Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Gal pasirodys dar keisčiau, bet esu fotografavęs vestuves, kur dirbo 2 operatoriai, o kitose dirbęs dviese - nuo to rezultatas jauniesiems buvo tik geresnis :-) Negano to, po visko pareiškė, kad mūsų visai nematė doh.gif lotuliukas.gif (šiaip tie jaunieji varžosi prieš aparatus, tai to ir norėjo wink.gif ) ir liko labai patenkinti rezultatu, užsakinėjo ir mano, ir asistento fotografijas - vadinasi, jiems nuo to buvo geriau, nes kitaip nebūtų užsakinėję jo fotografijų.

Tiesiog fiziškai kartais nebūna laiko tą patį fotografuoti iš pakankamai skirtingų, kartais tolokai viena nuo kitos esančių vietų, o atsitraukt nuo veiksmo negali.

Šiaip teisingai minėjo, kad rezultatas nuo kiekvieno fotografo priklauso. Geriau vienas geras patinkantis nei du... nelabai wink.gif

QUOTE(Ausrytia @ 2006 12 07, 19:24)
pirma karta girdziu toki dalyka  blink.gif tai tada is idejos reiketu ir dvieju filmuotoju, nes jei vienas fotografas nespeja, tai ir filmuotojas turetu teoriskai nespeti... man tai atrodo keistokai tiesa sakant...  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Dante @ 2006 12 08, 00:24)
Seip gana logiska del dvieju fotografu, nes kiekvienas turi savo stiliu, mato kitaip sutiacijas is kitu kampu ir pan. Daznai buna, kad fotografai turi savo mokinius, kurie manau uz dyka fotografuotu kaip antras fotografas. Zinoma nuotrauku kokybe ir gerumas pagal mokinio pazanguma, ar labai pazenges ar tik pradedantysis smile.gif. O ir seip buna fotografu kurie uz menka suma galetu pabuti antrais fotografais, nes tai puiki praktika pries praadedant rimtai tuo uzsiimineti smile.gif. Nebijokit klausti ar turi koki mokini, ir mokiniui gerai ir Jums smile.gif. Vienu suviu du fotografus nusausit.  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Palaikau:) dar viena priezastis - skirtingi fotografu stiliai. PAs mus taip ir gavosi. vieno fotografo nuotraukos tokios klasikines, grazios, dauguma pozuotos, ispuoseletos, o kito - tik gaudytos akimirkos:) Yra labai graziu nuotrauku ir vieno ir kito albumuose:)
Aisku cia keikvieno reikalas:)
Atsakyti
QUOTE(Sofiko @ 2006 12 07, 09:59)
Jeigu galima - vienas patarimas busimom nuotaikoms: jeigu yra galimybe samdykites 2 fotografus.

Patarimas žiauriai geras, tik svarbi detalė - būtų gerai, jeigu tie du fofografai būtų ne kokie konkurentai, o kolegos, jau dirbę kartu, suprantantys vienas kito stilių, sugebantys bent jau netrukdyti vienas kitam, o gal net ir pagelbėti jeigu ką. Žiūrėtų į tai, kaip į "komandinį darbą". Ne pultų varžytis - kuris gražiau nufotografuos tą patį momentą iš to paties šono, o stengtusi papildyti vienas kitą.
Vestuvėse dirbti poroj su kitu fotografu man dar neteko, bet fotografuoti renginius su ne kartą čia jau minėtu Armonavičium, "paparacis.lt", mums yra tekę ne kartą. Ir padarydavom ne šiaip "dvigubai daugiau" nuotraukų, kartais padarydavom "iš principo kitaip". Taip, kaip du atskiri "nesusigroję" fotografai nepadarytų. Pavyzdžiui, stovėdamas šalia žmogaus, kurį fotografuojam, palaikydavau rankoj blykstę su įjungtu fotoelementu kuri suveikdavo nuo Mindaugo, fotografuojančio tą žmogų su teleobjektyvu iš kito salės galo, fotoaparato. Klasikinis portretinis apšvietimas, ko ne kaip studijoj, padarytas juoduose tamsiuose scenos užkulisiuose, o žmogus nepastebėdavo į jį nukreipto fotoaparato ir net nesuvokdavo kad jį kažkas fotografuoja. Ir panašiai.
Atsakyti
Kad du fotografai dirbtu vienose vestuvese tikrai manau blogiau nebutu, nes abu supranta kad nereikia lyst viens kitam i kadra ir viskas gaunasi labai grazei smile.gif. Buna daznai kad matai kelis gerus kadrus, bet fiziskai nespetum abieju sugauti, tokiu atveju antras fotografas yra labai gerai smile.gif. Dar vienas variantas gerai, jei vienas yra skaitmenininkas daugiau, o kitas juostininkas su skaitmeninio igudzeis. tada isvis liuks rezultatas turetu but. Na cia kaip sakiau sekmes reikalas jei pavyksta tarkim ir gera fotografa ir mokini gauti smile.gif. Tad nebijokit klausti del mokiniu , jus is to tik islosit smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute @ 2006 12 05, 18:06)
mes juos uzsisakem. man labai patiko tiek nuotraukos tiek patys fotografai thumbup.gif  blush2.gif  o atsiliepimus apie ju darba galesiu pasakyt tik rugpjucio menesi ax.gif

Mes juos uzsisakem geguzes menesiui.Matem ju nuotraukas internetinam tinklapyje thumbup.gif .Gala,kad tik tiek,nes gyvenam ne LT.Dar vieni draugai juos taip pat uzsisake juos birzeli.Tai teks isbandyti pirmiems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofiko @ 2006 12 07, 09:59)
Jeigu galima - vienas patarimas busimom nuotaikoms: jeigu yra galimybe samdykites 2 fotografus.

mes, galima sakyt, net 3 turėjome lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir tikrai tuom džiaugiuosi thumbup.gif nors 2 man kainavo gerokokokai pigiau nei tas 1, bet jų darbų aš patenkinta labiau mirksiukas.gif
Atsakyti
vaje, va dar kokius "profesionalus" radau... doh.gif
http://www.vestvideo...ai.lt/index.htm

labiausiai pralinksmino uzrasai... megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(in_shadow @ 2006 12 13, 13:50)
vaje, va dar kokius "profesionalus" radau... doh.gif
http://www.vestvideo...ai.lt/index.htm

labiausiai pralinksmino uzrasai...  megalol.gif

Įtariu vestuvės - dar ne tai ką jie sugeba "geriausiai" smile.gif
Vizitinės ir reklama pas juos dar nemirtingesnė lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano gyvenamajame rajone ganosi vienas idomus fotografas. Jis jau pora metu fotografavo vaiku darzeliuose, ligoninese. Kas idomiausia skaitmenine muiline deveta pries tris metus nusipirko, kur kas antra karta "uzlauzia" jam memory stika. Blaskesi zmogus tarp nezinios, o man kele juoka, biggrin.gif nekarta ta jo SONY 717 siuliau dazyti zaliai ir i dilgelyna ishmest. Bet kas ryta tipelis i marsrutke ir Memelin nauju auku ieskot, ant duonos uzsidirbdavo. Galu gale tas fotikas ji dakniso. Vaiksciojo savaite, pas mane i darba patark koki aparata pirkt, girdejes mat vestuvese dabar lietuviai-airiai, nerealius pinigus moka. Eisiu veseliu fotkint. Bet aparatas turetu but ne brangesnis kaip 1500 Lt. Ir kad per viena "Xodke" atsipirktu.
Po ivairiausiu jo demagogiju nebeistveriau - Atviru tekstu pasiunciau n---x---i bash.gif , man i naujus draugus besiklijuojanti "profesionala".
Siandien virsune, - skambina, (nugi del vieno debilo negaliu as keist tel numerio) laimingu balsu, - Nusipirkau!!! 1300 Litais mokejau, ateisiu kada nors, filmuoji daug tu fotografu esi mates, tai ir mane veseliniu pozu biggrin.gif pamokysi. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Tai va mielos Klaipedietes gime dar vienas fotografas. Kuris dar net nezino veseliniu pozu,........bet pasimokys, pasiziures kitu darbus, ir 2007 vasaros sezono vestuviniame ikarstyje darbo tures. Sekmes beskaitantiems si mano mazareiksmi postą, ir nuosirdziai sito fotografo nerekomenduoju, nors ir darbu jo nemaciau.
Atsakyti
QUOTE(E-E- @ 2006 12 13, 18:28)
Mano gyvenamajame rajone ganosi vienas idomus fotografas. Jis jau pora metu fotografavo vaiku darzeliuose, ligoninese.

Kažkada Respublika "vienu sakiniu" išlazdavojo kažkokį fotografą iš Plungės, vietinėj spaudoj pasiskelbusį, kad fotografuoja "vestuves, laidotuves, kitas šeimynines šventes".
Atsakyti
QUOTE(E-E- @ 2006 12 13, 19:28)
Mano gyvenamajame rajone ganosi vienas idomus fotografas. Jis jau pora metu fotografavo vaiku darzeliuose, ligoninese. Kas idomiausia skaitmenine muiline deveta pries tris metus nusipirko, kur kas antra karta "uzlauzia" jam memory stika. Blaskesi zmogus tarp nezinios, o man kele juoka,  biggrin.gif nekarta ta jo SONY 717 siuliau dazyti zaliai ir i dilgelyna ishmest. Bet kas ryta tipelis i marsrutke ir Memelin nauju auku ieskot, ant duonos uzsidirbdavo. Galu gale tas fotikas ji dakniso. Vaiksciojo savaite, pas mane i darba patark koki aparata pirkt, girdejes mat vestuvese dabar lietuviai-airiai, nerealius pinigus moka. Eisiu veseliu fotkint. Bet aparatas turetu but ne brangesnis kaip 1500 Lt. Ir kad per viena "Xodke" atsipirktu.
Po ivairiausiu jo demagogiju nebeistveriau - Atviru tekstu pasiunciau n---x---i  bash.gif , man i naujus draugus besiklijuojanti "profesionala".
Siandien virsune, - skambina, (nugi del vieno debilo negaliu as keist tel numerio) laimingu balsu, - Nusipirkau!!! 1300 Litais mokejau, ateisiu kada nors, filmuoji daug tu fotografu esi mates, tai ir mane veseliniu pozu  biggrin.gif pamokysi. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .
Tai va mielos Klaipedietes gime dar vienas fotografas. Kuris dar net nezino veseliniu pozu,........bet pasimokys, pasiziures kitu darbus, ir 2007 vasaros sezono vestuviniame ikarstyje darbo tures. Sekmes beskaitantiems si mano mazareiksmi postą, ir nuosirdziai sito fotografo nerekomenduoju, nors ir darbu jo nemaciau.

Cia matosi topinis fotografas biggrin.gif. Nors seip tas f717 jo fotikas mano nuomone vienas is geriausiu muiliniu kiek zinau. senas bet geras. Na joa tokiu reikia saugotis, bet daznai buna pamato jauna fotografa ir masto kad oj cia jaunas, kvailas nepatyres, nieko nemoka, tada iesko kito. randa vyresni kad ir fotografuot nemokanti, daranti nuotakas lelijoje ir va sitas tai jau geras, per amzeli daug mates tikrai gerai padarys biggrin.gif. Aisku cia uzsakovo teise rinktis. Tikekimes niekas nesuras to minimo fotografo , jaunuju butu gaila jei rastu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dante @ 2006 12 13, 23:20)
.. va sitas tai jau geras, per amzeli daug mates tikrai gerai padarys biggrin.gif. Aisku cia uzsakovo teise rinktis. ..

Na, nemanau kad fotografo amžius apskritai ką nors reiškia... g.gif
Atsakyti