Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(katalike @ 2007 02 02, 12:41)
gal žinote Vilniuje kokią fotostudiją, kur daro nebanalias nuotraukas (būtent reikia studijoje, lauke neišdegs)? g.gif  nes ten, kur už nugaros pastato kažkokį 'peizažą' ir pan. tai nenoooriu schmoll.gif  nes nebus mano puikiosios fotografės, kuri norėjau, kad fotkintų, Lietuvoje tuo metu  angel_sadangel.gif

pabandyk uzsukti cia. man jie labai thumbup.gif
Atsakyti
Labai reikia pagalbos!!!!!!! gal kas kazka girdejote apie Giedre Rain? Gal kam teko susidurti? Laukiu Jusu atsiliepimu.
Atsakyti
QUOTE(Meskyte1 @ 2007 02 06, 09:38)
Labai reikia pagalbos!!!!!!! gal kas kazka girdejote apie Giedre Rain? Gal kam teko susidurti? Laukiu Jusu atsiliepimu.

Mačiau jos nuotraukas, taip pat teko su ja susirašyti. Pasirodė labai šaunus žmogus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(in_shadow @ 2007 02 05, 23:19)
na o as NIEKAIP nesugebu rasti jo vestuviniu darbu  blink.gif  blink.gif  blink.gif
tik merginos, merginos, merginos....

Taigi pas jį abejose svetainėse yra vienas iš meniu pasirinkimų VESTUVĖS (baltoj tokioj juostukėj užrašyta). Vat ten ir spausk, tada pamatysi ir vestuvines nuotraukas, ne tik tas merginas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2007 02 06, 09:43)
Mačiau jos nuotraukas, taip pat teko su ja susirašyti. Pasirodė labai šaunus žmogus  thumbup.gif

Gal kam nors is draugu teko su ja darbuotis?
Atsakyti
QUOTE(Meskyte1 @ 2007 02 06, 10:15)
Gal kam nors is draugu teko su ja darbuotis?

Pavartyk kelis psl. atgal. Viena forumietė ją tikrai paminėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2007 02 06, 10:21)
Pavartyk kelis psl. atgal. Viena forumietė ją tikrai paminėjo  ax.gif

Man irgi pasirode saunus zmogus.. tik niekur nerandu jokiu komentaru apie jos jau fotografuotas vestuves. Kažkaip keista.Nejaugi niekas nieko apie ja negirdėjo!? na o tas atsiliepimas labai blankus....butu tikrai saunu gauti detalesne info g.gif

Atsakyti
QUOTE(Meskyte1 @ 2007 02 06, 11:51)
Man irgi pasirode saunus zmogus.. tik niekur nerandu jokiu komentaru apie jos jau fotografuotas vestuves. Kažkaip keista.Nejaugi niekas nieko apie ja negirdėjo!? na o tas atsiliepimas labai blankus....butu tikrai saunu gauti detalesne info g.gif

mane irgi domian si fotografe, bet niekur nerandu apie ja jokiu atsiliepimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2007 02 06, 09:55)
Taigi pas jį abejose svetainėse yra vienas iš meniu pasirinkimų VESTUVĖS (baltoj tokioj juostukėj užrašyta). Vat ten ir spausk, tada pamatysi ir vestuvines nuotraukas, ne tik tas merginas biggrin.gif

aha, uzeinu ir vel merginos.... doh.gif kazka man matyt blokuoja...

tiesa, paziurejau fotostudija rekomendavau, o adreso neimeciau. mna cia nebanali fotografija pasirode, ir kiek zinau, turi studija:
http://www.e-s.lt/
Atsakyti
QUOTE(spurgiukas @ 2007 02 06, 13:45)
mane irgi domian si fotografe, bet niekur nerandu apie ja jokiu atsiliepimu  ax.gif

Va tas ir baugina kad niekur jokiu atsiliepimu...nei geru nei blogu...kazkaip keista..negi niekas nesinaudojo jos paslaugomis g.gif
Atsakyti
Iš dalies neypatingai ir stebiuosi, kad beveik nėra - iš patirties gal keletas nuotakų sakė, kad čia ieškojo fotografų, o dar mažiau čia parašė smile.gif

Izaa kažkadaise samdė Rein - parašyk jai asmeninę žinutę, gal pasidalins įspūdžiais smile.gif Man asmeniškai (su mano skoniu wink.gif ), Giedrė viena iš gerų vestuvių fotografų (deja, gyvai matyti neteko).

Susitikit, gyvus pavyzdžius pažiūrėkit, kad ir ištisai dviejų vestuvių, pabendrausit, pajusit kaip derat vieni prie kitų, apsitarkit sąlygas ir turėtų būt gerai. Jei dar susirašysit susitarimą, tai visai puiku smile.gif

QUOTE(Meskyte1 @ 2007 02 06, 15:54)
Va tas ir baugina kad niekur jokiu atsiliepimu...nei geru nei blogu...kazkaip keista..negi niekas nesinaudojo jos paslaugomis g.gif

Atsakyti
Apie Giedre Rein as ir noreciau kokiu komentaru isgirsti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minvila: 06 vasario 2007 - 17:05