As tai siulyciau toms kurios gyvena kaune( ar aplinkiniuose miestuose) samdytis Anatoliju Samoilenko. Jis fotografavo mano vestuves ir nuotraukom visi buvo suzaveti ... galit pasiziuret www.vestuviu-fotografas.lt . Tai ka jis daro studijoj- isvis nerealu. anksciau tokiu nuotrauku dar nebuvau niekur maciusi
QUOTE(MAMA#1 @ 2007 02 28, 13:19)
tokiu nuotrauku dar nebuvau niekur maciusi
Labai ačiu, kad parašei. Aš pilnai sutinku su tavo nuomone. Visos nuotraukos sutvarkytos, gražiai apkarpytos, matosi , kad tai tikras vestuvių fotografas. Mano vestuvės bus tik kitų metų rudeni, bet aš itraukiu Samoilenka į penketuką fotografų iš kurių rinksiuos. Tik dar norėjau paklausti ar jis davė išsirinkti nuotraukas ir ar jis fotografavo ir baliuje, kokios kainos.
Jei labai atidžiai renkatės fotografą, siūlyčiau kalbėti su pasirinktais jau dabar (pvz., jau yra užsakymų rudeniui, nežinau, kaip pas Samoilenko).
QUOTE(Šaunuolė @ 2007 02 28, 14:14)
Mano vestuvės bus tik kitų metų rudeni, bet aš itraukiu Samoilenka į penketuką fotografų iš kurių rinksiuos.
QUOTE(Šaunuolė @ 2007 02 28, 13:14)
Tik dar norėjau paklausti ar jis davė išsirinkti nuotraukas ir ar jis fotografavo ir baliuje, kokios kainos.
Nors ir ne Mama# esu, bet galiu irgi atsakyti į šį klausimą. Mums tai paliko du albumus, iš kurių galėjome rinktis kokias tik norime nuotraukas. Konkretus nuotraukų skaičius nebuvo aptartas, kad privalome pasirinkti ne mažiau kaip kažkiek... Tiesiog buvo sutarta, kad gausis vis tiek normalus užsakymas (o ne tai, kad tik kelias nuotraukas paimsime). Mes mokėjome po 2,5 Lt ir po 5 Lt už nuotraukas (svečiai - po 3 ir 6 Lt atitinkamai). Bet čia buvo užpraeitą vasarą, tai dabar gal kiek ir pakito tos kainos
Na nuotrauku nesirinkau, pirkau visas,o ar galima kitaip tai ir neklausiau, bet del to kaip supratau galima tartis , nors nepasakyciau kad tarp visu buvo nereikalingu. Seip del kainos tai reik tartis su juo ( pasakot kiek galita sau leisti ir jis bando tilpt i tuos remus). viskas priklauso nuo foto skaiciaus( mazos 3lt, didesnes 6, o studijines 10 kainavo) ir sezono. nes vasara jis uz darba ima daugiau negu ziema... fotografuot baliui jis gali, bet mes to neprasem...
[quote=Šaunuolė,2007 02 27, 19:40]
Gal kuriai teko susudurti, kaip vestuvines nuotraukas daro Svetlana Jusel ir kokia yra jos darbų kaina.
Labukas Saunuole. S.Jusel dirba kartu su H.Milaseviciumi, tad ir kainos ju vienodos. Jei kas domina gali kreiptis i Herku - duomenys ir darbai yra fotografu sarase
Gal kuriai teko susudurti, kaip vestuvines nuotraukas daro Svetlana Jusel ir kokia yra jos darbų kaina.
Labukas Saunuole. S.Jusel dirba kartu su H.Milaseviciumi, tad ir kainos ju vienodos. Jei kas domina gali kreiptis i Herku - duomenys ir darbai yra fotografu sarase
na mes irgi Anatoliju pasisamdem savo busimoms vestuvems. praeita vasara buvome giminaiciu vestuvese tai labai patiko jo darytos nuotraukos pazcios graziausios is jo fotografuotu vestuviu na kaina sutartine tikrai galima tartis - o kainos ir kokybes santykis idealus taip kad jei kas dar neturite fotografu tai siulyciau paskubeti nes tirkai jau brangiosios biskiuak veluojat nerasit normaluas uz padoria kaina norimai dienai
QUOTE(remisita @ 2007 03 03, 03:22)
kas del Rutos Doksienes? man labai idomu taip pat... labai grazios nuotraukos www.rstilius.net
Palyginus su Samoilenko (mano nuomone) diena ir naktis. Jeigu Samoilenka pateko i pirma penketuka, tai Doksienė i dešimtuka nepatenka(nors svetainė gražiai padaryta)
QUOTE(Šaunuolė @ 2007 03 03, 11:43)
Palyginus su Samoilenko (mano nuomone) diena ir naktis. Jeigu Samoilenka pateko i pirma penketuka, tai Doksienė i dešimtuka nepatenka(nors svetainė gražiai padaryta)
Kad realiai ziurint- viskas atvirksciai
QUOTE(cizikas @ 2007 03 03, 23:01)
Kad realiai ziurint- viskas atvirksciai
idomiai kazkaip
QUOTE(Mamka22 @ 2007 03 03, 23:46)
idomiai kazkaip
Dabar tik per google paieška sužinojau, kad cizikas tai fotografė Svetlana Jusel ,
todėl tur but jai ir nepatinka konkurento Samoilenkos darbai.