as nusipirkau"wool"firmos"logic"serijos puodus,tai man jie toki ale tai spiziniai,juodi...labai faini,nepritraukia nieko ir isplauti lengva brangoki tai tik 2 pirkau o reiketu dar ne vieno....
QUOTE(emuxxx @ 2009 05 06, 08:09)
as turiu beem, bet neteko dar naudot o mama turi ggs solingen, tai patenkinta bet tiek ir tezinau
turiu beem'a ta su grodelemis ir stikliniu dangciu, orkaitei skirtas, nors nebutinai, nu tai kas pamate visi ejo ir pirko sau, ziauriai geras, tikrai nepameluosiu, 3 metai, kepama jame nu tikrai maziausiai 3 kartai per savaite viskas, iskepa karkos, visos mesos, bulves ir man, vandens net pilti praktiskai nereikia, na puse puodelio kartais sliuksteliu, del viso pikto, p siaip pakanka mesos savos sulciu, uztupdau bile ka ant tu groteliu, kad ir visa vista, bele kokios darzoves aplink ir i okraite ir viskas kuo puokiausiai iskepa, gaunasi, kas idomiausiai, nesutuse, bet lengvai apkepe, ziauriai lengva plauti ir naudoti, kepi viska, o vartyt nereik ir nesvyla, na zinoma jei su protu viska darai, zodziu jis tikrai atidirbo savo kaina...Jei pirksit, partarciau ta gilesni, turiu ir ta maziau gilu, tai jame nebent pyragus be mieliu kepu, vis bijodama, kad viskas islips per virsu, nerizikuoju ir naudoju didiji
bermager puodai.. siandien zveryne mama nusipirko is kazkokios lenkes puodu uz labai daug lt, isiule tarsi cia Zepter tik del tam tikru priezasciu zymiai pigiau.
siulau pasisaugoti tokiu poniu
siulau pasisaugoti tokiu poniu
QUOTE(vilmusis @ 2009 03 30, 22:23)
Renkuosi puodų rinkinį ir mane sudomino TEFAL nerūdyjančio plieno puodai.
Gal kas turite ir galite pasidalinti patirtimi?
Gal kas turite ir galite pasidalinti patirtimi?
nusipirkome ir mes is zanos puodus, su nuolaida, su maziausiu isvirem vaikui darzoves, suskilo ir rudys islindo galvoju kur cia tas nerudjantis plienas.. nuvezem, pakeite ta viena, po 2 sav, su kitu tas pats, tai nuvezem, bande jie dar su savo pasta valyti, kuria patys is ju buvom nusipirke, po to su citrina, bet aprudijes taip ir liko.. atsiemem pinigus, daugiau tefal pudu man nebereikia
na aš tai užsisakiau iš Vokietijos ELO firmos puodus, 2 kartus pigiau nei LT, ir nematau iki šiol jokio skirtumo nuo tų, kurie kainuoja vieną ar kelis tūkstančius litų
Aš noriu titano puodus pirkti Nužiūrėjau Contacto SKK firmos Gal kas turite, naudojate?
Ir iš vis, domina nuomonės, atsiliepimai apie titano puodus ir keptuves Dėkui
Ir iš vis, domina nuomonės, atsiliepimai apie titano puodus ir keptuves Dėkui
as tai labai patenkinta ZEPTER puodais i juokius kitus nekeisciaus,naudojam apie 6 metu
Vis dėlto apsisprendėm išbandyti titano puodus ir užsisakėm vokiečių firmos SKK puodus ir keptuvę Po ilgų paieškų radome firmą, kuri irgi prekiauja šios firmos puodais Visas komplekas: 3 puodai 1,2 ltr, 2 ltr ir 4 ltr + 26 cm keptuvė mums kainavo apie 650 lt Tuo tarpu kitoje parduotuvėj visa tai mums būtų atsiėję virš 1000 Lt
Jeigu įsigijote BACHMAYR SOLINGEN rinkinį iš privataus asmens, galite 99% būti tikri, kad tai klastotė.
Man irgi norėsi aprašyti panašu įvykį. Prie parduotuvės Maxima Liepkalnio g. Vilniuje kelia mašinai užstojo lenkas (čigoniškos kilmės) klausdamas ar suprantam lenkiškai. Kadangi vyras kalba lenkiškai, mums sėkmingai įbruko stebuklingus puodus Bachmayer solinger už visai juokingą kainą - 800 lt. (degalams grįžti atgal namo iš pasibaigusios parodos). Kadangi mes patiklus, tos apgaulės iškart nesupratom. Bet po valandos, išvažiojant iš parduotuvės stovėjimo aikštelės, mašiną užstojo dar vienas lenkas su tokiu pačiu pasiūlymu. Tada ir atsirado pirmi įtarimai, nes buvo pasakyta, kad mums parduotas parodoj stovintis egzempliorius, kuris jau nereikalingas ir gali būti padovanotas ar nurašytas dovanai nuo firmos. Nepatingėjus išklausyti antro lenko paaiškėjo ta pati istorija, be to jis pasakė, kad yra vienintelis firmos Bauchmayer atstovas. Kada pasakėm, kad jau nupirkom puodų rinkinį, jis pasitaisė ir pasakė, kad pirkom pas jo kolegą. Dar buvo įtartina, kad puodų ir pelių lagaminai skyrėsi pas kolegas, bet produkcija buvo ta pati. Atvažiavus namo (į Šalčininkus) ir atlikus internete paiešką apie Bachmayer solinger puodus perskaitėm daug įdomios informacijos, po kurios pasveikinom vieną kitą su pirkiniu. Jei jus dar nepasveikinote vienas kitą sveikinom mes.
Klastočių sąrašas garsių firmų ilgėja, kaip ir apgautu.
Man irgi norėsi aprašyti panašu įvykį. Prie parduotuvės Maxima Liepkalnio g. Vilniuje kelia mašinai užstojo lenkas (čigoniškos kilmės) klausdamas ar suprantam lenkiškai. Kadangi vyras kalba lenkiškai, mums sėkmingai įbruko stebuklingus puodus Bachmayer solinger už visai juokingą kainą - 800 lt. (degalams grįžti atgal namo iš pasibaigusios parodos). Kadangi mes patiklus, tos apgaulės iškart nesupratom. Bet po valandos, išvažiojant iš parduotuvės stovėjimo aikštelės, mašiną užstojo dar vienas lenkas su tokiu pačiu pasiūlymu. Tada ir atsirado pirmi įtarimai, nes buvo pasakyta, kad mums parduotas parodoj stovintis egzempliorius, kuris jau nereikalingas ir gali būti padovanotas ar nurašytas dovanai nuo firmos. Nepatingėjus išklausyti antro lenko paaiškėjo ta pati istorija, be to jis pasakė, kad yra vienintelis firmos Bauchmayer atstovas. Kada pasakėm, kad jau nupirkom puodų rinkinį, jis pasitaisė ir pasakė, kad pirkom pas jo kolegą. Dar buvo įtartina, kad puodų ir pelių lagaminai skyrėsi pas kolegas, bet produkcija buvo ta pati. Atvažiavus namo (į Šalčininkus) ir atlikus internete paiešką apie Bachmayer solinger puodus perskaitėm daug įdomios informacijos, po kurios pasveikinom vieną kitą su pirkiniu. Jei jus dar nepasveikinote vienas kitą sveikinom mes.
Klastočių sąrašas garsių firmų ilgėja, kaip ir apgautu.
Įsigyjau Bauer kol kas 1 puodą