Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie puodus

QUOTE(Gegas @ 2011 07 04, 00:25)
keliu tema i virsu  biggrin.gif
man reikia puodu, kad galeciau neatidengus virti, labai pigiu variantu nenoriu kaip 20 daliu uz 300
noriu optimalaus varianto, tik mane nervina, kai is IKI Berghofas kilnoja dangti ir taskosi  doh.gif

Taškymasis priklauso nuo kaitinimo intensyvumo ir nuo puodo užpildymo. Berghofui tai taip pat galioja, nes turiu 3,8 Ltr iš IKI ir nesiskundžiu. Kai įkaista perkeliu ant mažiausio dujinio degiklio ir sumažinu liepsną iki minimalios, o taip pat užpildyti reikia ne daugiau 2/3 tūrio. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(draudziamelt @ 2011 06 29, 13:14)
Sveikos mergaitės,

norėjau paklausti dėl puodų, panašių į šiuos: http://hrnce.heureka...ku/specifikace/

juos panaudojus atsirado baltos dėmelės. Tikrai nežinau kodėl, nes puodai lyg ir turėtų būti aliuminiai dengti corflon'u. Tačiau gal Jūs man padėsit išsiaiškinti kodėl taip įvyko....

O spec. priemones indams plauti naudoji? Nes plieniniams puodams tai yra spec. pieneliai ir visos baltos dėmės išsiplauna.
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2011 07 07, 08:39)
O spec. priemones indams plauti naudoji? Nes plieniniams puodams tai yra spec. pieneliai ir visos baltos dėmės išsiplauna.

dar galima pavirinti vandeni su actu. thumbup.gif
tos demeles atsiranda ,jei druska beriat ir nepamaisot puode ,kad istirptu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amileta: 07 liepos 2011 - 16:17
gal kas naudojat FISKARS firmos puodus ir keptuves.reikia keptuves tai ir susidomejom.kokie atsiliepimai butu?
Atsakyti
QUOTE(fiksas @ 2011 08 08, 16:34)
gal kas naudojat FISKARS firmos puodus ir keptuves.reikia keptuves tai ir susidomejom.kokie atsiliepimai butu?

O FISKAR ir puodus gamina g.gif kastuvai ir grebliai ju tikrai geri. O kur galima butu puodus apziuteri ?

Tikrai zinau, kad Berghofas indaploves neatlaiko, visos plastmasnes detales nulakste doh.gif
Atsakyti
O tai gal kas galit surašyti ką galima ir ko negalima plauti indaplovėje? Ačiū
Atsakyti
[quote=Sara33,2011 08 08, 20:43]
O FISKAR ir puodus gamina g.gif kastuvai ir grebliai ju tikrai geri. O kur galima butu puodus apziuteri ?

taip tikrai gamina.paziureti galima ginalas.lt as jau uzsakiau keptuve aliumine uz 105 litus.turbut poryt jau turesiu,tai jei kam idomu pasakysiu ar verta demesio:)
http://www.ginalas.l...-a878/1203.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fiksas: 09 rugpjūčio 2011 - 13:31
O gal yra naudojančių TRAMONTINA puodus??? Nužiūrėjau šiandien kad Arkietėj nuolaidos yra, bet būt smagu kokį vieną kitą įspūdį išgirst g.gif
Pasidalinkit patirtim, ka.....
Atsakyti
o kas gero girdeti apie FISKARS PUODUS IR KEPTUVES?
Atsakyti
Gal kas naudojat emaliuotus "Elo" puodus - ieškau atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
Fiskars tai žirklės ir peiliai nerealūs, apie puodus nežinau. GAl irgi geri.
Aš tai kažkaip gipfel prisipirkau. Nu ir tikrai nesiskundžiu.
Atsakyti
fiskars puoduose galima laikyti isvirta sriuba kol suvalgysim? ar tik virti jame? zadu pirkti is cento parduotuves puoda su lipdukais kur parduoda. idomu, kokia ju kokybe? girdejau kad kituose puoduose negalima laikyti maisto o kaip su fiskars?
Atsakyti