Prieš tris metus pirkau išsimokėtinai ZEPTER puodų rinkinį. Kaina siaubinga atrodė , bet per metus išmokėjau, o dabar pirkiniu atsidžiaugti negaliu , o kaina jau kaip ir pasimiršo
QUOTE(*bitele* @ 2008 02 29, 21:34)
Prieš tris metus pirkau išsimokėtinai ZEPTER puodų rinkinį. Kaina siaubinga atrodė , bet per metus išmokėjau, o dabar pirkiniu atsidžiaugti negaliu , o kaina jau kaip ir pasimiršo
Pritariu
Tiesa, dar turiu vieną "Fagor" puodą, kurį įsigijau kai dar neturėjau Zepterių. Sakyčiau irgi verti dėmesio. Jų rankenėlės ne plasmasė, o to pačio metalo. Pasižiūrėk parduotuvėje "Taip lengviau"
Man tos Zepterių plastmasinės rankenėlės visai netrukdo. Kadangi turiu ir dubenius, tai juos ir kišu į orkaitę. Viskas iškepa .
QUOTE(Damute @ 2008 02 29, 14:07)
O kaip reikalai su paprastu puodu rankenelemis? Maniskiu labai isklero, kai kuriu jau nukrito net
Taip su paprastu puodu rankenelem buna problemu.As irgi turejau tokiu puodu ,tai mazesniu nudega,tai atsisuka tie varzteliai ir rankenos is vis nukrenta.Tai zinodama,as rinkausi paprastus puodus su kitokiom plastmasinem rankenelem,bandysiu paaiskinti.Daugumoje puodu ta plastmase priglududi prie pat puodo,o as rinkausi truputi kitokias..Tos plastmasines rankeneles taip lyg ir uzmautos ant gelezies,tai prie puodo sono koks 3-2 cm yra prigludusi gelezis,tik tada plastmase-rankenos gaunasi tokios ilgesnes,labiau atsikisusios,nors ir verdi maza puoda ant didesnes ugnies-nesvyla..Tokiu puodu teko paieskoti,nes pagrinde tie, kur plastmase prie pat puodo prigludusi.As turiu tokius 3 puodus jau kokie 3 metai(gal) ir viskas tvarkoj,kitokiu ir nenoriu.O jei kas ir nutiks,negaila ismesti,nes pavyzdziui didysis 3 ltr ne 30 litu nekainavo...
QUOTE(*bitele* @ 2008 02 29, 08:34)
Butu labai gerai suzinoti, kuo sakykim ZEPTER geresni uz kitus. Man jau irgi norisi nauju puodu, nors ir senuose dar siaip netaip ka reikia isverdu bet noreciau geresniu, modernesniu, tik kadangi kaina didoka tai labai sunku apsisprest. O jei jau naudojat ne pirmi metai, tai visi privalumai ir trukumai aiskus. Buciau dekinga jei pasidalintumet patirtimi kodel jie geriau
QUOTE(davaida @ 2008 03 02, 17:50)
Butu labai gerai suzinoti, kuo sakykim ZEPTER geresni uz kitus. Man jau irgi norisi nauju puodu, nors ir senuose dar siaip netaip ka reikia isverdu bet noreciau geresniu, modernesniu, tik kadangi kaina didoka tai labai sunku apsisprest. O jei jau naudojat ne pirmi metai, tai visi privalumai ir trukumai aiskus. Buciau dekinga jei pasidalintumet patirtimi kodel jie geriau
Man patinka, kad į puodus nereikia pilti vandens ir jei verdi daržoves (pvz. kalafiorus) jie būna jau išvirę bet neminkšti, burokėliai gražiai raudoni. Be to visai nereikia druskos. Tiesa, mūsų šeimyna ir šiaip valgo nelabai sūriai , todėl kai kuriems svečiams būna prėska. Dar Zepter keptuvėje mėsą, vištą ar kotletus galima kepti be riebalų (nereikia nei lašelio ). Aišku maisto gamyba yra šiek tiek kitokia, ir pirmus du mėnesius pastoviai ką nors pridegindavau ar nedavirdavau ir keikiau save ( o MB - mane) paskutiniais žodžiais už tą "zepterinę" avantiūrą.
As buvau ir Zepter ir bauer puodu prezentacijose, abieju firmu puodu veikimo principas vienodas.
O gal kas turit Tupperware puodus? Kiek girdejau, kad jie jau turetu buti nuo pavasario kataloguose?
O gal kas turit Tupperware puodus? Kiek girdejau, kad jie jau turetu buti nuo pavasario kataloguose?
As turiu Bauer puodus jau koks desimt metu.Jei dabar reiktu rinktis, ju nepirkciau-man jie nestebuklas, o kainele ojojoj.Naudoju juos kaip paprastus puodus.Mano seimai nepatiko kepimas be aliejaus ir virimas be vandens, tai tos stebuklingos funkcijos ir nenaudojam. Viena, kas gerai, kad labai skaniai troskiniai gaunasi keptuveje arba troskintuveje(gilesne keptuve).Bet pvz neiskepsi toj keptuvej nei bulviu, kaip iprasta, nei blynu, tai tik troskiniams ar kotletams ja tenaudoju.O puodai sunkus, man nepatogu del ju svorio juos plauti.Ranleneles irgi reikia ziuret, kad nenusvilintum.
Na va, jau nusipirkau puodus. Pirkau Berghoff 3 puodus ir keptuve. Ju veikimo principas kaip Bauer ar Zepter, o sumokejau 700 lt. Tai va, manau, kad dabar reiks pratintis prie kitokio virimo
sillit (atrodo taip parasiau) ju parduoruve yra vytauto 49 parodoj labai jau gyre , bet kaip istikruju tai nezinau