Laba,
130 sios temos
zinuteje buvau rasiusi apie panasu daikta, tik ne Tavo minimos firmos, ispaniska Chef2000.
Greiciausiai, Lietuvoje nelabai kas tokiu turi, kad nera atsako i tokias zinutes, o ir platintoju tokiu puodu neteko aptikti.
Planuoju ta Chef2000 vasarop per pazistama is Ispanijos nusipirkt ir tada parasysiu atsiliepimus
Turiu Thermomix, bet jame mane nervina, kad ne itin daug maisto galiu vienu kartu pagamint (na, jei tenka kokiems 5 gerai pavalgantiems zmonems, tai tikrai tenka du kartus gamint ta pati patiekala) + plovimas
(aplimpa tie peiliai lenkti tame puode kartais taip, kad tenka sveist isemus su dantu sepetuku, savaiminis plovimas nepadeda...) - tikiuosi, kiek skaiciau, kad Chef2000 man pades isspresti sias dvi problemeles ir galesiu maisto gaminimo rupescius dar labiau minimizuoti.
Dar butu gerai, jei tie puodai patys ir produktu internetu uzsakytu i namus, kai kas pasibaigia - is viso butu fantastika
(kad yra tokiu saldytyvu su tokia funkcija, teko skaityt, bet apie puodus tai ne
)
QUOTE(panterele35 @ 2010 01 28, 17:22)
Sveiki
Gal kas turit toki puoda (foto idedu)
As jo niekur pas mus nerandu, net nezinau kaip tiksliai jis lietuviskai vadinasi, rusiskai - multivarka, angliskai - multicooker.
Tai multifunkcionalus puodas, dar galima pavadinti protingas puodas. Yra atidejimo funkcija 13 valandu. Pvz. is ryto sudejai ingriedientus uzstatei programa, o valare grizes is darbo rasi paruostus pietus ar vakariene. Arba is vakaro sudejai kruopas,sviesta piena, ijungi atidejimo programa, o ryte atsikeles jau randi isvirusia kose.
Jis verda, troskina, kepa, verda koses, kepa saldzius kepinius, yra pasildymo funkcija.