Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie puodus

as pirkau is Metalo amziaus puoda Solingen. Sirtumas tarp jo ir Zepterio - kaina. Jo fukcijos tokios pacios. Plienas irgi toks pats. Puodui jau 6 metai. Nieko jam neatsitiko, tik nuo dangcio nusoko termometras, nes ploviau indaploveje. Bet priklijavau su klijais ir toliau verdu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julyska @ 2008 04 21, 10:41)
as pirkau is Metalo amziaus puoda Solingen. Sirtumas tarp jo ir Zepterio - kaina. Jo fukcijos tokios pacios. Plienas irgi toks pats. Puodui jau 6 metai. Nieko jam neatsitiko, tik nuo dangcio nusoko termometras, nes ploviau indaploveje. Bet priklijavau su klijais ir toliau verdu smile.gif

Na nezinau ar tikrai skirtumas tik kaina g.gif Mane tikino kad Zepret puodai pagaminti is medicinio plieno, is kurio implantus daro ax.gif Taigi tikiuosi skirtumas yra, ir garantija gi visam gyvenimui thumbup.gif
Taip as save paguodziu, lotuliukas.gif nes uzsakiau puodu rinkini beveik uz 2000 blink.gif tai ir tikiuosi kad bent sveikesnis maistas bus ir tarnaus ilgai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborge @ 2008 04 22, 19:18)
Mane tikino kad Zepret puodai pagaminti is medicinio plieno, is kurio implantus daro ax.gif

Man čia panašu į rinkodaros pasakas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 04 22, 20:03)
Man čia panašu į rinkodaros pasakas unsure.gif

mastau.gif Kas zino, gal ir taip, prastumt perkes taigi reikia ax.gif
Atsakyti
ingeborge, šiaip man asmeniškai smagesnis tas Zepterio puodas, nžn kodėl smile.gif .
Dar turiu Zepterio mikserį, tai laikau visada po ranka biggrin.gif.
Man, kaip tinginei, l.pagelbėja blush2.gif , nemėgstu sedėti prie puodų blush2.gif, juk yra įdomesnių užsiėmimų biggrin.gif , kaip sakant, atlieku tik pareigą..
Atsakyti
As pirkau is Metalo Amziaus,ir mano puodam jau 4 metai ,o jie kaip nauji,nors turiu ir Zepter,ir man atrodo ka skiriasi tik kaina,neturiu tik keptuves todel nieko negaliu apie ja pasakyti ,o puodus apsimoka pirkti,nes Zepter labai brangu ,nors beveik tas pats smile.gif
Atsakyti
implantu niekas nedaro is "medicininio plieno" aka naudojamo zepter
turim puodus ir keptuve is metalo amziaus - kol kas viskas gerai smile.gif uosviai turi zepter - jiems irgi gerai smile.gif
Atsakyti
Negi niekas neturit BACHMAYER SOLINGEN puodu g.gif Jei kas turit butinai parasykit ar patiko gossip.gif
Atsakyti
Mano vyrui ta Bachmayer solingen ikiso prie priekybos centro lenkas, pasake, kad per siena negali provezti uz 1300 Lt ir dar dovanai buvo lagaminas su peiliais ir stalo irankiais. Irgi visi dokumentai, 30 metu garantija, daug knygeliu, bet nevieno adreso kur jeigu kas kreiptis, internete taip pat neradau smile.gif bet pasakysiu, kad gaminimo kokybe tikrai AUKSTA. Nezinau kaip ten su Zepter paliginti kad neturejau niekada, bet uz berghoffo daug geriau. bet berghoffo as turiu paparastus puodus, be termostato.
Atsakyti
QUOTE(Niu @ 2008 05 11, 11:57)
Mano vyrui ta Bachmayer solingen ikiso prie priekybos centro lenkas, pasake, kad per siena negali provezti uz 1300 Lt ir dar dovanai buvo lagaminas su peiliais ir stalo irankiais. Irgi visi dokumentai, 30 metu garantija, daug knygeliu, bet nevieno adreso kur jeigu kas kreiptis, internete taip pat neradau smile.gif bet pasakysiu, kad gaminimo kokybe tikrai AUKSTA. Nezinau kaip ten su Zepter paliginti kad neturejau niekada, bet uz berghoffo daug geriau.  bet berghoffo as turiu paparastus puodus, be termostato.

doh.gif biggrin.gif mano vyras taip pat nupirko, jam ta pati lenkas pasakojo ir tai , kad is parodos gryzta ir negali ar nenori atgal veztis. Tuo metu kai jam siule as internete bandziau ieskoti,bet neradau. Bet puodai tai tikrai geri atrodo tik kad manasis nusiderejo daugiau ax.gif uz puodus ir peiliu rinkini 700Lt sumokejo. Pagaminta Vokietijoj o ne kokioj Kinijoj tai manau , kad uz panasios kokybes puodus tikrai brangiau tektu supliekt. Dizainas kaip Zepter, gana sunkus.

Dar nenaudojau tai nezinau kaip ten jie verda g.gif

Ziuriu, kad is Klaipedos drinks_cheers.gif as taip pat. Pazystamiems vakar sake Palangoj siule.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 11 gegužės 2008 - 13:55
Aš irgi jau seniai (apie 2 metus) naudoju Metalo Amžiuje pirktus puodus, kol kas nekilo jokių problemų, tikrai negaliu atsidžiaugti smile.gif
Kiek žinau, skirtumas tikrai yra tik kainoje, kadangi puodai iš to paties metalo (nors ir ką prikalbėtų Zepter prezentacijose) ir su tais pačiais pastorintais dugnais išlaikančiais šilumą.
Aišku, kai kas nori mokėti ir už pavadinimą biggrin.gif
Atsakyti
Na, kas iesko - tas randa (cia as apie save doh.gif, nes perskaiciusi ta Vegos zinute ilgai iir nuobodziai ieskojau web'e kazko panasaus i jos aprasyta puoda).
pasirodo, nieko Vega, pasakodama apie puoda, kuris PATS gamina kotletus ir visas kitas jos minetas funkcijas atlieka, nemelavo. toks tikrai yra - ispaniskasis Chef2000.
Tiesa, Lietuvoje, greiciausiai, niekas jo neplatina (bet gal greitu laiku prades), bet ispaniskai info apie ji galite rasti nemazai
http://www.directoal...-decision-tomar - cia lyginamas Chef2000 ir Thermomix
http://www.proecomm....00/Chef2000.asp - o cia atsakymai i dazniausiai iskylancius klausimus apie Chef2000 virtuves sistema:)

QUOTE(Neeri @ 2005 08 16, 15:46)
Na negražu taip mamytes mulkinti Vega nono.gif O tai čia tuoj užsisvajoti gali, kaip tau nieko daryti virtuvėje nereikės, kokie visi būsim sotūs ir laimingi  thumbup.gif O paskui  cry.gif pasirodo, kad ne tiesa tai nea  schmoll.gif

QUOTE(vira @ 2005 06 03, 09:37)
Manau,Linda,kad Vega gerai pasijuokė iš visų biggrin.gif

QUOTE(Vega @ 2004 10 20, 11:57)
Matai,  ten  yra  be galo daug  programu. Ishsirenki  programa, kuria nori  pasinaudoti(pvz. paruoshti mishraine),  ja nustatai,  sumeti  viska i  toki  "stalciu"    ir  ishsiimi  paruoshtas  salotas  ar mishraine( darzhoves  bus  gabaliuku  pavidale,  jei  "neuzhprogramuosi"  darzhoviu trinti).
Taip,  daro  ji  ir  vyniotinius, ir kotletus smile.gif .  Kaip ji juos ten pagamina- sunku pasakyt,  nes  to  proceso nesimato.  Gauni tik rezultata. Kad butu aishkiau:  noriu pietums  kotletu  su  salotom. Ish  ryto i  to  daikto  3 stalcius sudedu:
i 1-aji  stalciu  -  mesa , i antraji-  druska, prieskonius, kiaushini,  o i  treciaji -  darzhoves,  ish  kuriu  tures  but pagamintos  salotos. Nustatau  laikmati, kada  pietus  turi but pagaminti. Tie  stalciukai laikinai  "atsishaldo",  kad  produktai nesugestu. Atejus  laikui,  prietaisas  pats  isijungia,  pradeda  malti , maishyti,  formuoti ir  kepti kotletus, kitame  skyriuje  gaminamos  salotos. Kai maistas  paruoshtas-  palaikoma  reikalinga  t-ra, kad  pietus neatshaltu. smile.gif
  Ankstesneje  zhinuteje  rashiau  apie funkcijas  , kuriomis  ash naudojuosi. 
Kaip  sakiau, nustacius  programa,  ir ledai bus pagaminti ir  atshaldyti ( yra  specialus "stalcius"),  ir  pyragus  kepa, ir bandeles,be  to,  su  teshla,  idaro gaminimu nereikia  terliotis.  Nu  viska  ta  "mashina"  moka smile.gif
Kad  butu  dar  aishkiau,  pasakysiu  shitaip :  tau tereikia  i  tuos  stalcius  sumest  produktus,  nustatyti  programa, laikmacius  ir  ishsiimt pagaminta  maista.  smile.gif

Atsakyti