QUOTE(xxkamane @ 2010 03 22, 16:53)
Aciu labai, isigyjau as juos irgi nesulaukusi pasisakymu net cia
man kol kas patinka, tik dar klausimas kaip tundrai, tie padelkiukai tai po puodais tai?
O Tas bliudelis tai salotoms kur rinkinike yra, ar yra jo dar koks panaudoimas?
Ir dar klausimas del peiliu, kaip siu gamintoju peilei gal irgi turite? Ar geri jie?
man kol kas patinka, tik dar klausimas kaip tundrai, tie padelkiukai tai po puodais tai?
O Tas bliudelis tai salotoms kur rinkinike yra, ar yra jo dar koks panaudoimas?
Ir dar klausimas del peiliu, kaip siu gamintoju peilei gal irgi turite? Ar geri jie?
Tas "bliudelis" tai Jus apie ta kiaura toki dubenį šnekate? jei apie jį, tai jis skirtas uždėti ant puodo viršaus (apačia pritaikyta skirtingo dydžio puodams) ir jam galima troškinti kanors virš garų
o tie padelkiukai, tai kas cia? as nelabai supratau
daug šių puodų rinkinių yra tai gali kažkiek skirtis savo sudėtim, gal pas mane koks senesnis rinkinys.. Jei nepaslaptis kiek mokėjote už savo puodus? ar parduotuvėje įsigijote, ar iš žmonių, nes dabar daug kas vežasi
Turiu visą lagaminėlį įrankių, nes buvo kartu su puodais, tai laaabai džiaugiuosi, ten įeina įvairaus dydžio peilių rinkinys, ir stalo įrankiai (šakutės ir peiliai) dar žiklės buvo. Tai naudoju ir atsidžiaugti negaliu, kitų įrankių pas mane virtuvėje nebėra Šitie, kur dabar turiu, tai tokie kasdieniški, bet žinau dar yra rinkiniai tik stalo įrankių, jei neklystu 12 žmonių, tai šitų dabar labai užsinorėau