Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie puodus

Aš prieš pora metų pirkau Beka puodus, tai tikrai labai džiaugiuosi. Labai ilgai išlaiko šiltą maistą. thumbup.gif
Atsakyti
O aš nusipirkau TW puodus bigsmile.gif
esu labai patenkinta, labai ilgai išsilaiko karštas maistas thumbup.gif o ir plaunasi labai gerai biggrin.gif

Turiu Zepterius, bet jie jau man senai nusibodo , nors kaip puodai tai irgi geri ax.gif

Atsakyti
labas vakaras noriu pirkt hoffmayer firmos puodus,gal kas esat girdeje apie juos,ar verta pirkt ir ar tikrai geri? Atrodo patraukliai ir kaina prieinama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare28: 10 birželio 2010 - 22:05
QUOTE(vaidulka 30 @ 2010 05 27, 19:06)
gaminu MILLERHOUS puoduose,be vandens beveik,ir t.t. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ir kaina liabai nedidelė jų

O MILLERHOUS puodai ir ZEPTER MILLERHOUS puodai tas pats? Ar tai dvi skirtingos firmos?
Atsakyti
Ar esat kas nors girdeje apie SILIT puodus? Kokia ju kokybe. Radau labai grazu rinkinuka SILIT ELEMENTS, nestandartiniai dydziai, gundausi nusipirkti;))
Atsakyti
Jau daug kas minėjo, man belieka patvirtinti, kad geriausias kainos ir kokybės santykis yra Berghofo. Galima ir dizainą pasirinkti. Aš turiu klasikinį Zeno, bet dabar mačiau labai gražių, modernaus dizaino, dar gražesnių ir už TW. Gaila, kad gal dar kokius 10 metų man nereikės naujų...
Atsakyti
QUOTE(anikasa @ 2010 03 27, 21:33)
labadieniukas,labai susidomejau greitpuodžiais,gal galit kas patarti koki apsimoketu isigyti.Viename straipsnyje aprase SILIT Sicomatic greitpuodžius, kaip supratau labai geras daiktas, bet kaina...1200lt.Labai jau nekukli pasirode.O gal kas juos naudojat, gal verti tokios kainos.Žodžiu laukiu patarimu. g.gif

Dabar www.puodai.lt akcija visiems greitpuodziams, ta proga leidau sau isigyti pabandymui Sicomatic E Silargan 6,5 l greitpuodi - siandien turetu atvezti, tai parasysiu ispudzius, ar vertas kainos smile.gif
Atsakyti
As turiu ROHE firmos puodus, pirkau topo centre... Tai labai nekokybiski...maziausias puodukas ne i puoduka panasus... verysad.gif
Atsakyti
as jau beveik metai kai naudoju bergof puodus esu labai patenkinta tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
As gal pries metus nusipirkau Berghofo puodu rinkini,tai sakiau ir ko as anksciau jo nepirkau doh.gif Labai jais patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
mielosios,padekit man g.gif g.gif ,nusibodo ziureti i savo naujus puodus and spinteles gulincius.nezinau kaip naudotis su millerhous puodas.tai padare vyras dovana man.tiksliau galvosuki.gal kas nors ka nors,galit patarti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(DaliaSaba @ 2010 09 10, 15:02)
mielosios,padekit man  g.gif  g.gif ,nusibodo ziureti i savo naujus puodus and spinteles gulincius.nezinau kaip naudotis su millerhous puodas.tai padare vyras dovana man.tiksliau galvosuki.gal kas nors ka nors,galit patarti ax.gif

Sveikute 4u.gif O kas ten jums neaisku g.gif.As naudoju millerhaus, ir vargo nematau biggrin.gif .Kaip atrodo tie jusu puodai g.gif
Atsakyti