Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Manau, čia tėra vienas esminis klausimas: ar jos darbas jums atrodo to vertas? Ne - rinkitės kitą, jei taip - tada nėra ko diskutuoti.

Beje, kiek žinau, Giedrės kainos senai nebetokios wink.gif

QUOTE(minvila @ 2007 02 06, 18:00)
Sveikute, man teko su ja pabendraut truputi. Istikro man patikos jos darbai ir t.t , bet siame siame saite skaiciau komentara apie ja ,kad pries puse metu jos kainos buvo uz darba 400lt, o dabar ji manes uzsiprase vos ne 2000, na tai man net idomu,kaip cia ji taip greit pakele savo darbo kvalifikacija.  Bet siaip as ir laukiu kokiu komentaru apie ja , nes niekur nieko negirdejau daugiau.

Atsakyti
QUOTE(minvila @ 2007 02 05, 19:22)
Visu siu mano pasirinktu fotografu saitai man ir patiko, visiems parasiau emeilus, beje ir Jums smile.gif ir visi man pateike be galo skirtingas kainas. Tai del to cia ir uzklausiau apie juos merginu nuomoniu, nes net idomu kodel toks didelis svyravimas. O ir vieno is ju kaina pries puse metu buvo 400lt(skaiciau siame saite vienos merginos replika), o man jis uzsiprase vos ne 2000lt. Tai dabar net idomu, ar cia mane kvaila laiko ar lietuva stebuklu salis.  Beje

Na matyt fotografas greit perprato visas vestuviu subtilybes ir per trumpa laika tapo visisku profesionalu biggrin.gif. Arba isigijo fotoaparata labai brangu kuris pats darys nerealias nuotraukas biggrin.gif, todel dabar investicija turi atsipirkt per kelias vestuves biggrin.gif. Idomus pabrangimas pas ji, net 500% biggrin.gif. Matyt kazkokia akcija pas ji siuo metu vyksta, uzsakinekit kol labiau nepabrango biggrin.gif.
Seip ne naujiena kad Lietuva stebuklu salis...
Atsakyti
Stebuklai, kai žmonės neturi arba turi netikslią informaciją ir stebuklingas išvadas ir išvedžiojimus daro.

QUOTE(Dante @ 2007 02 06, 20:06)
Na matyt fotografas greit perprato visas vestuviu subtilybes ir per trumpa laika tapo visisku profesionalu biggrin.gif. Arba isigijo fotoaparata labai brangu kuris pats darys nerealias nuotraukas biggrin.gif, todel dabar investicija turi atsipirkt per kelias vestuves biggrin.gif. Idomus pabrangimas pas ji, net 500% biggrin.gif. Matyt kazkokia akcija pas ji siuo metu vyksta, uzsakinekit kol labiau nepabrango biggrin.gif.
Seip ne naujiena kad Lietuva stebuklu salis...

Atsakyti
stai i ka galima lygiuotis...kai kuriem lietuviskiems "profesionalams" mirksiukas.gif
http://www.joebuissink.com
Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2007 02 06, 18:47)
Manau, čia tėra vienas esminis klausimas: ar jos darbas jums atrodo to vertas? Ne - rinkitės kitą, jei taip - tada nėra ko diskutuoti.

Manau, kad esminis klausimas yra, ar gali sau leisti tiek mokėti wink.gif. Kad ir kaip patiktų darbai...
Atsakyti
Na, čia jau lazda su dviem galais: fotografas turi gerai pasistengt ir investuot, kad darbai kuo labiau patiktų smile.gif, o paskui jam tai turi pasiteisint ir apsimokėt. Tai vat ir ieškome paskui savo balanso smile.gif

QUOTE(ariete @ 2007 02 06, 21:20)
Manau, kad esminis klausimas yra, ar gali sau leisti tiek mokėti wink.gif. Kad ir kaip patiktų darbai...

Atsakyti
dar karta labai prasau, gal kas ka zino apie Ramuna Daniseviciu??
Atsakyti
QUOTE(justa23 @ 2007 02 06, 23:34)

o kodel tu taip piktai g.gif jeigu nei viena neturejo su juo reikalu, tai nieko ir neparaso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 02 06, 23:48)
o kodel tu taip piktai g.gif jeigu nei viena neturejo su juo reikalu, tai nieko ir neparaso doh.gif

as tikrai ne piktai mirksiukas.gif
tiesiog pradetu panikuoti kad niekas nieko nezino g.gif
Atsakyti
QUOTE(justa23 @ 2007 02 06, 23:34)

http://www.lt24.lt/l.../viewitem/3628/
Atsakyti
QUOTE(cizikas @ 2007 02 06, 23:54)

aciu labai 4u.gif
Atsakyti

[/quote]

O tai kokios dabar giedres kainos?? g.gif
Atsakyti