Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Mindoozas @ 2007 02 03, 23:47)
prieš keletą dienų teko kalbėti su keleta merginų, kurios samdė fotografus ir norėjo meniškų nuotraukų, tai jos buvo tokios nuomonės ir reikalavo iš jų meniškų nuotraukų. Jos buvo patenkintos rezultatu. Gavo tai, ko tikėjosi. Paklausus apie įdėją prieš/po vestuves fotografuotis, tai jos kategoriškai nesutiko, jom nelogiškai atrodo dirbtinis vestuvių nuotaikos kūrimas, ar kartoti tą nuotaiką, kuri buvo vestuvių metu. Taigi, siūlymas po vestuvių dar papildomai fotografuotis nebuvo labai populiarus, netgi neigiamas mano sutiktų buvusių jaunųjų.

Labai norėčiau būti piršliu, kai jaunoji per vestuves fotografuosis šioje foto studijoje. Žemieti Mindoozai atsidaryk šia svetainę http://www.adomas-ieva.lt ir žinosi apie ką kalba eina.
Atsakyti
Pirma, tai neparodo, ką jis sugeba fotografuodamas vestuves. Be to, nuotakos, berods, gerai atsiliepia apie jo darbą.
Antra, komentaras paaugliškas.
Trečia, tokie komentarai neetiški profesine prasme.
Ketvirta, pastarieji (ir ankstesni) komentarai sukuria atitinkamą paties įvaizdį. Ir, deja, gali kliūti tokios „šlovės“ ir kolegoms. Dėl tokio elgesio nėra gerai nei klientams, nei kolegoms, nei pačiam.

QUOTE(Fotografas+operatorius @ 2007 02 04, 00:24)
Labai norėčiau būti piršliu, kai jaunoji per vestuves fotografuosis šioje foto studijoje. Žemieti Mindoozai atsidaryk šia svetainę http://www.adomas-ieva.lt  ir žinosi apie ką kalba eina.

Atsakyti

Mūsų vestuves fotografavo Anatolijus Samoilenko iš Kauno.
[/quote]

as norejau paklausti ar jus buvote patenkinti Anatolijaus nuotraukomis? mes pas ji buvom, nuotraukos tai visai nieko, gal kai kur per daug montazo. beje, pats fotografas labai jau plepus blink.gif , truputi vargina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksantipe @ 2007 02 04, 20:38)
as norejau paklausti ar jus buvote patenkinti Anatolijaus nuotraukomis? mes pas ji buvom, nuotraukos tai visai nieko, gal kai kur per daug montazo. beje, pats fotografas labai jau plepus  blink.gif  , truputi vargina blink.gif

Nu, kad jis daug plepa - čia tai faktas. Bet nežinau, manęs tai nenuvargino tongue.gif Man svarbu, kad nuotraukos gavosi labai gražios, kokių ir tikėjomės. Visiškai jokio nusivylimo iš mūsų pusės nebuvo. Tad ir tą jo plepumą atlaikėme mirksiukas.gif O šiaip tai, kai tarsitės dėl nuotraukų (na, čia jei jį užsisakysite), galite gi prašyti, akd nepersistengtų su tuo montažu. Nes ir aš dabar kai pasižiūrėjau vieną iš jo svetainių, tai kažkurioj man tikrai per daug montažo pasirodė.... Bet gal čia buvo kai kurių jaunujų pageidavimai tokie mastau.gif. Vis tik visų skoniai skirtingi. Kitiems ir tas montažas, kai jaunieji "įkišami" į gėlės žiedą nerealiai gražiai atrodo, o man tai baisiau už pasaulinį karą toks variantas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2007 02 04, 22:51)
Nu, kad jis daug plepa - čia tai faktas. Bet nežinau, manęs tai nenuvargino  tongue.gif Man svarbu, kad nuotraukos gavosi labai gražios, kokių ir tikėjomės. Visiškai jokio nusivylimo iš mūsų pusės nebuvo. Tad ir tą jo plepumą atlaikėme  mirksiukas.gif O šiaip tai, kai tarsitės dėl nuotraukų (na, čia jei jį užsisakysite), galite gi prašyti, akd nepersistengtų su tuo montažu. Nes ir aš dabar kai pasižiūrėjau vieną iš jo svetainių, tai kažkurioj man tikrai per daug montažo pasirodė.... Bet gal čia buvo kai kurių jaunujų pageidavimai tokie mastau.gif. Vis tik visų skoniai skirtingi. Kitiems ir tas montažas, kai jaunieji "įkišami" į gėlės žiedą nerealiai gražiai atrodo, o man tai baisiau už pasaulinį karą toks variantas  blush2.gif

o dar vienas klausimelis, kaip jus susitarete del nuotrauku cd? jis jum atidave kai jusu sveciai uzsisake tam tikra skaiciu nuotrauku?
Atsakyti
Gal kas galit pagelbet ir parasyti savo nuomone apie fotografus: GIEDRE REIN ir RIMGAUDAS BUDRYS, RITA PETROLYTE ? Tiesiog neissirenku is ju kuris yra geriausias ir t.t o gal kas turit kokiu geru kitu pasiulymu. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksantipe @ 2007 02 04, 23:28)
o dar vienas klausimelis, kaip jus susitarete del nuotrauku cd? jis jum atidave kai jusu sveciai uzsisake tam tikra skaiciu nuotrauku?

O dėl nuotraukų CD buvo paprastas susitarimas: nebuvo apibrėžta, kiek tiksliai nuotraukų turi užsakyti svečiai. Na, bet vis tiek iš karto perspėjo, reikia, kad būtų normalus užsakymas. T.y. kad nebūtų taip, kad svečiai nieko neužsisako, ar jeigu užsisakys tik kelias nuotraukas (žodžiu, kad nebūtų taip, kad svečiams prižadėsime, kad paskui aptys nuotraukas darysime). Tačiau nei už kokią sumą svečiai turi užsisakyti, nei kokį tiksliai nuotraukų kiekį - šitas nebuvo aptarta. Visi užsisakinėjo tiek, kiek norėjo - kas vos tik po dvi-tris nuotraukas, kas daugiau. Tai net nesitikėjome, kad ir sutvarkytų nuotraukų CD gausime - manęme, kda bus tik "žalia medžiaga", o jis mums net du CD įrašė thumbup.gif
Atsakyti
minvila, paveizek dalyvio ZOOM sudaryta sarasa ir issirink wink.gif
Atsakyti
Sąrašas
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2007 02 05, 06:29)
O dėl nuotraukų CD buvo paprastas susitarimas: nebuvo apibrėžta, kiek tiksliai nuotraukų turi užsakyti svečiai. Na, bet vis tiek iš karto perspėjo, reikia, kad būtų normalus užsakymas. T.y. kad nebūtų taip, kad svečiai nieko neužsisako, ar jeigu užsisakys tik kelias nuotraukas (žodžiu, kad nebūtų taip, kad svečiams prižadėsime, kad paskui aptys nuotraukas darysime). Tačiau nei už kokią sumą svečiai turi užsisakyti, nei kokį tiksliai nuotraukų kiekį - šitas nebuvo aptarta. Visi užsisakinėjo tiek, kiek norėjo - kas vos tik po dvi-tris nuotraukas, kas daugiau. Tai net nesitikėjome, kad ir sutvarkytų nuotraukų CD gausime - manęme, kda bus tik "žalia medžiaga", o jis mums net du CD įrašė  thumbup.gif

O gal galima butu kur nors taviskiu vestuviu nuotrauku paziuret? blush2.gif

Anatolijus mano norima diena uzimtas, bet jis vietoj saves siulo Ramuna Simanski. Ka apie ji zinote? g.gif Kiek paziurejau tai darbo stilius kaip Anatolijaus....
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 02 05, 10:44)
O gal galima butu kur nors taviskiu vestuviu nuotrauku paziuret?  blush2.gif

Anatolijus mano norima diena uzimtas, bet jis vietoj saves siulo Ramuna Simanski. Ka apie ji zinote?  g.gif Kiek paziurejau tai darbo stilius kaip Anatolijaus....

Mano nuotraukas galima pažiūrėti ČIA. O apie tą Ramūną tai nieko negirdėjau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(minvila @ 2007 02 05, 06:27)
Gal kas galit pagelbet ir parasyti savo nuomone apie fotografus: GIEDRE REIN ir RIMGAUDAS BUDRYS,  RITA PETROLYTE ?  Tiesiog neissirenku is ju kuris yra geriausias ir t.t o gal kas turit kokiu geru kitu pasiulymu. Aciu smile.gif

biggrin.gif. Na Rimgaudas tai as esu biggrin.gif.
Tiesiog imi google rasai varda pavarde ir ieskai info bei nuotrauku smile.gif
Atsakyti