Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Čia jau ji pati turi jums pasakyti, kai pasakysit, ko jūs norit smile.gif Klausimas dar neypareigoja užsisakyti, atsakymą žinosit tikslų smile.gif

QUOTE(spurgiukas @ 2007 02 07, 09:28)
O tai kokios dabar giedres kainos?? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2007 02 07, 10:45)
Čia jau ji pati turi jums pasakyti, kai pasakysit, ko jūs norit smile.gif Klausimas dar neypareigoja užsisakyti, atsakymą žinosit tikslų smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Leo` @ 2007 02 07, 10:45)

na nejau niekas nezino bent apytiksliai???? 400 uz valanda, 1000 uz vakara ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgiukas @ 2007 02 07, 10:12)
Papildyta:
na nejau niekas nezino bent apytiksliai???? 400 uz valanda, 1000 uz vakara ar kaip?  g.gif

tikrai daugiau, jauciu be 1500 neitu schmoll.gif nors kai jai rasiau ji man kainu taip ir nepasake lotuliukas.gif nors rasiau smalsumo vedama blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 07 vasario 2007 - 09:33
QUOTE(maziulele @ 2007 02 07, 11:33)
tikrai daugiau, jauciu be 1500 neitu schmoll.gif nors kai jai rasiau ji man kainu taip ir nepasake lotuliukas.gif nors rasiau smalsumo vedama blush2.gif

tai nejau ir kiti fotografai tiek ima? blink.gif
Atsakyti
Yra, kas ima antra tiek, yra kas už kelis šimtus. Kaip ir su batais / kosmetika: galima mokėti keliasdešimt, galima į tris nulius išeit smile.gif

QUOTE(spurgiukas @ 2007 02 07, 10:47)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leo`: 07 vasario 2007 - 09:57
QUOTE(spurgiukas @ 2007 02 07, 09:47)

vieni eina į Sarmą pirkti kosmetikos, kiti perka Maximoje, nes ji ten pigesnė, ir galbūt, jų nuomone, geresnė. O kiti lankosi tik Kristianoje ir tik iš ten perka. Kiekvienas renkasi pagal savo poreikius ir norus.
Visuomet yra tokių, kurie džiaugiasi, kad jų fotografas yra labai pigus, o net nepažiūri į būsimą rezultatą.
Atsakyti
o ar vaziuoja fotografai is vilniaus i kitus miestus? nes nors gyvenu vilniuje, bet vestuves kelsim uz 100 km nuo sio miesto
Atsakyti
QUOTE(spurgiukas @ 2007 02 07, 13:30)
o ar vaziuoja fotografai is vilniaus i kitus miestus? nes nors gyvenu vilniuje, bet vestuves kelsim uz 100 km nuo sio miesto

Važiuoja. Kiek teko domėtis, beveik 9 iš 10 sutinka važiuoti. Vieni prašo papildomai mokėti už kurą, kiti įskaičiuoja į paslaugų kainą.
Atsakyti
QUOTE(justa23 @ 2007 02 06, 23:51)

tiesiog pradetu panikuoti kad niekas nieko nezino g.gif

o jei jau niekas ir nezinotu? unsure.gif , kas tada? g.gif
Atsakyti
Dazniausiai vaziuoja i kita miesta. Isvis kiek cia tos Lietuvos tera... skersai isilgai kokie 400km, o tai yra 4 valandos. 100kmtai isvis bent man labai nedaug, valanda kelio, vienas prie teliko ta valanda prasedi o kitas is kauno i vln nuvaziuoja smile.gif. Tik va buna kad kaikurie ima tik uz kura, o kiti praso sumoket uz keliones laika, kaip uz darbo laika, nes anksciau keltis ir tt ir tt. tiesiog reik gerai issiklausinet ir pasirasyt sutarti autorine. tada nei jus kazka nusuksit, nei jis nusuks smile.gif
Atsakyti
Taip, tenka skaityti, kad yra fotografų, kurie nori nepagrįstai užsidirbti už kelionę, aš visiškai pritariu tokiam dalykui, kad kiekvienas toks susitarimas būtu reglamentuotas elementaria sustartimi, kad turėtų ji bent kažkokią teisinę galią. Taip, nesam švedija, nereikia iš vienos galo važiuoti į kitą 10 valandų, kai vienam gale žaliuoja žolė, o kitame - sniego iki bambos smile.gif
Atsakyti
Mane domina, gal kam nors teko susidurti su Giedriu Pociu? Ką galite apie jį pasakyti? g.gif
Atsakyti