali, kaip tau nieko daryti virtuvėje nereikės, kokie visi būsim sotūs ir laimingi O paskui pasirodo, kad ne tiesa tai nea
Va kur kas realesni tie puodai, apie kuriuos pačioj pradžioj rašė , taip taip apie tuos be stalčiukų , va tam ebay psl. tai juos dar už padorią kainą nusipirkti gali, o f-jų tai tikrai daug atlieka. Taigi ne stebuklas, o tik pagalbininkas virtuvėje
Na negražu taip mamytes mulkinti Vega O tai čia tuoj užsisvajoti gali, kaip tau nieko daryti virtuvėje nereikės, kokie visi būsim sotūs ir laimingi O paskui pasirodo, kad ne tiesa tai nea
Va kur kas realesni tie puodai, apie kuriuos pačioj pradžioj rašė , taip taip apie tuos be stalčiukų , va tam ebay psl. tai juos dar už padorią kainą nusipirkti gali, o f-jų tai tikrai daug atlieka. Taigi ne stebuklas, o tik pagalbininkas virtuvėje
Turiu Tramontina Pirkau prieš kokius 8 metus ir labai patenkinta. Tik vienas minusas, kad puodas jau ir tuščias sunkus, bet užtat šilumą laiko puikiai.