QUOTE(laisve76 @ 2008 07 16, 07:31)
Nu va susiruošiau jau Bergofus pirkti, bet draugė ėmė atkalbinėti, kadangi jų dugno apatinė dalis nelygi, t.y. išraižyta, jie subraižė jos keramikinės kaitlentės paviršių, kaitlentė tikrai sugadinta, atrodo kaip išdeginta tokiais apskritimais, tai dabar visai pasimečiau, atrodo firma atrodo garsi, kokybė turėtų būti gera,bet kaip taip gali būti, o gal visi puodai vėliau ar anskčiau suraižo kaitlentes, atsiliepkite kas turite keramikines kaitlentes, kokius puodus jūs naudojate, nes nesinori išmesti pinigų į balą...
susimasciau dabar koks dugnas mano berghof puodu, nes kaitlente isties siek tiek yra apgadinta, bet tikrai nesubraizyta ir tikrai nemanau, kad tai del puodu...
siaip berghof puodais esu labai patenkinta, naudoju juos jau virs metu ir nesimato jokio nusidevejimo A&S labai teisingai isvardino visus privalumus situ puodu
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2008 07 17, 10:24)
Kaitlentės tikrai nesubraižiau, o apskritimai ir pas mane yra , tik aš galvoju, kad čia nuo keptuvės , o ne nuo puodų. Nes ryškiausias apskritimas toje vietoje, kur dažniausiai keptuvę naudoju.
va va, greiciausiai ir pas mane del keptuves lieka zymes, juolab kad keptuve ne berghof firmos, o kazkokia ale Teffal
o mes turim Amway puodus, net keista, kad niekas sioje temoje ju nepaminejo. Kokybe kaip Zepter ir Bauer, tik yra tam tikru niuansu, kurie man priimtinesni ir kaina siek tiek mazesne. O dar labiau dziaugiuosi Amway keptuvemis, nes jos ne teflonines, bet titano ir keramikos lydinio, kuris neskleidzia nuodingu garu ir puikiai kepa be riebalu.
QUOTE(laisve76 @ 2008 07 16, 09:31)
Nu va susiruošiau jau Bergofus pirkti, bet draugė ėmė atkalbinėti, kadangi jų dugno apatinė dalis nelygi, t.y. išraižyta, jie subraižė jos keramikinės kaitlentės paviršių, kaitlentė tikrai sugadinta, atrodo kaip išdeginta tokiais apskritimais, tai dabar visai pasimečiau, atrodo firma atrodo garsi, kokybė turėtų būti gera,bet kaip taip gali būti, o gal visi puodai vėliau ar anskčiau suraižo kaitlentes, atsiliepkite kas turite keramikines kaitlentes, kokius puodus jūs naudojate, nes nesinori išmesti pinigų į balą...
as manau, kad gal kaitlente pavalyti geriau reikia-nebijot jos pagramdyt- ir vadinami ratilai dings
kazkada man irgi patiko zepter, bauer ir anal., bet dabar ju dizainas nusibodes, kaina, kaip uz tokius ,didele,(nors naujo dizaino zymesnes firmos panasiai kainuoja). Kam puodai turi buti sunkus? Man noretusi lengvesniu Kai reik 6ltr pakelt su cepelinais
turiu tu senu laiku metalinius puodus per 13 metu-jokiu nusiskundimu nei su spalvos pasikeitimu, nei su rankenu kritimu
na as ir kol turejau senus puodus tol buvo gerai, bet atsiradus berghof pakeiciau nuomone dziugavau jau vien del to, kad perkelti puodus galima paemus uz rankenu plikomis rankomis zinoma visokiu Bauer ar Zepter tikriausiai nepirkciau jau vien del to, kad gaila pinigu butu, o kadangi ir kitu firmu puodai ne ka prastesni tai juolab
toks pats lenkas nepatingejo ir atejo i mano uosviu namus, isiule peilius, nors galiu pasakyti kad tie peiliai puse velnio o pati niekaip neapsisprendziu kokios firmos puodus issirinkt ir taip, ir taip mastau ir nebezinau jau...visokiu tu nuomoniu yra. Siaip labiausiai linkstu i berghoff puodus, nes kainos ir kokybes santykis man pasirode labai normalus.Tik SM berods kitoj temoj skaiciau kad berghoff rankeneles lb daznai nukraicioja, tai pasakykit ar tai tiesa? beje labiau apsimoka imti kazkoki komplekta, ar pacioms susikomplektuoti?
QUOTE(katyte_saltanosyte @ 2008 07 25, 20:36)
toks pats lenkas nepatingejo ir atejo i mano uosviu namus, isiule peilius, nors galiu pasakyti kad tie peiliai puse velnio o pati niekaip neapsisprendziu kokios firmos puodus issirinkt ir taip, ir taip mastau ir nebezinau jau...visokiu tu nuomoniu yra. Siaip labiausiai linkstu i berghoff puodus, nes kainos ir kokybes santykis man pasirode labai normalus.Tik SM berods kitoj temoj skaiciau kad berghoff rankeneles lb daznai nukraicioja, tai pasakykit ar tai tiesa? beje labiau apsimoka imti kazkoki komplekta, ar pacioms susikomplektuoti?
na mes virs metu turim berghoff puodus ir nei vienam rankenos nenukrito, kol kas tikrai dziaugiuosi juos turedama. del komplektavimo tai priklauso nuo to kokiu puodu jums reikia. pvz man tiko komplektas, nes ten buvo visi reikalingi puodai, isskyrus keptuve, kurios tada nereikejo. siaip manau labai puikiai galima paciai pasikomplektuoti, visvien zinot savo poreikius,kokiu puodu dazniau prireikia
as ir uz Berghoff 100 proc. turiu jau virs 2 metu ir esu patenkinta, be to turiu ir keptuve sios firmos tai negaliu atsistebet kasdien kepu ir po 2 metu jai visiskai nieko neatsitiko kepa kaip nauja simta kart geriau nei tos tefal o kaina panasi
siandien Rimi hyper pirkau Berghof puodu rinkini16daliu uz 399.toks puodu rinkinys Akropolyje vilniuje kainuoja600.man kaip tik reikejo didelio puodo-ten 6 l,tai firmoje jis vienas kainuoja350...viena toki nedideli turiu-patenkinta.tikiuosi ir siuo rinkiniu busipu patenkinta!siaip su nuolaida ir garantija bus.sunkus,tvirti puodaai.dar rimi lipduku 16 gavau:) sekmes renkantis!
tiesa-puodas didelis6 l,puodas mazesnis,nezinau dabar tikslai +ant virsaus dedamas kiauraindis-puodas,puodas mazas,keptuve,pad-azu puodas su dangciu,bliudelis su dangciu,2padekliukai puodams.atrodo viskas.visi dangciai su temperaturru matuoliais.ilgai islaiko siluma,taupote dujas ar elektra.uztenka tik uzvirti,poto maistas gaminasi pats:)
sekmes1
tiesa-puodas didelis6 l,puodas mazesnis,nezinau dabar tikslai +ant virsaus dedamas kiauraindis-puodas,puodas mazas,keptuve,pad-azu puodas su dangciu,bliudelis su dangciu,2padekliukai puodams.atrodo viskas.visi dangciai su temperaturru matuoliais.ilgai islaiko siluma,taupote dujas ar elektra.uztenka tik uzvirti,poto maistas gaminasi pats:)
sekmes1
[Atsiprašau, kad visko nepeskaičiau, gal jau diskutavote apie tai.
Ką manote apie CHIC keptuves ir puodus, kuriuos dalina maxima. Ar apsimoka, juos imti (pirkti), ar tik vietą užims lentynose. Gal jau bandėte virti? Man reikia vieno puodo. Bet nedaug surinkau lipdukų, nemažai tektų mokėti / Ačiū. Gal geriau pataupyti ir pirkti jūsų minėtus BergHOFF puodus.
Ką manote apie CHIC keptuves ir puodus, kuriuos dalina maxima. Ar apsimoka, juos imti (pirkti), ar tik vietą užims lentynose. Gal jau bandėte virti? Man reikia vieno puodo. Bet nedaug surinkau lipdukų, nemažai tektų mokėti / Ačiū. Gal geriau pataupyti ir pirkti jūsų minėtus BergHOFF puodus.
Sveikos,
o gal kas turi nusipirkęs "Elo- Impression" puodų rinkinį?
Gal teko kam per internetą užsakinėti? Nes Vilniuje jie neturi parduotuvės...
Kažin per kiek laiko pristato?
o gal kas turi nusipirkęs "Elo- Impression" puodų rinkinį?
Gal teko kam per internetą užsakinėti? Nes Vilniuje jie neturi parduotuvės...
Kažin per kiek laiko pristato?