Mano gyvenamajame rajone ganosi vienas idomus fotografas. Jis jau pora metu fotografavo vaiku darzeliuose, ligoninese. Kas idomiausia skaitmenine muiline deveta pries tris metus nusipirko, kur kas antra karta "uzlauzia" jam memory stika. Blaskesi zmogus tarp nezinios, o man kele juoka,
nekarta ta jo SONY 717 siuliau dazyti zaliai ir i dilgelyna ishmest. Bet kas ryta tipelis i marsrutke ir Memelin nauju auku ieskot, ant duonos uzsidirbdavo. Galu gale tas fotikas ji dakniso. Vaiksciojo savaite, pas mane i darba patark koki aparata pirkt, girdejes mat vestuvese dabar lietuviai-airiai, nerealius pinigus moka. Eisiu veseliu fotkint. Bet aparatas turetu but ne brangesnis kaip 1500 Lt. Ir kad per viena "Xodke" atsipirktu.
Po ivairiausiu jo demagogiju nebeistveriau - Atviru tekstu pasiunciau n---x---i
, man i naujus draugus besiklijuojanti "profesionala".
Siandien virsune, - skambina, (nugi del vieno debilo negaliu as keist tel numerio) laimingu balsu, - Nusipirkau!!! 1300 Litais mokejau, ateisiu kada nors, filmuoji daug tu fotografu esi mates, tai ir mane veseliniu pozu
pamokysi.
.
Tai va mielos Klaipedietes gime dar vienas fotografas. Kuris dar net nezino veseliniu pozu,........bet pasimokys, pasiziures kitu darbus, ir 2007 vasaros sezono vestuviniame ikarstyje darbo tures. Sekmes beskaitantiems si mano mazareiksmi postą, ir nuosirdziai sito fotografo nerekomenduoju, nors ir darbu jo nemaciau.