Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie puodus

QUOTE(xxkamane @ 2010 03 22, 16:53)
Aciu labai, isigyjau as juos irgi nesulaukusi pasisakymu net cia ax.gif
man kol kas patinka, tik dar klausimas kaip tundrai, tie padelkiukai tai po puodais tai?
O Tas bliudelis tai salotoms kur rinkinike yra, ar yra jo dar koks panaudoimas? ax.gif

Ir dar klausimas del peiliu, kaip siu gamintoju peilei gal irgi turite? Ar geri jie?

Tas "bliudelis" tai Jus apie ta kiaura toki dubenį šnekate? smile.gif jei apie jį, tai jis skirtas uždėti ant puodo viršaus (apačia pritaikyta skirtingo dydžio puodams) ir jam galima troškinti kanors virš garų mirksiukas.gif
o tie padelkiukai, tai kas cia? g.gif as nelabai supratau blush2.gif
daug šių puodų rinkinių yra tai gali kažkiek skirtis savo sudėtim, gal pas mane koks senesnis rinkinys.. smile.gif Jei nepaslaptis kiek mokėjote už savo puodus? ar parduotuvėje įsigijote, ar iš žmonių, nes dabar daug kas vežasi rolleyes.gif

Turiu visą lagaminėlį įrankių, nes buvo kartu su puodais, tai laaabai džiaugiuosi, ten įeina įvairaus dydžio peilių rinkinys, ir stalo įrankiai (šakutės ir peiliai) dar žiklės buvo. Tai naudoju ir atsidžiaugti negaliu, kitų įrankių pas mane virtuvėje nebėra tongue.gif Šitie, kur dabar turiu, tai tokie kasdieniški, bet žinau dar yra rinkiniai tik stalo įrankių, jei neklystu 12 žmonių, tai šitų dabar labai užsinorėau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaM @ 2010 03 23, 10:27)
Tas "bliudelis" tai Jus apie ta kiaura toki dubenį šnekate?  smile.gif jei apie jį, tai jis skirtas uždėti ant puodo viršaus (apačia pritaikyta skirtingo dydžio puodams) ir jam galima troškinti kanors virš garų  mirksiukas.gif
o tie padelkiukai, tai kas cia?  g.gif  as nelabai supratau blush2.gif
daug šių puodų rinkinių yra tai gali kažkiek skirtis savo sudėtim, gal pas mane koks senesnis rinkinys.. smile.gif  Jei nepaslaptis kiek mokėjote už savo puodus? ar parduotuvėje įsigijote, ar iš žmonių, nes dabar daug kas vežasi  rolleyes.gif

Turiu visą lagaminėlį įrankių, nes buvo kartu su puodais, tai laaabai džiaugiuosi, ten įeina įvairaus dydžio peilių rinkinys, ir stalo įrankiai (šakutės ir peiliai) dar žiklės buvo. Tai naudoju ir atsidžiaugti negaliu, kitų įrankių pas mane virtuvėje nebėra  tongue.gif  Šitie, kur dabar turiu, tai tokie kasdieniški, bet žinau dar yra rinkiniai tik stalo įrankių, jei neklystu 12 žmonių, tai šitų dabar labai užsinorėau  ax.gif

Aciu labai uz patirties pasidaliima 4u.gif

Ne pliudelis yra ne kiauras tos, o visas metalinis, toks kaip salotoms su plasitikiniu dangteliu. tai isivaizduoju, jog jis ir skirtas salotoms.
Puodus atveze is Sweicarijos, kadangi turiu draugu, o jie kaip tik grizo sventems cia. gavau uz 500lt. ax.gif

Dabar butinai kai vaziuos vasara atostogu sakiau prasysiu peiliu.
o tas kitas rinkinys kur dvylikai asmenu isivaizduoju yra pietu stalo serviravimui?
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2010 03 25, 10:40)
Aciu labai uz patirties pasidaliima 4u.gif

Ne pliudelis yra ne kiauras tos, o visas metalinis, toks kaip salotoms su plasitikiniu dangteliu. tai isivaizduoju, jog jis ir skirtas salotoms.
Puodus atveze is Sweicarijos, kadangi turiu draugu, o jie kaip tik grizo sventems cia. gavau uz 500lt.  ax.gif

Dabar butinai kai vaziuos vasara atostogu sakiau prasysiu peiliu.
o tas kitas rinkinys kur dvylikai asmenu isivaizduoju yra pietu stalo serviravimui?

Pas mane rinkinyje tokio nebuvo smile.gif tai gali būt, jog skirtas salotoms, arba kokiems padažams laikyti smile.gif
o tas rfinkinys taip, sirtas stalo serviravimui, nes ten ne tik peiliai ir šakutės, bet ir šaukštai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
labadieniukas,labai susidomejau greitpuodžiais,gal galit kas patarti koki apsimoketu isigyti.Viename straipsnyje aprase SILIT Sicomatic greitpuodžius, kaip supratau labai geras daiktas, bet kaina...1200lt.Labai jau nekukli pasirode.O gal kas juos naudojat, gal verti tokios kainos.Žodžiu laukiu patarimu. g.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau isigyti ketaus (spizini) puoda. Gal esate kuri pirkusi is keptuvele.lt, ten puodai ukrainietiski. Noreciau suzinoti kokia ju kokybe. O gal patarsit kur galima nusipirkti tikrai gera ketaus puoda.
Atsakyti
Gal turit kas atsiliepimų apie Berghoff Tulip puodus ir gal žinote kur jų įsigyti pigiau ? ax.gif
Atsakyti
Vska gaminu WMF puoduose. Man patinka!
Atsakyti
Nupirkau anytai viena ELO Rubin puoda Maximoje, tai sako kad neblogas . Tik reikia apmokint su juo elgtis ,nes verda taip kaip su paprastu . O juk galima ir garuose su trupuciu vandens virti ir dujas pataupyti .
Atsakyti
As neapsisprendziu Bergner ar Milerhaus pirkti puodus. Sitie biskiuka pigesni uz Berghof, o savybes tos pacios - geras dugnas; 18/10 metalas (medicininis plienas) dizainas tik man atrodo zaidzia. Cia taip giriami Elo - tokie patys.
Atsakyti
Niu mamkos, nulekiau apziureti tuos ELO puodus. Ir Maksiminius ir normalioje parduotuveje. Tai maksimoje nedrysciau pirkti vien del to, kad ten gero daiktio tikrai nenusipirkti, bet ir normalioje parduotuveje - modeliai kiti, bet .......
Ir Jus juos lyginat su Berghof Bergner, Milerhaus ....... MAn jie visai nepatiko.
Atsiprasau uz atviruma, bet mano tokia nuomone.
Atsakyti
gaminu MILLERHOUS puoduose,be vandens beveik,ir t.t. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir kaina liabai nedidelė jų
Atsakyti
QUOTE(vaidulka 30 @ 2010 05 27, 17:06)
gaminu MILLERHOUS puoduose,be vandens beveik,ir t.t. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ir kaina liabai nedidelė jų

O aš kaip ir daugumą naudoju Fiskars puodus ir keptuves smile.gif labai patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti