Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(satin @ 2007 02 09, 14:08)
Labai reiketu nuomones apie fotografa Valda Jaruti, is anksto dekoju  4u.gif

kartais neblogu kadru padaro...
Atsakyti
Laba diena, gal kam teko naudotis fotogodo paslaugomis? Jie ir filmuoja ir fotografuoja. Ten tevas su sunumi. Buciau labai dekinga uz atsakyma.
Papildyta:
Atsiprasau, FOTOGIDAS
Atsakyti
seip kas liecia klaipeda zinau nereales keles fotografes... draugai taip gyre... smile.gif ir istikruju kai pamaciau ju nuotraukas thumbup.gif labai grazios...
Atsakyti
QUOTE(muune @ 2007 02 10, 17:50)
seip kas liecia klaipeda zinau nereales keles fotografes... draugai taip gyre... smile.gif ir istikruju kai pamaciau ju nuotraukas  thumbup.gif  labai grazios...

...gal pavardinsi?... ax.gif
Atsakyti
Gal kasnors galite papasakoti apie fotografa Denis Tabler?
Atsakyti
QUOTE(kolorija @ 2007 02 11, 01:32)
Gal kasnors galite papasakoti apie fotografa Denis Tabler?

mes ji uzsisakem savoms vestuvems. zadejo nepamenu kiek foto lotuliukas.gif 200 - 300 ar 300 - 400... sake, kad apie 20 foto retusuos, mums atiduos cd, nuotrauku mes jo neimsim.
jei kazka daugiau nori paklaust - rasyk az, nes dabar nebusiu pora dienu prie kompo, o paskui galiu tavo posto ir nepamatyt... bet ir siaip atsakyciau tik po keliu dienu... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas yra susidūręs su fotografu Mariumi Sargevičiumi? www.sargevicius.com Labai laukiu atsiliepimų ir patarimų iš fotografų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(syte @ 2007 02 13, 10:21)
Sveiki,

gal kas yra susidūręs su fotografu Mariumi Sargevičiumi? www.sargevicius.com Labai laukiu atsiliepimų ir patarimų iš fotografų smile.gif

As galiu tik pasakyt, kad buvau susitikus ir ziurejau viena vestuviu albuma, jo fotografuota. mirksiukas.gif Man patiko. Ir kaip zmogus patiko mirksiukas.gif

Parasyk jam az. Jis gi musu forumietis 'ms' mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 14 vasario 2007 - 10:23
Gal pasikartosiu, bet manau, kad klaipedietems busimosioms nuotakoms tai aktualu, o ir kitiems gal bus idomu. Turime ir mes labai fainus fotografus is Klaipedos, uzsisakeme savo vestuvems ateinanciai vasarai ir visai neseniai rode net ziemos metu fotografuotas vestuves. Foto, tai tikrai super!!! Paziurekit kam idomu www.fotonv.lt . Ir nematau skirtumo tarp brangiu ir labai isgirtu fotografu darbu.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 02 14, 11:22)
As galiu tik pasakyt, kad buvau susitikus ir ziurejau viena vestuviu albuma, jo fotografuota. mirksiukas.gif Man patiko. Ir kaip zmogus patiko  mirksiukas.gif

Parasyk jam az. Jis gi musu forumietis 'ms'  mirksiukas.gif

Dėkui už komentarą smile.gif aš ir nežinojau, kad jis forumietis smile.gif visai kitais keliais jį radau..
Atsakyti
Aš rekomneduojų fotografą Augį (Kaune) tel.: 868516828 (tikiuosi nepasikeitė tel)
Jis fotografavo draugų vestuvėse. man asmeniškai patiko, kad pagauna gerų kadrų ir šiaip linksmas žmogus. Netgi kelis vestuvinius žaidimus pravedė biggrin.gif O jau kitą dieną pavyzdžių atnešė.
Atsakyti
QUOTE(Melynplauke @ 2007 02 14, 12:40)
Gal pasikartosiu, bet manau, kad klaipedietems busimosioms nuotakoms tai aktualu, o ir kitiems gal bus idomu. Turime ir mes labai fainus fotografus is Klaipedos, uzsisakeme savo vestuvems ateinanciai vasarai ir visai neseniai rode net ziemos metu fotografuotas vestuves. Foto, tai tikrai super!!! Paziurekit kam idomu www.fotonv.lt  . Ir nematau skirtumo tarp brangiu ir labai isgirtu fotografu darbu.

tai galetu jomis atnaujinti svetaine ax.gif nes joje vestuviniu nuotrauku mano akim mazoka, kad susidaryti ispudi ir juo labiau vertinti/lyginti su "isgirtaisiais ir brangiaisiais"... unsure.gif
Atsakyti