as pirkau is Metalo amziaus puoda Solingen. Sirtumas tarp jo ir Zepterio - kaina. Jo fukcijos tokios pacios. Plienas irgi toks pats. Puodui jau 6 metai. Nieko jam neatsitiko, tik nuo dangcio nusoko termometras, nes ploviau indaploveje. Bet priklijavau su klijais ir toliau verdu
QUOTE(julyska @ 2008 04 21, 10:41)
as pirkau is Metalo amziaus puoda Solingen. Sirtumas tarp jo ir Zepterio - kaina. Jo fukcijos tokios pacios. Plienas irgi toks pats. Puodui jau 6 metai. Nieko jam neatsitiko, tik nuo dangcio nusoko termometras, nes ploviau indaploveje. Bet priklijavau su klijais ir toliau verdu
Na nezinau ar tikrai skirtumas tik kaina Mane tikino kad Zepret puodai pagaminti is medicinio plieno, is kurio implantus daro Taigi tikiuosi skirtumas yra, ir garantija gi visam gyvenimui
Taip as save paguodziu, nes uzsakiau puodu rinkini beveik uz 2000 tai ir tikiuosi kad bent sveikesnis maistas bus ir tarnaus ilgai
QUOTE(ingeborge @ 2008 04 22, 19:18)
Mane tikino kad Zepret puodai pagaminti is medicinio plieno, is kurio implantus daro
Man čia panašu į rinkodaros pasakas
QUOTE(Sophi @ 2008 04 22, 20:03)
Man čia panašu į rinkodaros pasakas
Kas zino, gal ir taip, prastumt perkes taigi reikia
As pirkau is Metalo Amziaus,ir mano puodam jau 4 metai ,o jie kaip nauji,nors turiu ir Zepter,ir man atrodo ka skiriasi tik kaina,neturiu tik keptuves todel nieko negaliu apie ja pasakyti ,o puodus apsimoka pirkti,nes Zepter labai brangu ,nors beveik tas pats
Negi niekas neturit BACHMAYER SOLINGEN puodu Jei kas turit butinai parasykit ar patiko
Mano vyrui ta Bachmayer solingen ikiso prie priekybos centro lenkas, pasake, kad per siena negali provezti uz 1300 Lt ir dar dovanai buvo lagaminas su peiliais ir stalo irankiais. Irgi visi dokumentai, 30 metu garantija, daug knygeliu, bet nevieno adreso kur jeigu kas kreiptis, internete taip pat neradau bet pasakysiu, kad gaminimo kokybe tikrai AUKSTA. Nezinau kaip ten su Zepter paliginti kad neturejau niekada, bet uz berghoffo daug geriau. bet berghoffo as turiu paparastus puodus, be termostato.
QUOTE(Niu @ 2008 05 11, 11:57)
Mano vyrui ta Bachmayer solingen ikiso prie priekybos centro lenkas, pasake, kad per siena negali provezti uz 1300 Lt ir dar dovanai buvo lagaminas su peiliais ir stalo irankiais. Irgi visi dokumentai, 30 metu garantija, daug knygeliu, bet nevieno adreso kur jeigu kas kreiptis, internete taip pat neradau bet pasakysiu, kad gaminimo kokybe tikrai AUKSTA. Nezinau kaip ten su Zepter paliginti kad neturejau niekada, bet uz berghoffo daug geriau. bet berghoffo as turiu paparastus puodus, be termostato.
mano vyras taip pat nupirko, jam ta pati lenkas pasakojo ir tai , kad is parodos gryzta ir negali ar nenori atgal veztis. Tuo metu kai jam siule as internete bandziau ieskoti,bet neradau. Bet puodai tai tikrai geri atrodo tik kad manasis nusiderejo daugiau uz puodus ir peiliu rinkini 700Lt sumokejo. Pagaminta Vokietijoj o ne kokioj Kinijoj tai manau , kad uz panasios kokybes puodus tikrai brangiau tektu supliekt. Dizainas kaip Zepter, gana sunkus.
Dar nenaudojau tai nezinau kaip ten jie verda
Ziuriu, kad is Klaipedos as taip pat. Pazystamiems vakar sake Palangoj siule.
Aš irgi jau seniai (apie 2 metus) naudoju Metalo Amžiuje pirktus puodus, kol kas nekilo jokių problemų, tikrai negaliu atsidžiaugti
Kiek žinau, skirtumas tikrai yra tik kainoje, kadangi puodai iš to paties metalo (nors ir ką prikalbėtų Zepter prezentacijose) ir su tais pačiais pastorintais dugnais išlaikančiais šilumą.
Aišku, kai kas nori mokėti ir už pavadinimą
Kiek žinau, skirtumas tikrai yra tik kainoje, kadangi puodai iš to paties metalo (nors ir ką prikalbėtų Zepter prezentacijose) ir su tais pačiais pastorintais dugnais išlaikančiais šilumą.
Aišku, kai kas nori mokėti ir už pavadinimą
Na, kas iesko - tas randa (cia as apie save , nes perskaiciusi ta Vegos zinute ilgai iir nuobodziai ieskojau web'e kazko panasaus i jos aprasyta puoda).
pasirodo, nieko Vega, pasakodama apie puoda, kuris PATS gamina kotletus ir visas kitas jos minetas funkcijas atlieka, nemelavo. toks tikrai yra - ispaniskasis Chef2000.
Tiesa, Lietuvoje, greiciausiai, niekas jo neplatina (bet gal greitu laiku prades), bet ispaniskai info apie ji galite rasti nemazai
http://www.directoal...-decision-tomar - cia lyginamas Chef2000 ir Thermomix
http://www.proecomm....00/Chef2000.asp - o cia atsakymai i dazniausiai iskylancius klausimus apie Chef2000 virtuves sistema:)
pasirodo, nieko Vega, pasakodama apie puoda, kuris PATS gamina kotletus ir visas kitas jos minetas funkcijas atlieka, nemelavo. toks tikrai yra - ispaniskasis Chef2000.
Tiesa, Lietuvoje, greiciausiai, niekas jo neplatina (bet gal greitu laiku prades), bet ispaniskai info apie ji galite rasti nemazai
http://www.directoal...-decision-tomar - cia lyginamas Chef2000 ir Thermomix
http://www.proecomm....00/Chef2000.asp - o cia atsakymai i dazniausiai iskylancius klausimus apie Chef2000 virtuves sistema:)
QUOTE(Neeri @ 2005 08 16, 15:46)
Na negražu taip mamytes mulkinti Vega O tai čia tuoj užsisvajoti gali, kaip tau nieko daryti virtuvėje nereikės, kokie visi būsim sotūs ir laimingi O paskui pasirodo, kad ne tiesa tai nea
QUOTE(vira @ 2005 06 03, 09:37)
Manau,Linda,kad Vega gerai pasijuokė iš visų
QUOTE(Vega @ 2004 10 20, 11:57)
Matai, ten yra be galo daug programu. Ishsirenki programa, kuria nori pasinaudoti(pvz. paruoshti mishraine), ja nustatai, sumeti viska i toki "stalciu" ir ishsiimi paruoshtas salotas ar mishraine( darzhoves bus gabaliuku pavidale, jei "neuzhprogramuosi" darzhoviu trinti).
Taip, daro ji ir vyniotinius, ir kotletus . Kaip ji juos ten pagamina- sunku pasakyt, nes to proceso nesimato. Gauni tik rezultata. Kad butu aishkiau: noriu pietums kotletu su salotom. Ish ryto i to daikto 3 stalcius sudedu:
i 1-aji stalciu - mesa , i antraji- druska, prieskonius, kiaushini, o i treciaji - darzhoves, ish kuriu tures but pagamintos salotos. Nustatau laikmati, kada pietus turi but pagaminti. Tie stalciukai laikinai "atsishaldo", kad produktai nesugestu. Atejus laikui, prietaisas pats isijungia, pradeda malti , maishyti, formuoti ir kepti kotletus, kitame skyriuje gaminamos salotos. Kai maistas paruoshtas- palaikoma reikalinga t-ra, kad pietus neatshaltu.
Ankstesneje zhinuteje rashiau apie funkcijas , kuriomis ash naudojuosi.
Kaip sakiau, nustacius programa, ir ledai bus pagaminti ir atshaldyti ( yra specialus "stalcius"), ir pyragus kepa, ir bandeles,be to, su teshla, idaro gaminimu nereikia terliotis. Nu viska ta "mashina" moka
Kad butu dar aishkiau, pasakysiu shitaip : tau tereikia i tuos stalcius sumest produktus, nustatyti programa, laikmacius ir ishsiimt pagaminta maista.
Taip, daro ji ir vyniotinius, ir kotletus . Kaip ji juos ten pagamina- sunku pasakyt, nes to proceso nesimato. Gauni tik rezultata. Kad butu aishkiau: noriu pietums kotletu su salotom. Ish ryto i to daikto 3 stalcius sudedu:
i 1-aji stalciu - mesa , i antraji- druska, prieskonius, kiaushini, o i treciaji - darzhoves, ish kuriu tures but pagamintos salotos. Nustatau laikmati, kada pietus turi but pagaminti. Tie stalciukai laikinai "atsishaldo", kad produktai nesugestu. Atejus laikui, prietaisas pats isijungia, pradeda malti , maishyti, formuoti ir kepti kotletus, kitame skyriuje gaminamos salotos. Kai maistas paruoshtas- palaikoma reikalinga t-ra, kad pietus neatshaltu.
Ankstesneje zhinuteje rashiau apie funkcijas , kuriomis ash naudojuosi.
Kaip sakiau, nustacius programa, ir ledai bus pagaminti ir atshaldyti ( yra specialus "stalcius"), ir pyragus kepa, ir bandeles,be to, su teshla, idaro gaminimu nereikia terliotis. Nu viska ta "mashina" moka
Kad butu dar aishkiau, pasakysiu shitaip : tau tereikia i tuos stalcius sumest produktus, nustatyti programa, laikmacius ir ishsiimt pagaminta maista.