Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie puodus

QUOTE(Avocetė @ 2009 07 14, 14:31)
Įsigyjau Bauer kol kas 1 puodą  wub.gif

nu ir kaip? patenkinta?
Atsakyti
Norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę apie Tupperware puodus ax.gif : gal kas turit, naudojat ax.gif ?
Klausiu, nes gundaus šiuo puodu puodas[
Atsakyti
QUOTE(tatjanar @ 2009 07 13, 20:14)
Jeigu įsigijote BACHMAYR SOLINGEN rinkinį iš privataus asmens, galite 99% būti tikri, kad tai klastotė.

Man irgi norėsi aprašyti panašu įvykį. Prie parduotuvės Maxima Liepkalnio g.  Vilniuje kelia mašinai užstojo lenkas (čigoniškos kilmės) klausdamas ar suprantam lenkiškai. Kadangi vyras kalba lenkiškai, mums sėkmingai įbruko „stebuklingus“ puodus Bachmayer solinger už visai juokingą kainą - 800 lt. (degalams grįžti atgal namo iš pasibaigusios parodos). Kadangi mes patiklus, tos apgaulės iškart nesupratom. Bet po valandos, išvažiojant iš parduotuvės stovėjimo aikštelės, mašiną užstojo dar vienas lenkas su tokiu pačiu pasiūlymu. Tada ir atsirado pirmi įtarimai, nes buvo pasakyta, kad mums parduotas parodoj  stovintis egzempliorius, kuris jau nereikalingas ir gali būti padovanotas ar nurašytas dovanai nuo firmos. Nepatingėjus išklausyti antro lenko paaiškėjo ta pati istorija, be to jis pasakė, kad yra vienintelis firmos Bauchmayer atstovas. Kada pasakėm, kad jau nupirkom puodų rinkinį, jis pasitaisė ir pasakė, kad pirkom pas jo kolegą. Dar buvo įtartina, kad puodų ir pelių lagaminai skyrėsi pas „kolegas“, bet produkcija buvo ta pati.  Atvažiavus namo (į Šalčininkus) ir atlikus internete paiešką apie Bachmayer solinger puodus perskaitėm daug įdomios informacijos, po kurios pasveikinom vieną kitą su „pirkiniu“. Jei jus dar nepasveikinote vienas kitą sveikinom mes.
Klastočių sąrašas garsių firmų ilgėja, kaip ir apgautu.

Sveiki, mes irgi isigijome dar kitos Millerhaus puodu rinkini, neva paltintoju. Dar gaminti nebandziau. Idomu butu suzinoti ar kas gal dar tokius pat nusipirko? Ar bandete jau gaminti?
Atsakyti
Sveiki, gal kas naudojate Contacto firmos puodus. Ka galit apie juos pasakyti?
Atsakyti
Aš jau daugiau kaip 10 metų naudoju zepter puodus.
Galiu pasakyt, kad pirkdama rinkausi tarp zepter ir wmf puodų, bet držiaugiuosi, kad išsirinkau zepter.
Privalumai šie (zepterio):
Yra termometras, todel pasiekus reikalinga temp. primažinu kaitlentes galingumo padala, taip taupau elektra ax.gif
Puodo dangtis patogiai užsikiša už rankenos, o man dažnai taip būna, kad dirbant virtuvėj gaminu iškart kelis patiekalus, darbastalis būna nukrautas, todėl ir dangčio nukėlus nėr kur padėt, tai labai patogu, kad jis "tvirtinasi" už rankenos ax.gif
Pagaminus maistą - visą puodą nunešu ant stalo, nes pats dangtis pasidaro į padėkliuką ant kurio statosi pats puodas, taip šeimyna įsideda į lėkštes visko tie, kiek nori ax.gif
Maistas ilgai išlieka šiltas. Jei palieku ant karštos kaitlentės, tai puodas beveik iki ryto lieka šiltas, maistas - irgi ax.gif
Zepter trūkumas - pernelyg didelė kaina.... verysad.gif
Tikrai nesu zepter platintoja ir nenoriu daryt jiems reklamos, juolab, kad jie turi ir labai nevykusių gaminių, bet puodais esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 07 14, 14:31)
Įsigyjau Bauer kol kas 1 puodą  wub.gif

Stai ir man tavo nuomones reik, renkuosi dabar puodus, blaskausi tarp Zepter ir siu, nzn., kokius jamti. Man Zepterio kaina kokia tai kosmine atrodo, uz tokia kaina, manes prie puodu neturetu but. biggrin.gif
Atsakyti
Aš prieš tris mėnesius įsigijau SKK firmos (Vokietija) titano puodus ir keptuvę. Nerealus reikalas bigsmile.gif , o ir kaina žymiai mažesnė nei titano Berghoff rolleyes.gif
Siūlau, moterims, ieškančioms gero daikto neužsiciklinti ant plačiai reklamuojamų, brangių produktų doh.gif Paieškokit labiau ir tikrai rasit ne ką prastesnius ir pagal kainą labiau prieinamus puodus mirksiukas.gif
Atsiminkit, kiekvienas naudojamas daiktas vis tiek dėvisi, tai ar verta mokėti tūkstančius "amžiniems" puodams lotuliukas.gif Man, pvz, po daugelio metų vistiek norisi kažko naujesnio, o ir technologijos tobulėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2009 09 01, 16:07)
Aš prieš tris mėnesius įsigijau SKK firmos (Vokietija) titano puodus ir keptuvę. Nerealus reikalas  bigsmile.gif , o ir kaina žymiai mažesnė nei titano Berghoff  rolleyes.gif
Siūlau, moterims, ieškančioms gero daikto neužsiciklinti ant plačiai reklamuojamų, brangių produktų  doh.gif Paieškokit labiau ir tikrai rasit ne ką prastesnius ir pagal kainą labiau prieinamus puodus  mirksiukas.gif
Atsiminkit, kiekvienas naudojamas daiktas vis tiek dėvisi, tai ar verta mokėti tūkstančius "amžiniems" puodams  lotuliukas.gif Man, pvz, po daugelio metų vistiek norisi kažko naujesnio, o ir technologijos tobulėja  smile.gif

na nelabai sutinku, kai geras daiktas tai ir lieka geras daiktas.
Va pvz. mano puodams jau daugiau kaip 10m, o atrodo kaip nauji, as juos karta per pusmeti nupliruoju su muilo akmeniu, tai thumbup.gif

del titano reiktu pagalvot gerai...pirkau kazkada keptuve titano, tai sunki be galo (pagaminus ttoskini keptuvej dukte iki stalo nepanesa doh.gif ), bet uztat siluma ilgai islaiko.
Jei norit kiek pigesniu nei zepter - rinkites wmf arba sillit, puiki kokybe neblagniai, bet jau silumos tiek neislaiko, man jie tokie labiau ale skardiniai schmoll.gif
Atsakyti
As tai pagaliau uzsisakiau icook puodu rinkini is Amway. Tai jau laukiu nesulaukiu, kada pradesiu juose gaminti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2009 08 31, 18:22)
Aš jau daugiau kaip 10 metų naudoju zepter puodus.
...
Maistas ilgai išlieka šiltas. Jei palieku ant karštos kaitlentės, tai puodas beveik iki ryto lieka šiltas, maistas - irgi  ax.gif

O kam ta šiluma per naktį? Kad maistas greičiau sugestų?

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2009 09 22, 21:49)
O kam ta šiluma per naktį? Kad maistas greičiau sugestų?

na kodel - kad sugestu greiciau?
pvz. jei isverdu sriuba per pietus - iki vakaro silta ji buna.
darbo dienomis namiskiasms sunku vienu metu pietums susirinkti: vaikai po pamoku gryzta skirtingu laiku, kartais vyras pietums gryzta kai gali. Tai labai patogu kai sildyt maisto nereikia - isipylei is puodo ir tiek.
Na o kai pvz. saltiena verdu - tai paverdu truputi, isjungiu ir palieku ant karstos kaitlentes, tai dar ilgai ta mesa troskinasi, is ryto tik i indelius supilstau ir i saldytuva pastatau.
cia jau kiekvienos seimininkes asmeninis reikalas kaip isnaudot ilgai isliekancia siluma, gal kitoms tai visai ne privalumas?

P.S.
Mano nuomone nevykes gaminys yra vacsy sistema.
Sumokejau beprotiskus pinigus (pirkau mazdaug pries 10metu, kai tai dar buvo tik naujove) ir laaaaaabai nusivyliau.
Susprogo didieji dangciai, yra itrukimai. Tarpines irgi matomai nera 100% sandarios, nes oro prisipildo uzvakumuotas indas.
Ir tai tikrai ne del to, kad nemoku jais naudotis.
Zodziu sie gaminiai bash.gif
Bet cia tema apie puodus, todel nezadu issiplest komentarais apie zepter gaminius.
Atsakyti
Isigijome SWISSLER ROYAL puodus
http://www.swisslerr.../catalog/show/1
(panašu i baeuri ir zeferi) , gal kas turite? nes lietuviškai info praktiškai nera..... gal kas turite?
Atsakyti