Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(bumbulis @ 2007 02 08, 23:39)
Labas Mindozai!

skirtingi dalykai statytine ir raportazine fotografija , manai vaidinti lengviausia? anaiptol!    pabadyk kada ir tu pastatyt teisingai , kad jie pries objektyva jaustusi gerai , nesusikauste , manai lengva juos atpalaiduot ? stai kur fotografo darbas atsiskleidzia , o ne pasaudyt vesele is tolo esa tai reportaziskai nuostabiai pagauti kadrai smile.gif

bet kokiu atveju ,uzsakovas visad teisus smile.gif

Aš nesakau, kad vaidinti lengviausia, jokiu būdu. Jei užsakovas norėtų, kad juos per vestuves statytų, visai lieptų maivytis prieš objektyvą, tada visiškai sutinku, kad reikia ir jų pastangų, kad gautųsi graži nuotrauka. Tačiau, kuomet tokių nuotraukų nenori užsakovas, o fotografas pradeda diriguoti vestuvėms, tada ujujui.. skausmingai atorodytu man..
Atsakyti
Nepavadinčiau pozuojamos fotografijos su laisvai prieš objektyvą besijaučiančiais jaunaisiai reportažine fotografija tongue.gif

QUOTE(bumbulis @ 2007 02 09, 00:39)
pabadyk kada ir tu pastatyt teisingai , kad jie pries objektyva jaustusi gerai , nesusikauste , manai lengva juos atpalaiduot ? stai kur fotografo darbas atsiskleidzia , o ne pasaudyt vesele is tolo esa tai reportaziskai nuostabiai pagauti kadrai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2007 02 09, 00:50)
Aš nesakau, kad vaidinti lengviausia, jokiu būdu. Jei užsakovas norėtų, kad juos per vestuves statytų, visai lieptų maivytis prieš objektyvą, tada visiškai sutinku, kad reikia ir jų pastangų, kad gautųsi graži nuotrauka. Tačiau, kuomet tokių nuotraukų nenori užsakovas, o fotografas pradeda diriguoti vestuvėms, tada ujujui.. skausmingai atorodytu man..

kaip bebutu gaula , bet tu sakei ,kad vaidinti lengviausia smile.gif pasiskaityk ka pats rasai , nebecituosiu smile.gif

o nenori , nes kai pastato tai paskui tragedija ziuret i tas nuotraukas . kur tas skausmingumas ujujuj? nori graziu nuotrauku ? dirbk! ir dirbti ne vien fotografas turi , nuo pozuotoju priklauso labai daug .
Atsakyti
QUOTE(bumbulis @ 2007 02 08, 23:55)
nori graziu nuotrauku ? dirbk! ir dirbti ne vien fotografas turi , nuo pozuotoju priklauso labai daug .

is pradziu ir as galvojau - noriu tik repotaziniu foto, na nesuvaidintu, nepozuotu, bet kai mano fotografas pasake, kad vistik reikes kazkiek ir papozuoti, susimasciau, pabandziau isivaizduoti savo vestuves, baznycia, visa ta ceremonija, sveikinimai O.K. turetu iseiti grazus reportazas, o toliau? Sakykim as noriu fotografuotis senamiestyj, tai kaip as (mes) turim elgtis ir ka daryti, kad fotografas prigaudytu topiniu kadru? Na kaip tai padaryti be pozavimo? Eiti kazkur pasivaiksciot, sustot ten ar ten, paziuret i ta ar ana i pagal mane jau pozavimas, vaidyba, nes jei ne fotkinimasis tai argi as valkiociausi po ta senamiesti, tas pats ir kazkur gamtoj, taigi ir vaziuojama ten del foto, nemanau kad nepozuojant jos iseitu labai jau super, nes gamtoj dazniausiai zaidziami tie idiotiski zaidimai ir geriamas sampas, tai nzn koks reportazas is to gali gautis. Zodziu as nieko pries kokiu 40% foto ir papozuoti
Atsakyti
na asmeniskai man zymiai maloniau ziurineti naturalias nuotraujas, nes tikrai nuotraukose labai matosi kai zmones jauciasi laisvai. O tie fotografai kurie nuolat aiskina, atsistok ten, ranka padek ten, kokja uzmesk ar dar velniai zino ka, nuotraukoje paskui visi atrodo kaip pingvinai, nepatenkintais veidais, matosi suvarzymas...
fotografas gali pasakyti, patarti kaip daryti: pavizdziui vasara mano drauge zenijosi tai vieninteles padorios nuotraukos buvo tos, kai viena is pamergiu susuko kad reikia pasifotkinti rugiu lauke, beto fotografas labai raukesi, bambejo, kad cia nesamone ir pan... bet atvirai tai buvo vieninteles normalios nuotraukos, nes jaunieji taip atsipalaidavo, prisimine vaikyste, tai truputuka visi padukom tarp rugiu... beje tik sias nuotrukas uzsisakiau asmeniskai sau, o kitos buvo klaikios... mano manymu tie 1500 Lt, buvo sukisti atsiprasant "siknon"
Atsakyti
QUOTE(justa23 @ 2007 02 08, 19:52)
tai kam jis man reikalingas, jei apie ji niekas nezino, gal jis koks megejas...
o as tikrai nenoriu likti po vestuviu be nuotrauku

na, Cizikas jau issake mano minti ... mirksiukas.gif , nors "Supermama" ir vienas is didziausiu forumu, bet tikrai ne pagrindinis kriterijus sprendziantis fotografo pasirinkima / lygmeni / kaina ir tt. Tiesiog tas "kaskas sake kad jis labai krutas" - nepaskutine instancija, juk turime savo akis ir patys galime apsispresti. ane? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fla: 09 vasario 2007 - 09:26
QUOTE(justa23 @ 2007 02 09, 10:07)
na asmeniskai man zymiai maloniau ziurineti naturalias nuotraujas, nes tikrai nuotraukose labai matosi kai zmones jauciasi laisvai. O tie fotografai kurie nuolat aiskina, atsistok ten, ranka padek ten, kokja uzmesk ar dar velniai zino ka, nuotraukoje paskui visi atrodo kaip pingvinai, nepatenkintais veidais, matosi suvarzymas...
fotografas gali pasakyti, patarti kaip daryti: pavizdziui vasara mano drauge zenijosi tai vieninteles padorios nuotraukos buvo tos, kai viena is pamergiu susuko kad reikia pasifotkinti rugiu lauke, beto fotografas labai raukesi, bambejo, kad cia nesamone ir pan... bet atvirai tai buvo vieninteles normalios nuotraukos, nes jaunieji taip atsipalaidavo, prisimine vaikyste, tai truputuka visi padukom tarp rugiu... beje tik sias nuotrukas uzsisakiau asmeniskai sau, o kitos buvo klaikios... mano manymu tie 1500 Lt, buvo sukisti atsiprasant "siknon"

Idomu katron vieton norejo sukisti jus ukininkas, kai pamate savo rugius po jusu fotosesijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
apie vaidybą vestuvėse galima diskutuoti iki numirimo. Kiek žmonių, tiek skirtingų nuomonių. Vieniems patinka tas, kitiems anas. Ir nieko nepakeisim. Fotografų tikrai daug, tad rinktis yra iš ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindoozas: 09 vasario 2007 - 12:21
QUOTE(Mindoozas @ 2007 02 09, 13:18)
apie vaidybą vestuvėse ...

Visas gyvenimas - vaidyba lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo al12: 09 vasario 2007 - 12:23
QUOTE(al12 @ 2007 02 09, 12:23)
Visas gyvenimas - vaidyba  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

čia kaip pažiūrėsi, bet kuriuo atvėju, mano teatras yra privatus ir į jį patekti niekas negali. Off-topic čia ne vieta.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2007 02 09, 13:28)
Off-topic čia ne vieta.

Joks offtopikas. tongue.gif
Tiesiog norėjau pasakyti, kad per vestuves (šiaip, kaip ir apskritai, gyvenime) reikėtų į viską žiūrėti linksmai ir truputi ironiškai (visai nedaug). Rezultate bus puiki nuotaika, neskladumų ignoravimas. Ir super nuotraukos . thumbup.gif
IMHO, žinoma.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo al12: 09 vasario 2007 - 12:43
Labai reiketu nuomones apie fotografa Valda Jaruti, is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti