Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Fotografas+operatorius @ 2007 01 31, 18:28)
Labai naudinga butu paskaityti, fotografo Mindaugo iš mažeikių pasisakymus

http://www.biteplius....1-=(1885010382

www.biteplius.lt/~Mindoozas

Jofana... norėjau pakomentuoti išsamiau, bet susilaikysiu doh.gif

Mindoozai, labai norėčiau pamatyti tavo darbus. Tu taip "viską išmanai", kad tiesiog pasidarė itin smalsu. Puikiai suprantu,kad visi nuo kažko pradeda mokintis. Bet, kad nuo patarimų žarstymo kai pačiam jie praverstų...
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2007 01 31, 19:47)
Jofana... norėjau pakomentuoti išsamiau, bet susilaikysiu  doh.gif

Mindoozai, labai norėčiau pamatyti tavo darbus. Tu taip "viską išmanai", kad tiesiog pasidarė itin smalsu. Puikiai suprantu,kad visi nuo kažko pradeda mokintis. Bet, kad nuo patarimų žarstymo kai pačiam jie praverstų...

kur aš sakiau, kad viską išmanau? Neatsimenu tokio pasisakymo, kuriame bučiau teigęs, jog aš mokėčiau geriau. Nei viename.
Aš sakiau savo nuomonę. Reikia skirti elementarius dalykus.
Man niekuomet nėra gėda paklausti tokio dalyko, kuris daugeliui akivaizdus ir aiškus. Jeigu žmogus mano, kad praėjusių metu kovo mėnėsį sukurta tema, kuomet aš dar net neturėjau DSLR, šiuo laiku man yra aktuali, tai aš tada vienareikšmiškai abejoju to žmogaus sveikatos būsena.
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 01 31, 15:01)
Oj ne, tiesiog tikrai buvo labai skaudu su vestuvinėm foto, o šitos šiek tiek apgydė žaizdas, už tai taip gražiai ir atsiliepiu ax.gif
Forume esu labai seniai, tiesiog aplinkybės privertė persiregistruoti iš naujo panaikinant senąsias žinutes ir patampant iš super senbuvio naujoke mirksiukas.gif

Labai keista apie Gedimina tokius atsiliepimus girdeti... ir koks ten brokas buvo? nelabai isivaizduoju, kad tokio lygio profas kazka suchalturintu...suprasciau stilius nepatiko, neatitiko skoniai- o technine kokybe...nepyk nemacius konkreciu nuotrauku labai kvepia "Varymu" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2007 01 31, 21:19)
kur aš sakiau, kad viską išmanau? Neatsimenu tokio pasisakymo, kuriame bučiau teigęs, jog aš mokėčiau geriau. Nei viename.
Aš sakiau savo nuomonę. Reikia skirti elementarius dalykus.
Man niekuomet nėra gėda paklausti tokio dalyko, kuris daugeliui akivaizdus ir aiškus. Jeigu žmogus mano, kad praėjusių metu kovo mėnėsį sukurta tema, kuomet aš dar net neturėjau DSLR, šiuo laiku man yra aktuali, tai aš tada vienareikšmiškai abejoju to žmogaus sveikatos būsena.

O ar aš sakiau, kad taip rašei? Tiesiog pasakiau savo nuomonę tuo klausimu. Jei nori padiskutuot, galim per AŽ (ne tema čia ne ta)

Atsakyti
QUOTE(Mildute19 @ 2007 01 31, 14:52)
As irgi apie ja galvoju g.gif  Bet cia taip graziai parasyta wub.gif  sakau gal nebus reklaminiai kokie, nes kartais megsta fotografai patys parasyti apie save kokie jie faini doh.gif
As cia nieko nenoriu izeisti blush2.gif  tik sakau kaip kartais buna doh.gif

Mergaites sveikos,

Jei Vilnietes-galeciau parekomenduoti savo fotografe:)
Na tikrai man oatiko jo sdarbai, ir ji labai talentinga, myli savo darba:)

Jei kam idomu galiu atsiusti savo vestuviu foto i e-mail
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2007 01 26, 23:03)
nu svelniai tariant uzeina cia pasireklamuoti fotografai filmuotojai, parodo neplautas kojines ir kelia cia visokias nesamones.. brrrrrrrrrrrrr..

Labai patiko šis puslapis labai norėčiau, kad jį perskaitytų busimosios jaunosios ir suprastu kas taip aktyviai dalyvauja forume.
Ypač patiko (galima rasti_ _ Visos temos, kurias vartotojas pradėjo ar kuriose sudalyvavo_ _ ) Šis jaunuolis labai nenorėjo skelpti savo duomenų, (vadinosi net jaunamarte) bet melas visada išlenda iš maišo.
Atsakyti
QUOTE(Fotografas+operatorius @ 2007 01 31, 22:50)

Šis jaunuolis labai nenorėjo skelpti savo duomenų, (vadinosi net jaunamarte) bet melas visada išlenda iš maišo.

čiut nenuvirtau iš juoko thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , prašome pateikti vaizdinį įrodymą, kur aš buvau pasivadinęs jaunamarte ar koks ten stebuklingas žodis. Nu tiesiog nuostabiai baigiau sausio mėnesį, negalvojau, kad prisigaminsiu tiek vitamino C. Kaskart stebina mane šio pono pasisakymai, gerai viena dalyvė pasakė, kad ši tema ne apie tai, norite išsilieti, tam sukurta speciali tema.
Beje, būsimosios jaunosios, noriu taip atsargiai įspėti jus, kad aš nesu vestuvių fotografas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindoozas: 31 sausio 2007 - 23:33
vel prasideda ponu "profesionalu" kvailos diskusijos doh.gif gal jus eikit bartis i savo ta slapta tema, kur specialiai tam ir sukurta yra?
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2007 01 31, 11:12)
oj, kaina priklauso nuo daug ko. Manau, kad svarbiausias aspektas yra tas, ko jūs norite is fotografo, kokie reikalavimai. Bet kuriuo atveju, fotografas turi savo kainą ir jos nemažins, gali tik padidinti.
Manau, kad orientacija nuo 500-3000Lt

dekui 4u.gif
bet siokia tokia orientacija turesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cizikas @ 2007 01 31, 19:26)
Labai keista apie Gedimina tokius atsiliepimus girdeti... ir koks ten brokas buvo? nelabai isivaizduoju, kad tokio lygio profas kazka suchalturintu...suprasciau stilius nepatiko, neatitiko skoniai- o technine kokybe...nepyk nemacius konkreciu nuotrauku labai kvepia "Varymu" g.gif

Kaip ir minėjau, su gediminu buvau dirbusi ne viena ir ne du kartus pries savo vestuves. be gallo patiko jo stilius, kokybe, idejos, tai ir buvo priezastis,kodel be jokiu islygu norejau,kad jis fotografuotu musu vestuves.
Taigi, jis pasake kaina, pasake,kad uz ja gausime sutvarkytu nuotrauku CD ir jis sudarys albuma. Vestuviu diena viskas atrode kaip ir ok, tik viduryje ju Gediminas priejes prie musu pareiske,kad vis delto jam netinka sita suma ir kad jis noretu daugiau. Apstulbau, pasakiau,kad gal geriau pasnekesim po vestuviu,o ne ju metu... Po keleto dienu paskambinau, kaip ir buvo tartasi, susitikom. Gediminas nuteske DVD, sakau, kur albumas? sako,nesitarem mes jokio albumo. Kadangi tikrai neesu konfliktiska asmenybe,pasiemiau dvd ir isejau. Aisku,nebemokejau as jam daugiau nieko,nes neatitidiro ir to,uz ka gavo pinigus. Grizus namo lauke dar vienas siurprizas,tai yra nekokybiskos,netvarkytos foto.
Aiskumo delei idedu viena foto pries ir po. Apie jo profesionaluma nesigincysiu, nes per daug ir taip zliumbiau del jo neatsakingumo,pasikelimo,pochuistiskumo ir atmestino darbo. jei kas nori rizikuoti su juo-jusu reikalas, mano atsiliepimai neigiami ir tik neigiami... Nenoreciau daugiau gauti tokiu komentaru, nes is tiesu vis dar tebera labai skaudu,nors ir praejo daug laiko. verysad.gif
user posted image

Papildyta:
Ai, dar prie to paties paminesiu,kad nuotrauku tarkim vien su jaunaisiais tera tik baznycioje, visiskai nera foto su tevais,nors buvo prasyta, nesant per tilta fotografas nuejo pasisneketi su pazistamu,todel po kiek laiko specialiai jam nese dar karta, nors buvo tartasi,kad fotografuos iki tol,kol dovanas sveciai iteiks, po pasiplaukiojimo jachtomis jam baigesi korteles atmintis ir jis net nebevaziavo i sventimo vieta-sako,o ka ten fotografuoti? nors pries tai pats pabreze,kad butinai fotografuos,kaip pasitinka tevai ir t.t. ir panasiai...
jei kazkam dar mazai pvz-rasykit,tokiu perliuku turiu, kad tikrai smagu ziureti, mokantis apie tai,kaip nereikia fotografuoti. sita,kur idejau-viena is graziausiu foto...
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 02 01, 10:53)
....sako,nesitarem mes jokio albumo. Kadangi tikrai neesu konfliktiska asmenybe,pasiemiau dvd ir isejau...

Keista istorija. Šiaip, niekada nebuvau sutarčių pasirašymo tokiais atvejais šalininkas, bet besiskaitydamas dabar pagalvojau, kad gal, vis dėl to, reikėtų jų.
Nes ištikrųjų, nepavydėtina užsakovo padėtis man pasirodė.

Žmogui nepakanka kaupti žinias, reikia mokėti iš jų gauti palūkanas J.V.Getė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo al12: 01 vasario 2007 - 10:15
Sveikos merginos,

As cia naujoke, ir noreciau jusu paklausti, gal kam teko naudotis fotografo Rimvydo Lukoseviciaus paslaugomis, ir ka galetumete apie ji papasakoti?
Atsakyti