Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Leo` @ 2006 12 14, 19:02)
Žinau puikiai savo srityje dirbantį 26 ar 27 metų fotografą, gaunantį x000-xx000 honorarus smile.gif

Idomu butu suzinoti, kas tai per fotografas? smile.gif Vestuviu turbut jis nefotografuoja? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(AsIrTu @ 2007 02 03, 16:42)
Nea, mes jokios sutarties nepasirašinėjome, tiesioj pasitikėjome juo (kažkaip net nebuvo minties sutartį pasirašyt  blush2.gif ). O su pinigėliais irgi įdomiai gavosi - mums Anatolijų (apart to, kad ir patys buvome susiradę) dar buvo rezervavęs mūsų video filmą tvarkęs Vaclovas iš Aleksoto. Tai turėjome jam (Vaclovui) palikti 100 Lt užstatą ir jis turėjo perduoti šiuos pinigus Anatolijui. Tačiau taip gavosi, kad tas trintukas Vaclovas jų neperdavė (na, nieko, mes jam jų paskui nedamokėjome, atsiimdami video).... Tai iki pat vestuvių, gaunasi, net jokio avanso Anatolijui nebuvome palikę (nes jie su Vaclovu kaip ir turėjo susitikti ir jis turėjo gauti iš jo pinigėlius). Tai viską mokėjome jam vestuvių dieną - už darbą, už važinėjimą (nes mes buvome ir Trakuose, o paskui šventėme Aukštadvaryje, o jis su savo mašina važinėjo). Na, o jau už nuotraukas pinigėlius atvežėm jam tada, kai visi svečiai, ir mes patys, išsirinko nuotraukas. Tai vat kai darėme užsakymą, tada tuos pinigėlius už pačias nuotraukas ir sumokėjom
http://www.adomas-ieva.lt/ ir http://www.fotolangas.lt/ (nors šiame puslapyje tai ne viskas man patinka, bet gal ten jaunieji pageidavo kažko tokio mastau.gif)

Buvom ir mes pas ta Vaclova is Aleksoto, tai susidarem ispudi, kad jis viska rekomenduoja ir aisku ne uz dyka. O tuos 100 litu, kur palikai Vaclovui manau ir buvo uz tai, kad rekomendavo Anatoliju, o jis paskui pasieme, tiek kiek ir priklauso uz fotografavima. Reikejo tiesiai tartis su fotografu tongue.gif O Anatolijaus darbai tai mums patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(AsIrTu @ 2007 02 05, 12:49)
Mano nuotraukas galima pažiūrėti ČIA. O apie tą Ramūną tai nieko negirdėjau mastau.gif

Skambinau ir as Antatolijui, musu datai jis uzimtas, bet rekomendavo savo kolega Ramuna, ziurejom jo fotkes, tai visai patiko, susitarem su juo susitikti smile.gif jo puslapis internete www.fotostilius.lt
Atsakyti
Šiaip vestuvės nėra jo sritis. Kažkada kartą paminėta suma už vestuves buvo 4000. Jei jus domina, tai jau rašykit asmeninę žinutę, nes nenoriu prištu rodyti ir viešai skelbti nesavo uždarbius, nors tai jau vieša „paslaptis“ smile.gif)

QUOTE(Asta_1 @ 2007 02 05, 13:18)
Idomu butu suzinoti, kas tai per fotografas?  smile.gif Vestuviu turbut jis nefotografuoja?  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Asta_1 @ 2007 02 05, 12:40)
Buvom ir mes pas ta Vaclova is Aleksoto, tai susidarem ispudi, kad jis viska rekomenduoja ir aisku ne uz dyka. O tuos 100 litu, kur palikai Vaclovui manau ir buvo uz tai, kad rekomendavo Anatoliju, o jis paskui pasieme, tiek kiek ir priklauso uz fotografavima. Reikejo tiesiai tartis su fotografu  tongue.gif  O Anatolijaus darbai tai mums patiko  thumbup.gif

Tai kad jis mums net fotografo kontaktų iš karto nedavė - tipo palikite užstatą, aš jam perduodiu... Jis nepretendavo, kad tie pinigai bus jam (nu, čia pačioj pradžioj). O kai paskui su Anatolijums buvome susitikę, tai dar dėl užstato irgi kalbėjome, sakėme, kad jį palikome Vaclovui. Tas irgi neprieštaravo, sakė, kad viskas OK, jie susirokuos. Tačiau paskui, tikriausiai, taip ir nebuvo susitikę. Na, bet nieko tokio - mes Vaclovui už jo darbą nedamokėjome 100 Lt. Tad, jei jis ir pretendavo į tą lyšną šimtuką - tikrai negavo jo biggrin.gif Dar bandė kažką sumurmėti, kad ne, kad atidavė Anatolijui tuos pinigus, bet paskui sakė, kad jie tarpusavyje patys išsiaiškins. Žodžiu, kovotis ir muštis nereikėjo bigsmile.gif
Atsakyti
Norejau paklausti kitu jaunuju, kuriu vestuves liepos 7 d. Uz kiek pavyko susirasti fotografus, muzikantus? Nes kiek ieskau, visi tai datai uzkele kainas g.gif
Atsakyti
Tai kad masinė beprotyste su ta data... Norinčių tuoktis tiek, kad net didžiausias lodarius darbo gaus...
Atsakyti
Gal čia of topic, bet kam rinktis tokią masinės psichozės datą? g.gif Na niekaip negaliu suprasti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latte: 05 vasario 2007 - 16:31
jau tas Vaclovas Valaitis, tai man toks itartinas tipas, jog net baisu.. mes pas ji atsidurem, nes norejom musikantus pasiziureti, tai tie uzsiunte pas ta pona Valaiti.. gyvenime ten kojos nebekelsiu ir visiems patarsiu vengti tos vietos..
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2007 02 05, 15:46)
Tai kad masinė beprotyste su ta data... Norinčių tuoktis tiek, kad net didžiausias lodarius darbo gaus...

Nesenai atkreipiau dėmesį, kad 2008.08.08 bus penktadienis, irgi "vestuvinė" diena. Su kažkuo iš pažįstamų pajuokavau dėl tos datos - o pasirodo, jau yra rimtai galvojančių rengti vestuves šią dieną.
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2007 02 05, 17:30)
Gal čia of topic, bet kam rinktis tokią masinės psichozės datą? g.gif  Na niekaip negaliu suprasti doh.gif

Tai, kad pasirinkau šią datą prieš metus laiko doh.gif Būčiau žinojus kas darysis, tikriausiai nebebūčiau tokia drąsi doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijuke @ 2007 02 05, 18:45)
jau tas Vaclovas Valaitis, tai man toks itartinas tipas, jog net baisu.. mes pas ji atsidurem, nes norejom musikantus pasiziureti, tai tie uzsiunte pas ta pona Valaiti.. gyvenime ten kojos nebekelsiu ir visiems patarsiu vengti tos vietos..

Teko bendrauti su vienu operatorium, tai keike ta Valaiti, sako pasiima sau uz rekomendacija 100-400 lt. pagal tai kaip pavyksta ikalbinti jaunuosius. Ir rekomenduoja jis viska, sales ,limuzinus ir t.t... Sukasi zmogus kaip tik gali. doh.gif Zodziu geriau jau paciai visko ieskotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dante @ 2007 02 05, 12:10)
biggrin.gif. Na Rimgaudas tai as esu biggrin.gif.
Tiesiog imi google rasai varda pavarde ir ieskai info bei nuotrauku smile.gif

Visu siu mano pasirinktu fotografu saitai man ir patiko, visiems parasiau emeilus, beje ir Jums smile.gif ir visi man pateike be galo skirtingas kainas. Tai del to cia ir uzklausiau apie juos merginu nuomoniu, nes net idomu kodel toks didelis svyravimas. O ir vieno is ju kaina pries puse metu buvo 400lt(skaiciau siame saite vienos merginos replika), o man jis uzsiprase vos ne 2000lt. Tai dabar net idomu, ar cia mane kvaila laiko ar lietuva stebuklu salis. Beje
Atsakyti
QUOTE(minvila @ 2007 02 05, 19:22)
..... O ir vieno is ju kaina pries puse metu buvo 400lt(skaiciau siame saite vienos merginos replika), o man jis uzsiprase vos ne 2000lt. Tai dabar net idomu, ar cia mane kvaila laiko ar lietuva stebuklu salis. 

ar tik ne 07 07 07 data busi pasirinkus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ksantipe @ 2007 02 04, 21:38)
as norejau paklausti ar jus buvote patenkinti Anatolijaus nuotraukomis? mes pas ji buvom, nuotraukos tai visai nieko, gal kai kur per daug montazo. beje, pats fotografas labai jau plepus  blink.gif  , truputi vargina blink.gif

na o as NIEKAIP nesugebu rasti jo vestuviniu darbu blink.gif blink.gif blink.gif
tik merginos, merginos, merginos....
Atsakyti