Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie puodus

Pas mus Berghof puodų rinkinys tarnavo 8 ar daugiau metų, ir dabar dar tarnauja, tik jau išvežtas į sodybą, tikrai geri puodai, ir kaina labai patraukli, lyginant su Zepter. Vienas minusas - termometrai nuo dangčių nulakstė, bet čia indaplovė ir vaikas prie to prisidėjo ax.gif
O dabar nusipirkom Berghaus rinkinį, jį platina žmonės, vežasi iš Vokietijos, kaina dar patrauklesnė, pagal svorį irgi už Berghof sunkesni, sako kad tai geriau, nes Zepteriai irgi už Berghof sunkesni.
O jei domina ką Berghaus, per skelbiu.lt tikrai galima rasti (aš neplatinu).
Atsakyti
Aš irgi esu bergofo fane, jeigu pirksite tai pasidomėkite keptuve/troškintuvu su nusukama rankena, kadangi nuėmus nuo orkaitės gali nusukti rankeną ir iš karto pašauti į orkaitę, tai dabar ji tapo pagrindine mūsų namų keptuve. Tik ją reikia tausoti, nes po to kai mano vyras ją perkaitino steikus kepdamas, ji kiek prasčiau kepa. Išvada, jeigu norite kepti steikus, kai reikia labai labai labai karštos keptuvės, tai reikia ieškoti ketaus ar akmens masės.

P.S. Gal žinote kas prekiauja akmens masės arba ketaus keptuvėmis. Vyrui kalėdoms būtų kaip tik:)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grazinatorius: 11 gruodžio 2008 - 21:49
QUOTE(ELLADDA @ 2006 07 08, 15:04)
g.gif Galvoju pirkti BERGNER puodus,gal kas turite?Kaip jie,ar verta pirkti?

Na teko šian apžiūrinėt bazėj tuos puodus, jų dabar Kauno bazėj pilna , kainos vieno puodo 30-70lt. nežinau kokybės tikrai, nebandžiau juose gamint, ale mane subiesino, kad pardavėjai išsijuosę meluoja , kad tai austrų firma. Įsilindau internetan- Honkongas šimtaprocentinis. Kažkokia užuomina, kad firmą sukurė austras, ale .......kur
nepatiko , kad pardavėja juos lygina su žinomais prekinias ženklais kaip visiškus analogus, klausia, ar aš bent įsivaiszduoju, kiek kainuoja berghoffai, kaip kokia tamsuolė- tundra būčiau doh.gif . doh.gif
Juokingiausia, kad kai aš paklausiau ką reiškia internetinio adreso plėtinys ji kažką tik burbtelėjo biggrin.gif www.bergner.com.hk
Arkliui aišku, kad ne Austrija , jei pridedama hk doh.gif lotuliukas.gif
gal tie puodai visai ir nieko, laikas parodys. Kol kas man jie labiau į berghoffų kopiją panašūs, net pavadinimu lotuliukas.gif
Tikrai nesipiktinčiau tiesa, bazė yra bazė, kaip ir gariūnai, ten juk pilna pradų, versačių ir DolceGabanų lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu nusipirkusi Bergner vieną puodą ir tikrai thumbup.gif kaip už tokią kainą (nepamenu jau berods 40 Lt ar 60 Lt kainavo 1,5 l talpos) Tačiau kai pirkau man niekas nemelavo, kad jie Europoje gaminti, pardavėja pasakė, kad jie kinietiški, bandyta kopijuoti Berghoff, bet tikrai neblogi. Aš pirkau tik su metaliniu dangčiu ne su stikliniu, tai ir metalas neblogas, pastorintas dugnas, ne skardinis, kaip yra tekę matyti, pvz. uždeda puodą ant viryklės, o ten jau degėsių kvapelis, vos ne puodas dega. Šiaip manau už tokią kainą tai tikrai neblogas puodas, dar esu nusipirkusi Petergoff mažiuką puoduką vaiko košytėms virti, tai tas šiek tiek dar pigesnis, nors kažkaip buvau maloniai nustebinta, kad jo rankenėlės neįkaista (beje forma tai jau labai nuo Berghoff) nukopinta.
Atsakyti
QUOTE(laisve76 @ 2008 12 23, 17:09)
Turiu nusipirkusi Bergner vieną puodą ir tikrai  thumbup.gif  kaip už tokią kainą (nepamenu jau berods 40 Lt ar 60 Lt kainavo 1,5 l talpos) Tačiau kai pirkau man niekas nemelavo, kad jie Europoje gaminti, pardavėja pasakė, kad jie kinietiški, bandyta kopijuoti Berghoff, bet tikrai neblogi. Aš pirkau tik su metaliniu dangčiu ne su stikliniu, tai ir metalas neblogas, pastorintas dugnas, ne skardinis, kaip yra tekę matyti, pvz. uždeda puodą ant viryklės, o ten jau degėsių kvapelis, vos ne puodas dega.  Šiaip manau už tokią kainą tai tikrai neblogas puodas, dar esu nusipirkusi Petergoff mažiuką puoduką vaiko košytėms virti, tai tas šiek tiek dar pigesnis, nors kažkaip buvau maloniai nustebinta, kad jo rankenėlės neįkaista (beje forma tai jau labai nuo Berghoff) nukopinta.

tai sakyčiau pobrangiai, be to kai nėra jokių garantijų nei apie metalą (tie kiniečiai mėgsta visokį šūdą pavaryt), nei apie kitką.
Šiandien pirkau ispanišką Fagor puodą 2,5 litro , 65lt , ale gavau nuolaidikę 15 procentų.
Visi sertifikatai apie medicininės paskirties nerūdyjantį plieną ir nesikraipantį nuo karščio trijų sluoksnių dugną thumbup.gif . Ir ne šiaip - iš serijos "viena bazės boba sakė" (tą ką norėjo: bla bla bla 5- ių sluoksnių dugnas, bla bla doh.gif lotuliukas.gif ), o juodu ant balto.
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2008 12 23, 21:10)
Šiandien pirkau ispanišką Fagor puodą 2,5 litro , 65lt , ale gavau nuolaidikę 15 procentų.
Visi sertifikatai apie medicininės paskirties nerūdyjantį plieną ir nesikraipantį nuo karščio trijų sluoksnių dugną thumbup.gif . Ir ne šiaip - iš serijos "viena bazės boba sakė" (tą ką norėjo: bla bla bla 5- ių sluoksnių dugnas, bla bla doh.gif  lotuliukas.gif ), o juodu ant balto.

Įdomu, ar yra dar kas turėtų Fagor puodus? Kaina tikrai atrodo protinga tik įdomu, kokie atsiliepimai būtų iš tų, kurios ilgesnį laiką jais naudojasi g.gif
Atsakyti
Turiu zepter puodus jau 10 metu. Tiesiog myliu juos.
Atsakyti
ketinu pirkti fagor puodu rinkini gal kas turi atsiliepimu apie kokybe! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborge @ 2008 04 22, 18:18)
Na nezinau ar tikrai skirtumas tik kaina g.gif  Mane tikino kad Zepret puodai pagaminti is medicinio plieno, is kurio implantus daro ax.gif Taigi tikiuosi skirtumas yra, ir garantija gi visam gyvenimui thumbup.gif
Taip as save paguodziu, lotuliukas.gif  nes uzsakiau puodu rinkini beveik uz 2000  blink.gif tai ir tikiuosi kad bent sveikesnis maistas bus ir tarnaus ilgai ax.gif

Mano tevai Zepter turi daugiau negu 13 metu ir thumbup.gif
As isigijau Berghoff ir man taip pat jei thumbup.gif jau 5 metus, nor vis tiek yra skirtumas su Zepter smile.gif

Atsakyti
As ir galvoju pirkti berhof puoda be ta kur su garais nes kitu man kaip ir nelabai reikia g.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų, reikalingi rimti patarimai, kokius puodus būtų geriausia įsigyti Lietuvoje, o gal būt ir už jos ribų.
Nuomonės... jos visada gerai, bet jų vienodų nebūna.
Kaina ir kokybė... visada ieškom optimalumų.
Tad prašom parašykit, kas rimčiau domėjotės.
smile.gif
Atsakyti
Kadangi jau tuoj bus 5 metai, kaip naudoju Zepter puodus, galiu tik patarti juos įsigyti. Kaina aišku kiek baugina. Bet... Jie tikrai tarnauja šeimininkei. O kepant mėsą be jokių riebalų, dar ir šeimos sveikata saugoma thumbup.gif .
Tiesa, kažkada priešinausi šių puodų įsigijimui, žinoma dėl kainos doh.gif . Dabar labai džiaugiuosi juos įsigijus. Šeimai patinka maistas pagamintas Zepter pagalba...
Tai tiek mirksiukas.gif
Atsakyti