Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie puodus

QUOTE(Renajut @ 2008 08 21, 18:37)
o gal kas turi nusipirkęs "Elo- Impression" puodų rinkinį?
Gal teko kam per internetą užsakinėti? Nes Vilniuje jie neturi parduotuvės...
Kažin per kiek laiko pristato?

Mes tokius nusipirkom. Pirkom neriba.lt Nepamenu, per kiek laiko pristatė, bet jie gana greitai sukasi. Savaitės bėgyje maždaug.
Negaliu lyginti su kitomis firmomis, nes iki tol naudojau paprastus eilinius puodus.
Dėl komplektacijos. Mama sakė, kad mums to didžiulio nereikia, bet jis visai gerai panaudojamas, pavyzdžiui, balandėliams troškinti. Šiaip norėtųsi dar vieno to vidutinio. Tas mažiukas ir tas su ilga rankena yra vienodo dydžio, todėl kai vienas jų sėdi indaplovėje, kitą galima naudoti su tuo pačiu dangčiu. Nors jie gana maži, kaip sakiau, norėtųsi didesnio dar vieno.
Rankenos kaista, todėl nėra labai patogu - reikia naudoti šluostę. Bet šiaip puodai kaip puodai, ypač man, kuri nekelia kažkokių spec. reikalavimų.
Atsakyti
Ačiū už atsakymą!
pasirodo radau kur tuos puodus gyvai pasižiūrėti, basanavičiaus g. "Imperijoje...", ten yra Elo, Woll, ir dar kažkokie vokiški (visai neblogi).
Konkrečiai šito komplekto nebuvo, bet buvo kiti, kaip man sakė, tai jie tik dizainų skirsis ir tiek...
Įtikimo pirkti Woll puodus, iš titano, na labai abejojau ir bijojau, na bet nusipirkau... vieną didelį ir kitą su ilga rankeną. Jie atroo kaip iš špižinės medžiagos, sunkūs tokie...
Garantavo, kad man labai patiks ir tarnaus ilgai... Žiūrėsim.
na tai tikiuosi, kad su puodais jau pabaigiau ir nieko daugiau ilgai neprireiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 04 06, 21:52)
aš daug iš ten turiu - ir titano keptuvę, ir greitpuodį, ir puodus iš stiklo keramikos, mama - medicininio ar kokio ten plieno. esam labai patenkintos, nors kaina nemaža buvo, kai ką pirkom išsimokėtinai.
Papildyta:
nueik į saloną Vytauto pr., ten viską labai maloniai paaiškina. man asmeniškai labiau stiklo keramika, tai čia tikriausiai silargan, o mami - plienas. tik titaninių keptuvių į nieką nekeistume first.gif  thumbup.gif

Norėjau pasiteirauti - o kiek laiko naudojate Silit su stiklo keramika? Nes va keptuvių temoje pasiskaičiau, kad po poros metų danga luptis pradeda... Nelabai skaniai skamba g.gif Nors garantija apie 10m., ir kaina nemaža. Kaip gi su jų ilgaamžiškumu?
Atsakyti
sveikos,

Kiek išskaičiau, supratau, kad yra verti dėmesio 3 firmų puodai:
1. Zepter
2. Bauer
3. Berghoff

Kaip suprantu, pirmųjų dviejų kaina itin didelė ir jų kokybė panaši? Nors skaičiau, kad bauerio puodų labai rankenos ir termometrai "nulaksto", sudūžta...
berghofas - pigiau? Bet kokybė puiki, tik braižo virykles??

Dar buvo paminėti Contacto ir Gipfel...

Taip pat supratau, kad minėtuose puoduose maisto gamybos principai visškai kitokie????

Ar verta investuoti į Zepter, Bauer???? Ar rinktis Berghoff... Neturiu jokios patirties ir išmanymo šiuo klausimu. Tiesiog galiu skirti pinigų - bet permokėti tikrai nenoriu ir nenoriu mokėti tik vardan firmos. Tikrai noriu sveiko maisto...

Atsakyti
QUOTE(Milllly @ 2008 09 15, 10:36)
sveikos,

Kiek išskaičiau, supratau, kad yra verti dėmesio 3 firmų puodai:
1. Zepter
2. Bauer
3. Berghoff

Kaip suprantu, pirmųjų dviejų kaina itin didelė ir jų kokybė panaši? Nors skaičiau, kad bauerio puodų labai rankenos ir termometrai "nulaksto", sudūžta...
berghofas - pigiau? Bet kokybė puiki, tik braižo virykles??

Dar buvo paminėti Contacto ir Gipfel...

Taip pat supratau, kad minėtuose puoduose maisto gamybos principai visškai kitokie????

Ar verta investuoti į Zepter, Bauer???? Ar rinktis Berghoff... Neturiu jokios patirties ir išmanymo šiuo klausimu. Tiesiog galiu skirti pinigų - bet permokėti tikrai nenoriu ir nenoriu mokėti tik vardan firmos. Tikrai noriu sveiko maisto...

Teko ne kartą girdėti, kad Zepter, Bauer ir Berghoff kokybės atžvilgiu yra labai panašūs, o kaina skiriasi gerokai. Aš turiu Berghoff Zeno rinkinį ir labai džiaugiuosi, mano tete turi Bauer, bet kiek lyginom, tai neradau kolkas jokių skirtumų schmoll.gif Gal vėliau pasimatys, nes naudoju dar tik 4 mėn.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radmilė: 15 rugsėjo 2008 - 11:03
O kas naudojasi Fagor puodais? Keptuvę pirkau borner - 300 litų suplojau doh.gif . Tai nežinau net - pataupyt puodams ar ir Fagor geri?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš nusipirkau Fiskars keptuvę-troškintuvą, o veliau ir puodą. Na man jie tiesiog super thumbup.gif Ir kainos daug maž padorios ax.gif
Papildyta:
Taip pat turejau Berghoff keptuvę, tik po kokiu trijų metų teflonas nuejo - pradėjo svilt maistas... verysad.gif Nors ją labai saugojau, bet matyt, atėjo laikas....
Atsakyti
Gal kas turi ar yra girdėjęs apie šveicariškus Kuhn Rikon puodus su dvigubom sienelėm? Pagal kainą turėtų būti itin geri, bet kartais kainos būna specialiai sukeltos, kad demonstruoti tariamą kokybę...
Atsakyti
Kokia Jusu nuomone apie cekiskus Tescoma puodus? Jei kas naudojate, prasau parasykite siu puodu privalumus ir trukumus.
Atsakyti
Čia radau neblogų patarimų, besirenkančioms gerus puodus. Ten aprašyti bendri reikalavimai geriems puodams ir pridurta, jog vertėtų pasitikėti tik žinomais gamintojais, kurie šių reikalavimų tikrai laikosi. Deja, mūsuose žinomos tik 3 kompanijos Berghoff, Zepter ir Bauer, o į kitų, galbūt žymiai patikimesnių ir geresnių, baidomės dėl nežinojimo. Trūksta info.

Atsakyti
sakyciau verta isigyti berghoff ir kaina thumbup.gif ir niekuo neatsilieka kokybe nuo zepteriu thumbup.gif seniai juos turiu ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, keliu tema i virsu...... taigi noriu patarimu rekomendacju ir t.t. ...... sugalvojau kaledu proga pasidovanoti puodus bet dabar blaskausi, zeptes bauer atkrenta tokiu neiperku, vakar buvau berghoff ziurinejom su vyru, bet vyras atkreipe mano demesi i rankeneles puodu, sako ar nenulakstys jos mums...... na ir suabejojau...... visa vakara apziurinejau internete atsiliepimus rekomendacijas...... na ir likau be nuomones...... labai uzstrigo sitie http://www.elo.lt/?l...l=lt&m=4&cid=30 puodai..... gal kas gali pakomentuoti, kiek zinau kad puodas kuo sunkesnis tuo geresnis, situ internetu nepakilnosiu, raso kad dugnas dvigubas, o berghoffe akcentavo kad ten keturiu ar net sesiu sluoksniu...... o gal dar kas nors ka nors patarti gali?
Atsakyti