o gal kas turit kėdainiečio fotografo koordinates?Draugės vestuves prieš kelis metus paveikslavo, labai patiko, tik telefą ji pametus..O jo vardas lyg Artūras, ar Arvydas.Please....
QUOTE(Mindoozas @ 2007 02 07, 19:19)
Taip, tenka skaityti, kad yra fotografų, kurie nori nepagrįstai užsidirbti už kelionę, aš visiškai pritariu tokiam dalykui, kad kiekvienas toks susitarimas būtu reglamentuotas elementaria sustartimi, kad turėtų ji bent kažkokią teisinę galią. Taip, nesam švedija, nereikia iš vienos galo važiuoti į kitą 10 valandų, kai vienam gale žaliuoja žolė, o kitame - sniego iki bambos
na mano akim, ne vien gi kuras ar masinos amortizacija kainuoja... nes tarkim, jei fotografas yra ne vien "vestuvininkas", o tarkim turi ir studija, tai ta laiko tarpa, kuri jis praleidzia tusciai kelyje, galetu tureti kazkoki kita realu uzsakyma - tarkim seimynos fotosesija. o tai jau gryni pinigai. ir aplamai - laikas pinigai, ne vien realios sanaudos ... ir turbut nuovargis didesnis kitame mieste dirbant vien del pacios keliones... kiti gal net nevaziuoja namo, o koki moteli pasiema. taip kad kiek teks primoketi vaziuojant i kita miesta, ar aplamai atsisakymas tai daryti, kiekvieno fotografo ar operatoriaus reikalas...
QUOTE(fla @ 2007 02 07, 16:55)
o jei jau niekas ir nezinotu? , kas tada?
tai kam jis man reikalingas, jei apie ji niekas nezino, gal jis koks megejas...
o as tikrai nenoriu likti po vestuviu be nuotrauku
QUOTE(justa23 @ 2007 02 08, 19:52)
tai kam jis man reikalingas, jei apie ji niekas nezino, gal jis koks megejas...
na, supermamos-busimos jaunamartes- dar ne visa Lietuvele. Suskaiciuok kiek cia raso- per viena diena didesniam mieste apsiveda ...taip , kad tos kelios gali ir nezinoti tavo fotografo
QUOTE(cizikas @ 2007 02 08, 19:29)
na, supermamos-busimos jaunamartes- dar ne visa Lietuvele. Suskaiciuok kiek cia raso- per viena diena didesniam mieste apsiveda ...taip , kad tos kelios gali ir nezinoti tavo fotografo
Na tą fotografą manau žino visi, bet ne kaip vestuvių . Buvo viena forumietė jo fotografuotas vestuvines nuotraukas įdėjusi, tikrai labai gražios ir originalios.
QUOTE(ariete @ 2007 02 08, 20:38)
Na tą fotografą manau žino visi, bet ne kaip vestuvių . Buvo viena forumietė jo fotografuotas vestuvines nuotraukas įdėjusi, tikrai labai gražios ir originalios.
na tai man reikalingos tokios naturalios, be jokiu koregavimu, ir be jokiu montazu...
ir tokie fotogragfai, kurie vercia pozuoti, kurie aiskina kaip, kur atsistoti manes nedomina.. todel ir ieskau kad butu geras, kuris moketu pagauti tinkamus kadrus
labai geros pries tai rasiusios paneles idejos as jom pritariu, taciau brangioji turiu nuvilti mes kaip pasakem fotografui kad norim ne pozuotu o prigaudytu neturaliu graziu kadru jis labai tiesiai sviesiai paaiskino ko nei nepagalvojom- sako, kartais zmogus naturaliai gerai neatrodo tai tokia tai anokia israiska ir gera grazu kadra labai sunku pagauti . taigi jis pasiule vidurini varianta kad butu geras razultatas - puse puzuoti puse gaudys naturalius kadrus kad neliktu 30 pagautu nuotrauku kurios bus vykusios taip kad jo tos pamastymas vercia susimastyti - kad nevisi mes toki grazus kaip mums atrodo ir kartais reikai padirbeti norit gauti gera varianta va
QUOTE(sarune+ @ 2007 02 08, 20:37)
labai geros pries tai rasiusios paneles idejos as jom pritariu, taciau brangioji turiu nuvilti mes kaip pasakem fotografui kad norim ne pozuotu o prigaudytu neturaliu graziu kadru jis labai tiesiai sviesiai paaiskino ko nei nepagalvojom- sako, kartais zmogus naturaliai gerai neatrodo tai tokia tai anokia israiska ir gera grazu kadra labai sunku pagauti . taigi jis pasiule vidurini varianta kad butu geras razultatas - puse puzuoti puse gaudys naturalius kadrus kad neliktu 30 pagautu nuotrauku kurios bus vykusios taip kad jo tos pamastymas vercia susimastyti - kad nevisi mes toki grazus kaip mums atrodo ir kartais reikai padirbeti norit gauti gera varianta va
mums fotografas irgi sake, kad reikes padirbeti siek tiek, t.y. papozuoti
QUOTE(sarune+ @ 2007 02 08, 20:37)
jis labai tiesiai sviesiai paaiskino ko nei nepagalvojom- sako, kartais zmogus naturaliai gerai neatrodo tai tokia tai anokia israiska ir gera grazu kadra labai sunku pagauti .
Aš kažkaip nesutikčiau, kad mano vestuves fotografuotų toks fotografas, kuris varinėtų jaunuosius ir sakytų, ką darytį, kaip šypsotis ir t.t.
Manau, kad tokiose situacijose atsiskleidžia tikri fotografo sugebejimai, pagauti atitinkamą momentą. Vaidinant lengviausia, bet nemanau, kad tai vienintelis variantas žaismingai ir meniškai nuotraukose perteikti vestuvių nuotaiką.
o as kazkaip del nuotrauku "nesiparinu" yra uzsakytas fotografas, reikes jo darbelius pasiziuret , bet jei ka ne as kalta busiu kad pasirinkau, o uosviai o siaip viena is cia pasireiskianciu esu numaciusi, ir jau susitare esame, tai manau kazkas gero iseis
QUOTE(Mindoozas @ 2007 02 08, 22:55)
Aš kažkaip nesutikčiau, kad mano vestuves fotografuotų toks fotografas, kuris varinėtų jaunuosius ir sakytų, ką darytį, kaip šypsotis ir t.t.
Manau, kad tokiose situacijose atsiskleidžia tikri fotografo sugebejimai, pagauti atitinkamą momentą. Vaidinant lengviausia, bet nemanau, kad tai vienintelis variantas žaismingai ir meniškai nuotraukose perteikti vestuvių nuotaiką.
Labas Mindozai!
skirtingi dalykai statytine ir raportazine fotografija , manai vaidinti lengviausia? anaiptol! pabadyk kada ir tu pastatyt teisingai , kad jie pries objektyva jaustusi gerai , nesusikauste , manai lengva juos atpalaiduot ? stai kur fotografo darbas atsiskleidzia , o ne pasaudyt vesele is tolo esa tai reportaziskai nuostabiai pagauti kadrai
bet kokiu atveju ,uzsakovas visad teisus
QUOTE(justa23 @ 2007 02 08, 20:46)
na tai man reikalingos tokios naturalios, be jokiu koregavimu, ir be jokiu montazu...
ir tokie fotogragfai, kurie vercia pozuoti, kurie aiskina kaip, kur atsistoti manes nedomina.. todel ir ieskau kad butu geras, kuris moketu pagauti tinkamus kadrus
Tai pasistenkit, kad fotografas turetu, ka gaudyt, o tai kiek vestuviu teko but, tai sustoja visi gamtoj-rankoje plastmasines stiklines, uz zando- buterbrodas cia ir tie isgirti uzsienieciai nusisautu