Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie puodus

QUOTE(akvii @ 2010 09 10, 15:13)
Sveikute  4u.gif O kas ten jums neaisku  g.gif.As naudoju millerhaus, ir vargo nematau  biggrin.gif .Kaip  atrodo tie jusu puodai  g.gif

labas akvii 4u.gif ,aciu ,kad atkreipei demesi i mano prasyma, thumbup.gif ,as nezinau nei nuo ko pradeti,kuriame puode ka daryti ,kiek mazdaug vandens pilti,as tikra tundra biggrin.gif ,gal delto ,kad bijau tuos puodus sugadinti.dar klausimelis,ar juose galima sriuba virti.gal tu man nors trumpai gali aprasyti koki pav.ga kaip gamini.buciau labai dekinga.gyvenam mes ne lietuvoja,tai ir pasitarrti nera su kuo.

Atsakyti
QUOTE(DaliaSaba @ 2010 09 12, 09:56)
labas akvii 4u.gif ,aciu ,kad atkreipei demesi i mano prasyma, thumbup.gif ,as nezinau nei nuo ko pradeti,kuriame puode ka daryti ,kiek mazdaug vandens pilti,as tikra tundra biggrin.gif ,gal delto ,kad bijau tuos puodus sugadinti.dar  klausimelis,ar juose galima sriuba virti.gal tu man nors trumpai gali aprasyti koki pav.ga kaip gamini.buciau labai dekinga.gyvenam mes ne lietuvoja,tai ir pasitarrti nera su kuo.

Uztrukau su atsakymu blush2.gif Mano puodukai nera dideli du po 1.5,vienas 3 ir kitas 7 l.
Tai va tan mazajame verdu bulves, koses.Kiekis pagal poreiki.Jei,reikia prikraunu mazaji puoduka pilna bulviu, idedu druskos na vandens pilu koki pusantro ar du puodelius vandens,jei bulviu maziau tai ir vandens maziau.Kai pradeda jau smarkiau garuoti aisku neiskenciu paziuriu ar jau uzvire,nors nepataria darineti.Tada prisuku iki minimumo ir verdu tas bulves.I ta termometra neziuriu,nes man uzverda greiciau,nei ten pakyla iki to raudono.
O pas jus nera instrukcijos rusiskai g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvii @ 2010 09 16, 11:44)
Uztrukau su atsakymu  blush2.gif Mano puodukai nera dideli du po 1.5,vienas 3 ir kitas 7 l.
Tai va tan mazajame verdu bulves, koses.Kiekis pagal poreiki.Jei,reikia prikraunu mazaji puoduka pilna bulviu, idedu druskos na vandens pilu koki pusantro ar du puodelius vandens,jei bulviu maziau tai ir vandens maziau.Kai pradeda jau smarkiau garuoti aisku neiskenciu paziuriu ar jau uzvire,nors nepataria darineti.Tada prisuku iki minimumo ir verdu tas bulves.I ta termometra neziuriu,nes man uzverda greiciau,nei ten pakyla iki to raudono.
O pas jus nera instrukcijos rusiskai  g.gif

Papildyta:
mano taip pat toki puodai,aciu,kad atrasiai,na su bulvem jau aisku,,,, thumbup.gif ,na o tusini ka nors,ar juose galima virti sriuba????????,as gal jau ir atsibosiu su savo klausymais,bet smagiau pasiklausyti tu kas jau isbande blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DaliaSaba @ 2010 09 16, 15:45)
Papildyta:
mano taip pat toki puodai,aciu,kad atrasiai,na su bulvem jau aisku,,,, thumbup.gif ,na o tusini ka nors,ar juose galima virti sriuba????????,as gal jau ir atsibosiu su savo klausymais,bet smagiau pasiklausyti tu kas jau isbande blush2.gif

Aisku verdu,galima sakyti kaip ir iprastam puode.Skirtumas tik tas,kad jie gerai uzsidengia ir galima virti uzdengus, ir ant labai silpnos liepsnos.Juos naudoju neseniai,bet jau pajutau,kad ir duju reikia zymiai maziau. thumbup.gif
Atsakyti
aciu tau clap.gif ,nes mano seimyna be sriubos negali gyventi,cia jiems pagrindinis patiekalas,as vis gallvojau ,kaip as isvirsiu sriuba ,jai negali dangcio kilnoti.
Atsakyti
laba, nusipirkau siandien hoffmayer puodus, nzn nuo ko pradet, ar kaip yprastu naudotis, ar kaip? ner intrukcijos reikss nete ieskot
Atsakyti
aš naudoju berghoff Tulip puodus - ir naudojimas ir priežiūra thumbup.gif
Atsakyti
pagaliau prisedau.isbandziau virti sriuba savo Millerhous puode,sriuba gavosi skani,dziaugiuosi.taip pat troskinau darzoves,tikrai labai skanu thumbup.gif .ir galiu pasidziaugti virtomis bulvemis tuose puoduose ,tikrai skonis kitokis.Na tik va ka dar galima skanaus pasigaminti,tai jau noriu jusu ptarimu paprasayti.
Atsakyti
Sveiki, ieskau patarimo smile.gif
Nesu didele megeja seimininkauti, todel iki siol teturiu kelis kinietiskus svylancius puodus. Mano mazylis auga ir atejo laikas ji maitinti kosytemis. Noreciau isigyti nedideli puoda kosytems virti. Girdejau buna specialus. Gal patartumet koki geriausia pirkti ir kaip naudoti?
Beja, turiu garpuodi. Bandziau kazkada jame virti kose, bet napavyko, liko kieti ryziai. Gal ka ne taip dariau? Jei mokat, padekit tongue.gif
Atsakyti
Sveiki,
maždaug prieš pusantrų metų isigijom ARVICO puodų rinkinį, 'dovanų' gavom halogeninę krosnelę.
Praėjo nei daug nei mažai laiko, bet susidūrėm su įvairiom problemėlėm. Keptuvė pradėjo svilti, puoduose maistas nebaigia virti išjungus vyryklę (kaip buvo žadėta), halogeninėje krosnelėje maisto (pyragų, kugelio) apačia visai neiškepa, o apie kepimą dviem sluoksniais nėra net kalbos.
Gal dar kas nors esate pirkę tokius puodus? Pasidalinkit patirtim g.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2010 10 15, 10:07)
Sveiki, ieskau patarimo smile.gif
Nesu didele megeja seimininkauti, todel iki siol teturiu kelis kinietiskus svylancius puodus. Mano mazylis auga ir atejo laikas ji maitinti kosytemis. Noreciau isigyti nedideli puoda kosytems virti. Girdejau buna specialus. Gal patartumet koki geriausia pirkti ir kaip naudoti?
Beja, turiu garpuodi. Bandziau kazkada jame virti kose, bet napavyko, liko kieti ryziai. Gal ka ne taip dariau? Jei mokat, padekit tongue.gif

AS TOKI PUODUKA NAUDOJU IR MANO DRAUGES NAUDOJA, LABAI PATOGUS IR EKONOMISKAS, KAIP TIK VIENAI PORCIJAI 0.6 l . ZIUREK SITA NUORODA rolleyes.gif

http://turizm.woll-r...ip=&mt=5&mid=71
Atsakyti
Naudoju Zepter puodus. Esu laaabai patenkinta. smile.gif
Atsakyti