Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie puodus

QUOTE(Balandė31 @ 2009 07 31, 19:44)
Norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę apie Tupperware puodus  ax.gif : gal kas turit, naudojat  ax.gif ?
Klausiu, nes gundaus šiuo puodu puodas[

bigsmile.gif 4u.gif esu TW puodų gerbeja,naudoju jau kokie 3 metai,esu patenkinta,nors kainos ir nemažos,bet palaukus nuolaidu galima po truputi isigyti.Jie tinka visoms viryklėms,ilgą Laiką maistas lieka siltas.Buvau vieną puodeli prideginusi,tai galvojau g.gif kad jau galas jam ,bet labai graziai issiplovė,tarnauja po siai dienai.
Atsakyti
QUOTE(Mazas angelas @ 2010 01 16, 13:49)
niu va naujienos is gariunu, ten kiek radau pats brangiausias puodu komplektas berghof 650 ir kaina deretina. tai nzn ar tai lb daug  g.gif

Na jei tai tikrai Berghof puodai,tai kaina tikrai gera.Parduotuvej pigiausio komplekto kaina 800 su biskiu. smile.gif Tai pirkai tuos puodus?Ir kurioj jie vietoj padeti gal butu gal;ima tiksliau...Irgi nuvaziuosiu paziuret rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajile @ 2010 01 17, 10:40)
Na jei tai tikrai Berghof puodai,tai kaina tikrai gera.Parduotuvej pigiausio komplekto kaina 800 su biskiu. smile.gif Tai pirkai tuos puodus?Ir kurioj jie vietoj padeti gal butu gal;ima tiksliau...Irgi nuvaziuosiu paziuret  rolleyes.gif

as pirkau peiliu rinkini, aisku daug neigiamu nuomoniu isgirdau, bet nekreipiu i tai demesio. As juos pirkau tuose geltonose buduose, ketvirtoj ar penktoj eilej. Toks vyras jais prekiavo. Lb fainuolis nusilygt dar gali blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gili_upė @ 2008 01 24, 14:41)
mane domina šie puodai iš "metalo amžius" gal kas juos turit ir galėtumėt pasidalint savo nuomone ar verta juos pirkti, kokia kokybe, būsiu labai dėkinga 4u.gif Puodų rinkinys Komfort de Luxe 13 daliu http://www.geri-inda...iai/puslapis-2/

va va ir man šis rinkinukas patraukliai atrodo, bet kad atsiliepimų nėra g.gif

QUOTE(RedHair @ 2008 05 20, 16:16)
Aš irgi jau seniai (apie 2 metus) naudoju Metalo Amžiuje pirktus puodus, kol kas nekilo jokių problemų, tikrai negaliu atsidžiaugti smile.gif
Kiek žinau, skirtumas tikrai yra tik kainoje, kadangi puodai iš to paties metalo (nors ir ką prikalbėtų Zepter prezentacijose) ir su tais pačiais pastorintais dugnais išlaikančiais šilumą.
Aišku, kai kas nori mokėti ir už pavadinimą  biggrin.gif

kokio tipo puodus turit g.gif nes pasižiūrėjau yra ir schwerter ir solingen puodai g.gif
Atsakyti
gal kuri naudojatės metalo amžiuje pirktais puodais? mane domina puodų rinkinys Komfort Inox de Luxe 12 dalių, tik atsiliepimų nelabai randu apie jį g.gif dar kitus nusižiūrėjau SCHWERTER ONYX , tik jau reiktų susikomplektuot rinkinuką.
labai būtų įdomūs atsiliepimai 4u.gif
įmetu nuorodą: http://www.geri-inda...uodu-rinkiniai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapė-snapė:): 23 sausio 2010 - 10:03
Turim jau porą metų GGS Solingen 23 dalių komplektą iš Metalo amžiaus. Viskas tvarkoje. Buvom kažkada Bauer pristatyme, kad tie Solingenai tą patį daro, kaip ir baueris tik kainuoja 5x pigiau biggrin.gif . paskui mamai nupirkom tokį pat komplektą ir uošvienei, garinį puodą. Nesuprantu kodėl Metalo amžius mažai reklamuoja tuos puodus.
Beem'o puodai mtiniu vidiniu paviršiumi, mažiau subraižymai matosi, bet brangesni.
Atsakyti
Sveiki
Gal kas turit toki puoda (foto idedu)
As jo niekur pas mus nerandu, net nezinau kaip tiksliai jis lietuviskai vadinasi, rusiskai - multivarka, angliskai - multicooker.
Tai multifunkcionalus puodas, dar galima pavadinti protingas puodas. Yra atidejimo funkcija 13 valandu. Pvz. is ryto sudejai ingriedientus uzstatei programa, o valare grizes is darbo rasi paruostus pietus ar vakariene. Arba is vakaro sudejai kruopas,sviesta piena, ijungi atidejimo programa, o ryte atsikeles jau randi isvirusia kose.
Jis verda, troskina, kepa, verda koses, kepa saldzius kepinius, yra pasildymo funkcija.

user posted image
Atsakyti
Laba,

130 sios temos zinuteje buvau rasiusi apie panasu daikta, tik ne Tavo minimos firmos, ispaniska Chef2000.
Greiciausiai, Lietuvoje nelabai kas tokiu turi, kad nera atsako i tokias zinutes, o ir platintoju tokiu puodu neteko aptikti.
Planuoju ta Chef2000 vasarop per pazistama is Ispanijos nusipirkt ir tada parasysiu atsiliepimus smile.gif Turiu Thermomix, bet jame mane nervina, kad ne itin daug maisto galiu vienu kartu pagamint (na, jei tenka kokiems 5 gerai pavalgantiems zmonems, tai tikrai tenka du kartus gamint ta pati patiekala) + plovimas doh.gif (aplimpa tie peiliai lenkti tame puode kartais taip, kad tenka sveist isemus su dantu sepetuku, savaiminis plovimas nepadeda...) - tikiuosi, kiek skaiciau, kad Chef2000 man pades isspresti sias dvi problemeles ir galesiu maisto gaminimo rupescius dar labiau minimizuoti.
Dar butu gerai, jei tie puodai patys ir produktu internetu uzsakytu i namus, kai kas pasibaigia - is viso butu fantastika thumbup.gif (kad yra tokiu saldytyvu su tokia funkcija, teko skaityt, bet apie puodus tai ne smile.gif )

QUOTE(panterele35 @ 2010 01 28, 17:22)
Sveiki
Gal kas turit toki puoda (foto idedu)
As jo niekur pas mus nerandu, net nezinau kaip tiksliai jis lietuviskai vadinasi, rusiskai - multivarka, angliskai - multicooker.
Tai multifunkcionalus puodas, dar galima pavadinti protingas puodas. Yra atidejimo funkcija 13 valandu. Pvz. is ryto sudejai ingriedientus uzstatei programa, o valare grizes is darbo rasi paruostus pietus ar vakariene. Arba is vakaro sudejai kruopas,sviesta piena, ijungi atidejimo programa, o ryte atsikeles jau randi isvirusia kose.
Jis verda, troskina, kepa, verda koses, kepa saldzius kepinius, yra pasildymo funkcija.
user posted image

Atsakyti
Sveiki,

gelbėkite,
nusipirkau aš su tais iki lipdukais Berghoff Orion 3,8 litro puodą.

Šiandien bandžiau virti plovą, bet mane labai tas dangtis gazdino. Mama turi bauerio puodus, tai ji jais džiaugiasi ir man aiškino, kad ta rodiklytė ant dangčio, kur yra temperatūros indikatorius, neturi pakilti iki raudonos linijos, nes tai blogai. Pas ją neva kai puodas užverda, ji sumažina ugnį ir rodiklytė visą laiką laikosi ant 60. O pas mane ta rodiklytė ir ant pačios mažiausios ugnies pakilo iki raudonos linijos.
Tai kaip čia turi buti su ta temperatura? Gal mano puodas brokaunas?
Kaip jus verdate? Kada sumažinate ugnį? ir iki kiek ta rodyklė turi pakilti?

Atsakyti
QUOTE(skorpyte @ 2009 10 09, 21:44)
Isigijome SWISSLER ROYAL puodus
http://www.swisslerr.../catalog/show/1
(panašu i baeuri ir zeferi) , gal kas turite? nes lietuviškai info praktiškai nera..... gal kas turite?

Sveiki, keliu tema i virsu, ruosiuosi pirkti ssiuos puodus, gal kas turi, gali pakomentuoti ir kokia panasiai kaina butu Lietuvoje siu puodu, nes maciau kazkoki puoda royal, parduodama Senukuose, bet jis made in China, o sitie sveicariski g.gif ir gal galetumete paaiskinti kaip ten kas juose naudojama su tuo garpuodziu?
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2010 03 16, 15:31)
Sveiki, keliu tema i virsu, ruosiuosi pirkti ssiuos puodus, gal kas turi, gali pakomentuoti ir kokia panasiai kaina butu Lietuvoje siu puodu, nes maciau kazkoki puoda royal, parduodama Senukuose, bet jis made in China, o sitie sveicariski g.gif  ir gal galetumete paaiskinti kaip ten kas juose naudojama su tuo garpuodziu?

Labas,

Aš jau 3metus naudoju šiuos puodus tai labai džiaugiuosi. thumbup.gif
Mano vyras parveža tokius, kaina apie 900Lt.
Dėl to garpuodžio tai yra taip: verdant kokia nors mėsyte galima uždėti ant puodo garpuodį ir į jį sumesti daržoves: brokolius, morkas ir kita, tuomet daržovės išsitroškina garuose ir nereikia jų atskrame puode virti ar kepti tongue.gif aišku ir kitokių panaudojimo būdų yra smile.gif

Atsakyti
QUOTE(JoanaM @ 2010 03 22, 13:25)
Labas,

Aš jau 3metus naudoju šiuos puodus tai labai džiaugiuosi. thumbup.gif 
Mano vyras parveža tokius, kaina apie 900Lt.
Dėl to garpuodžio tai yra taip: verdant kokia nors mėsyte galima uždėti ant puodo garpuodį ir į jį sumesti daržoves: brokolius, morkas ir kita, tuomet daržovės išsitroškina garuose ir nereikia jų atskrame puode virti ar kepti  tongue.gif aišku ir kitokių panaudojimo būdų yra smile.gif

Aciu labai, isigyjau as juos irgi nesulaukusi pasisakymu net cia ax.gif
man kol kas patinka, tik dar klausimas kaip tundrai, tie padelkiukai tai po puodais tai?
O Tas bliudelis tai salotoms kur rinkinike yra, ar yra jo dar koks panaudoimas? ax.gif

Ir dar klausimas del peiliu, kaip siu gamintoju peilei gal irgi turite? Ar geri jie?
Atsakyti