Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Šaunuolė @ 2007 03 04, 10:50)
Dabar tik per google paieška sužinojau, kad cizikas tai fotografė Svetlana Jusel ,
todėl tur but jai ir nepatinka konkurento Samoilenkos darbai.

Bet, patinka Doksienes ir daugelio kitu TALENTINGU fotografu darbai, kaip , beje ir vienas kitas pasisekes darbelis p. Samoilenko (o gal reiktu sakyti paneles Saunuoles lotuliukas.gif ) tinklapyje?
Beje, siuo metu auginu suneli ir vestuviu nebefotografuoju, todel konkurecijos motyvo cia nera, tiesiog issakau savo, kaip profesionales nuomone bigsmile.gif
Atsakyti
Man, nieko bendro su fotografija neturinciai, labiau patinka rstilus foto B)
Atsakyti
Tušti ginčai dėl skonio smile.gif Ir nesvarbu, profesionalai, ar ne - renkatės sau, o ne kitiems, tai ir pasirinkimas kiekvienos asmeniškas pagal nuosavą skonį smile.gif

QUOTE(Joa @ 2007 03 04, 11:58)
Man, nieko bendro su fotografija neturinciai, labiau patinka rstilus foto cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leo`: 04 kovo 2007 - 11:14
QUOTE(Leo` @ 2007 03 04, 11:13)
Tušti ginčai dėl skonio smile.gif Ir nesvarbu, profesionalai, ar ne - renkatės sau, o ne kitiems, tai ir pasirinkimas kiekvienos asmeniškas pagal nuosavą skonį smile.gif

As ir nesiginciju, sakau savo nuomone, ka rinkciausi is tu 2, leidziu laika sm nes tingiu dirbti irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(cizikas @ 2007 03 04, 11:47)
Bet, patinka Doksienes ir daugelio kitu TALENTINGU fotografu darbai, kaip , beje ir vienas kitas pasisekes darbelis p. Samoilenko (o gal reiktu sakyti paneles Saunuoles lotuliukas.gif ) tinklapyje?
Beje, siuo metu auginu suneli ir vestuviu nebefotografuoju, todel konkurecijos motyvo cia nera, tiesiog issakau savo, kaip profesionales nuomone bigsmile.gif

Nepykite, ponia fotografe, bet aš labai nemegstu fotografų, kurie save reklamuoja, o kitus .... Aš nei jusu nei Samoilenkos nepažystu. Man pirma karta pažiurėjus Samoilenkos darbų, ( nuogos moterys) labai nepatiko. Bet netyčia po kiek laiko pamačiau vestuvinius darbus ir apsivertė viskas antraip. Kaškur skaičiau nesakyk niekada ne. Aš dabar peržiuriu visus pasisakymus apie fotografus ir vėliau paklausiu, apie juos gal kurios buvote pamergėmis vestuvėse.

Ponia fotografe, anksčiau rašėte apie mažiuką fotografą kuris jums nepatiko, gal tai ir buvo Samoilenka.
Atsakyti
QUOTE(Šaunuolė @ 2007 03 04, 13:29)
Nepykite, ponia fotografe, bet aš labai nemegstu fotografų, kurie save reklamuoja, o kitus .... Aš nei jusu nei Samoilenkos nepažystu. Man pirma karta pažiurėjus Samoilenkos darbų, ( nuogos moterys) labai nepatiko. Bet netyčia po kiek laiko pamačiau vestuvinius darbus ir apsivertė viskas antraip. Kaškur skaičiau nesakyk niekada ne. Aš dabar peržiuriu visus pasisakymus apie fotografus ir vėliau paklausiu, apie juos gal kurios buvote pamergėmis vestuvėse.

Ponia fotografe, anksčiau rašėte apie mažiuką fotografą kuris jums nepatiko, gal tai ir buvo Samoilenka.

Ne,turejau omenyj ka kita, Samoilenka, nors profesionaliai dirba, o stilius, kagi -stilius skonio dalykas, kaip pastebejo guru Leo, vieniem tinka patinka, kitiems ne...
Atsakyti
Gal ka zinot apie sita fotografa is vilniaus?
fotografas
Atsakyti
QUOTE(kybirkstele @ 2007 02 21, 22:56)
o gal kas nors yra ka nors girdeje apie fotografe Vaiva Jokuzyte? gal dalyvavo vestuvese kur ji fotografavo? ar  patiko? rolleyes.gif o kaip del Rutos Doksienes? parasykit jeigu  kas nors esate su jomis susidurusios ax.gif

pati Vaiva pastaruoju metu fotografuoja vis maziau, studijoje darbuojasi kita mergina.
Studijines nuotraukos grazios, bet vestuvinis reportazas nepaliko ispudzio. Ypac turint omeny kaina.
Atsakyti
Sveikos. Norejau paklausti. Gal kam teko dirbti su arba girdeti apie BALTIC ROMANCE. Jie ir fotografuoja ir filmuoja.Buciau labai dekinga uz info.
Atsakyti
antra dieną skaitau šitą forumą ax.gif per darbus nespėju, o pradėjau nuo pradžių smile.gif labai jau idomu smile.gif bet dar nespejau visko perskaityt, tiesiog turiu idomia nuorodele apie kainas, gal kam bus idomu wink.gif

http://www.jurgita.com/forum/topic-37
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2007 03 06, 17:53)
antra dieną skaitau šitą forumą  ax.gif  per darbus nespėju, o pradėjau nuo pradžių smile.gif labai jau idomu smile.gif bet dar nespejau visko perskaityt, tiesiog turiu idomia nuorodele apie kainas, gal kam bus idomu wink.gif

http://www.jurgita.com/forum/topic-37

Nesuprantanciom angliskai- cia klausiama apie fotografu megeju kainas...
p.s.megejas -tai dar nereiskia fotografo gerumo ar blogumo tongue.gif
Atsakyti
ax.gif as uzsisakiau Anatoliju Samoilenko thumbup.gif
Atsakyti