mielos seimininkės gal kas naudojat top sop puodus ,dabar kur neseniai pasirodė reklama,ten kur yra garų puodas ir daug visokių priedų,labai norėtus sužinot jusų nuomonę apie juos
QUOTE(butybe @ 2010 10 15, 10:07)
Sveiki, ieskau patarimo
Nesu didele megeja seimininkauti, todel iki siol teturiu kelis kinietiskus svylancius puodus. Mano mazylis auga ir atejo laikas ji maitinti kosytemis. Noreciau isigyti nedideli puoda kosytems virti. Girdejau buna specialus. Gal patartumet koki geriausia pirkti ir kaip naudoti?
Beja, turiu garpuodi. Bandziau kazkada jame virti kose, bet napavyko, liko kieti ryziai. Gal ka ne taip dariau? Jei mokat, padekit
Ryžiu sunku išvirti skaniai be specialiu įrankių. Todėl mes naudojame "1,5 Litre Rice Cooker". Sumeti ryžius, druskos, įpili vandens, paspaudi mygtuką... o po kiek laiko atiduoda skanu koše. Kainoja toks malonumas 40 lt.
Nesu didele megeja seimininkauti, todel iki siol teturiu kelis kinietiskus svylancius puodus. Mano mazylis auga ir atejo laikas ji maitinti kosytemis. Noreciau isigyti nedideli puoda kosytems virti. Girdejau buna specialus. Gal patartumet koki geriausia pirkti ir kaip naudoti?
Beja, turiu garpuodi. Bandziau kazkada jame virti kose, bet napavyko, liko kieti ryziai. Gal ka ne taip dariau? Jei mokat, padekit
QUOTE(msn29 @ 2010 12 09, 13:03)
Ryžiu sunku išvirti skaniai be specialiu įrankių. Todėl mes naudojame "1,5 Litre Rice Cooker". Sumeti ryžius, druskos, įpili vandens, paspaudi mygtuką... o po kiek laiko atiduoda skanu koše. Kainoja toks malonumas 40 lt.
cia specialiu ryziams
Papildyta:
QUOTE(butybe @ 2010 10 15, 10:07)
Sveiki, ieskau patarimo
o as tai nupirkau keramikini puodeli su ilga rankena. ji ir naudoju ivairioms kosems virti visai seimai neprisvyla niekas.manu kose gerai isverda, nereikia nuolat stoveti ir maisyti.toks puodas paravers visad.. 4u.gif
Tai skaiciau skaiciau as apie puodus ir visai pasimeciau, kaip ten baigesi toms, kurios bachmayr puodu is lenku prisipirko?
Pasirodo mano mamai irgi tu puodu isiule. O ji kaip taupi moteriske vis taupe visa komplekta, nenaudojo ir tik dabar suzinojau kad ji juos turi. Istrauke kaip vestuvine dovana. Nervinosi del tu puodu kad ir brangus ir gaila kelis metus. Esme ta kad reikia tuos puodus skraidintis lektuvu kur mes gyvenam. Tai jeigu visishkas "s" tai tada neskraidintume
Pasirodo mano mamai irgi tu puodu isiule. O ji kaip taupi moteriske vis taupe visa komplekta, nenaudojo ir tik dabar suzinojau kad ji juos turi. Istrauke kaip vestuvine dovana. Nervinosi del tu puodu kad ir brangus ir gaila kelis metus. Esme ta kad reikia tuos puodus skraidintis lektuvu kur mes gyvenam. Tai jeigu visishkas "s" tai tada neskraidintume
QUOTE(anelra @ 2010 12 09, 15:46)
cia specialiu ryziams
Papildyta:
o as tai nupirkau keramikini puodeli su ilga rankena. ji ir naudoju ivairioms kosems virti visai seimai neprisvyla niekas.manu kose gerai isverda, nereikia nuolat stoveti ir maisyti.toks puodas paravers visad.. 4u.gif
Papildyta:
Specialus puodas ryziams virti gal ir gerai,nebandziau... Bet kai tokiu specialiu puodu prisirenka pilna virtuve,na nezinau.. as ryzius verdu labai paprastai:i verdanti pasudyta vandeni supylu ryzius,pacius paprasciausius(2,3 puodelio skyscio,1 puodelis ryziu).Supylus ryzius i verdanti vandeni,palaukti kol uzvirs,ideti truputi sviesto ,ijungti pacia maziausia karsti ,uzdengti ir virti kol ryziu kosej pasidarys skylutes,tada isjungti ugni ir taip tegu pastovi kokias 7-10 min kol ryziai subriks.. Bus biri(beveik) ryziu kose. o jei maziukui virti,reiktu virti su daugiau skyscio,irgi palikti subrinkinti Taip parasciausia ir greiciausia,neisbega ir neprisvyla..Toks mano budas
Ryžių košę aš verdu vaikui tiesiog iš ryžių miltų. Principas paprastas toks pat kaip ir iš manų kruopų : truputį vandens, truputį pieno ir ryžių miltų. Gardiname pagal savo skonį. Tinka bet koks puodas. Skanu, greita ir minšta
QUOTE(augyt @ 2010 11 07, 11:48)
Sveiki,
maždaug prieš pusantrų metų isigijom ARVICO puodų rinkinį, 'dovanų' gavom halogeninę krosnelę.
Praėjo nei daug nei mažai laiko, bet susidūrėm su įvairiom problemėlėm. Keptuvė pradėjo svilti, puoduose maistas nebaigia virti išjungus vyryklę (kaip buvo žadėta), halogeninėje krosnelėje maisto (pyragų, kugelio) apačia visai neiškepa, o apie kepimą dviem sluoksniais nėra net kalbos.
Gal dar kas nors esate pirkę tokius puodus? Pasidalinkit patirtim
maždaug prieš pusantrų metų isigijom ARVICO puodų rinkinį, 'dovanų' gavom halogeninę krosnelę.
Praėjo nei daug nei mažai laiko, bet susidūrėm su įvairiom problemėlėm. Keptuvė pradėjo svilti, puoduose maistas nebaigia virti išjungus vyryklę (kaip buvo žadėta), halogeninėje krosnelėje maisto (pyragų, kugelio) apačia visai neiškepa, o apie kepimą dviem sluoksniais nėra net kalbos.
Gal dar kas nors esate pirkę tokius puodus? Pasidalinkit patirtim
Mūsų šeima taip pat susiviliojo gražia reklama ir paklojo apvalią sumelę už tą rinkinį. Naudojam taip pat beveik pusantrų metų, turim tas pačias problemas, tik puodai nenuvylė. O keptuvėje viskas svyla neįtikėtinai Gal bandėte kreiptis dėl garantijos? Gi 25 metai..
sveikos, noreciau atsiliepimu apie BEMILEX puodus.
Sveiki, parduotuvėje labai patiko Vinzer puodai. Pardavėja, aišku, taip pat juos rekomendavo, kaip puikiai išlaikančius šilumą, trisluoksnius ir panašiai. Gal kas netyčia turite ir galite pasidalinti patarimais?
Sveikos mergaitės,
norėjau paklausti dėl puodų, panašių į šiuos: http://hrnce.heureka...ku/specifikace/
juos panaudojus atsirado baltos dėmelės. Tikrai nežinau kodėl, nes puodai lyg ir turėtų būti aliuminiai dengti corflon'u. Tačiau gal Jūs man padėsit išsiaiškinti kodėl taip įvyko....
norėjau paklausti dėl puodų, panašių į šiuos: http://hrnce.heureka...ku/specifikace/
juos panaudojus atsirado baltos dėmelės. Tikrai nežinau kodėl, nes puodai lyg ir turėtų būti aliuminiai dengti corflon'u. Tačiau gal Jūs man padėsit išsiaiškinti kodėl taip įvyko....
keliu tema i virsu
man reikia puodu, kad galeciau neatidengus virti, labai pigiu variantu nenoriu kaip 20 daliu uz 300
noriu optimalaus varianto, tik mane nervina, kai is IKI Berghofas kilnoja dangti ir taskosi
man reikia puodu, kad galeciau neatidengus virti, labai pigiu variantu nenoriu kaip 20 daliu uz 300
noriu optimalaus varianto, tik mane nervina, kai is IKI Berghofas kilnoja dangti ir taskosi