Sveiki. Gal galite pasakyti, ar virš 2000lt už vestuvių fotografavimą ir filmaimą yra normalu? Viską darys vienas žmogus. Visas darbas bus atliktas labai kokybiškai.
Gal galėtumete vestuvėms rekomenduoti, su tel.nr..
QUOTE(_ms_ @ 2007 03 06, 20:55)
mano (Fotografas- Marius Sargevičius) nuomone nenormalu tai, kad viska vienas darys.
O mano nuomone, tai yra normalu, svarbiausiai, kad žmonės lieka patenkinti.
Jeigu operatorius nemoka fotografuoti, tai jis visada sakys, kad neimanoma filmuoti ir fotografuoti ir atvirkščiai. Geriausiai pažiurėkite ankstesnius darbus ir patys spreskite, ar verta mokėti brangiau ir imti du žmones, ar pigiau ir vieną.
QUOTE(Fotografas+operatorius @ 2007 03 06, 23:52)
O mano nuomone, tai yra normalu, svarbiausiai, kad žmonės lieka patenkinti.
Jeigu operatorius nemoka fotografuoti, tai jis visada sakys, kad neimanoma filmuoti ir fotografuoti ir atvirkščiai. Geriausiai pažiurėkite ankstesnius darbus ir patys spreskite, ar verta mokėti brangiau ir imti du žmones, ar pigiau ir vieną.
cia kiekvienam aisku kad nesamone, nes tikrai pasitaikys daug progu kai noresis kad tai butu uzfiksuota ir nuotraukoje ir vaizdajuosteje,, pagalvok apie baznycia, pvz akimirka kai maunami ziedai, netrunka tiek jau ji ilgai kad operatorius-fotografas mes viena ir darys kita, antras dalykas negali visur but geras meistras.Geriau ismanyk viena dalyka gerai nei simta blogai. Beto uz 2000lt gali rasti ir fotografa ir operatoriu. Merginos negailekit pinigu sitiem dalykam, jie liks visam gyvenimui...
QUOTE(Spurgitta @ 2007 03 06, 16:53)
antra dieną skaitau šitą forumą per darbus nespėju, o pradėjau nuo pradžių labai jau idomu bet dar nespejau visko perskaityt, tiesiog turiu idomia nuorodele apie kainas, gal kam bus idomu
http://www.jurgita.com/forum/topic-37
http://www.jurgita.com/forum/topic-37
Aha, man irgi patiko pasiskaityneti sita skyreli. Galiu pasakyti, kad tikrai neblogu minciu issako kai kurie fotografai (kaip supratau). Tikrai uzjauciu juos, nes Lietuvoj si sritis dar labai neistobulejus, turiu omenyje tai, kad klientus reikia "sviesti", nes dauguma nesupranta, kad uz kvalifikuota darba reikia moketi
Pati jau nesu jaunamarte, tekejau pries kelis metus ne Lietuvoje. Savo fotogarfui per vestuves mokejom keturis kart tiek kiek cia sumokejo mano sesuo tekedama pernai vasara. Beje, labai gerai fotografei. Pati suradau, nes ta jau stresavo, kad nieko neranda savo skoniui .
Kas del kainu, tai netgi nelyginant su pragyvenimo lygiu, tai cia jos tikrai labai labai mazos. Aisku kalbu apie kvalifikuota darba (nes teko matyti ir toooookiu nesamoniu ). Mano viena drauge net svarsto ar ne labiau jai apsimoketu samdyti fotografa Lietuvoje ir sumoketi jam keliones islaidas i Anglija.
QUOTE(remisita @ 2007 03 06, 23:18)
cia kiekvienam aisku kad nesamone, nes tikrai pasitaikys daug progu kai noresis kad tai butu uzfiksuota ir nuotraukoje ir vaizdajuosteje,, pagalvok apie baznycia, pvz akimirka kai maunami ziedai, netrunka tiek jau ji ilgai kad operatorius-fotografas mes viena ir darys kita, antras dalykas negali visur but geras meistras.Geriau ismanyk viena dalyka gerai nei simta blogai. Beto uz 2000lt gali rasti ir fotografa ir operatoriu. Merginos negailekit pinigu sitiem dalykam, jie liks visam gyvenimui...
Operatorius filmuodamas, kai maunami žiedai gali padaryti 4-5 kadrus, netgi yra nufotografuojama ir pirmas bučinys bažnyčioje.
Niekados nežinodamas nesakyk ne. (jeigu tokiu darbų nesi dares)
Na, taip, aš galiu 5 kadrus per sekundę sukalt O kas iš to?
QUOTE(Fotografas+operatorius @ 2007 03 07, 00:08)
Operatorius filmuodamas, kai maunami žiedai gali padaryti 4-5 kadrus, netgi yra nufotografuojama ir pirmas bučinys bažnyčioje.
QUOTE(Leo` @ 2007 03 07, 00:18)
Na, taip, aš galiu 5 kadrus per sekundę sukalt O kas iš to?
Matai, Liutaurai, jei aš parašysiu (atsakysiu) mane moderatoriai tuoj atjungs, kaip ne karta yra buve. Tai geriau aš patylėsiu.
QUOTE(Fotografas+operatorius @ 2007 03 07, 01:48)
Matai, Liutaurai, jei aš parašysiu (atsakysiu) mane moderatoriai tuoj atjungs, kaip ne karta yra buve. Tai geriau aš patylėsiu.
ir manau gerai padarysi..nes isvis nesuprantu ka cia daro savireklamiai.Ir man niekas niekada neirodys kad zmogus su dviem rankom gali vienu metu ir fotografuot ir filmuot kokybiskai. Pirmiausia reiketu pasidometi ar as tikrai nesu macius tokiu darbu..galiu pasakyti kad esu,ir jie manes tikrai nesuzavejo. Tiesiog ponas gal gobsus,galetumet geriau jauniesiems parekomenduot gera operatoriu drauga uz puse sios kainos, nei plesytis vienas.
QUOTE(natasele @ 2007 03 06, 20:47)
Sveiki. Gal galite pasakyti, ar virš 2000lt už vestuvių fotografavimą ir filmaimą yra normalu? Viską darys vienas žmogus. Visas darbas bus atliktas labai kokybiškai.
Du žmonės po 1000 padarys geriau.
kolega, Fotografe+Operatoriau, esu mates labai daug pavyzdziu, kai viska daro vienas - nors nusauk mane, nemaciau ne vieno, kuris man nors ziuretusi, apie patikima net kalbos nera. Na bet visokiu buna, visokiu reikia.
Vieniems jauniesiems neitiksi, nes vienu metu nefilmuoji, kitiems, kad atsisakai per pusvalandi nufotografuot "tipo kietose pozose" vilniaus senamiestyje ir "traku pilyje", dar kitiems - kad nenuleidi 50 Lt, "nes rado pigiau" ir t.t.
Vieniems jauniesiems neitiksi, nes vienu metu nefilmuoji, kitiems, kad atsisakai per pusvalandi nufotografuot "tipo kietose pozose" vilniaus senamiestyje ir "traku pilyje", dar kitiems - kad nenuleidi 50 Lt, "nes rado pigiau" ir t.t.
QUOTE(gabi.sh @ 2007 03 07, 00:01)
Kas del kainu, tai netgi nelyginant su pragyvenimo lygiu, tai cia jos tikrai labai labai mazos. Aisku kalbu apie kvalifikuota darba (nes teko matyti ir toooookiu nesamoniu ). Mano viena drauge net svarsto ar ne labiau jai apsimoketu samdyti fotografa Lietuvoje ir sumoketi jam keliones islaidas i Anglija.
viena mergina, beje, taip ir daro šiemet. Teka Belgijoj, o fotografą skraidinasi iš Lietuvos.Daug pigiau gaunasi.