Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Mildute19 @ 2007 01 31, 12:52)
As irgi apie ja galvoju g.gif  Bet cia taip graziai parasyta wub.gif  sakau gal nebus reklaminiai kokie, nes kartais megsta fotografai patys parasyti apie save kokie jie faini doh.gif
As cia nieko nenoriu izeisti blush2.gif  tik sakau kaip kartais buna doh.gif

Oj ne, tiesiog tikrai buvo labai skaudu su vestuvinėm foto, o šitos šiek tiek apgydė žaizdas, už tai taip gražiai ir atsiliepiu ax.gif
Forume esu labai seniai, tiesiog aplinkybės privertė persiregistruoti iš naujo panaikinant senąsias žinutes ir patampant iš super senbuvio naujoke mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 31 sausio 2007 - 14:10
Moshke, pamenu tavo vestuvines nuotraukas. Asmeniškai man jos turi šarmo (bet tik dėl jūsų asmenybių), bet nekalbu apie jų kokybę - švelniai sakant ji labai jau šiaip sau. Nesuprantu kaip žmonės gali už tokį darbą pinigus imti (kalbu apie garsųjį spaudos fotografą).

O metinių nuotraukos labai žavingos. Neturiu prie ko prikibti. Labai gražu wub.gif Šauni fotografė drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2007 01 31, 14:20)
bet nekalbu apie jų kokybę - švelniai sakant ji labai jau šiaip sau. Nesuprantu kaip žmonės gali už tokį darbą pinigus imti (kalbu apie garsųjį spaudos fotografą).

cia asmenine nuomone, tas pats, kuomet daugelis is cia esanciu nerode jokio pasitenkinimo nuotraukoms, kuriose is geliu islenda jaunieji, taciau tokios kai kur yra populiarios, nors daugelis pasislykstejo jomis. Taigi, cia jau skonio reikalas.
Atsakyti
[quote=Mindoozas,2007 01 31, 13:29]
cia asmenine nuomone, tas pats, kuomet daugelis is cia esanciu nerode jokio pasitenkinimo nuotraukoms, kuriose is geliu islenda jaunieji, taciau tokios kai kur yra populiarios, nors daugelis pasislykstejo jomis. Taigi, cia jau skonio reikalas.

Jos tiesiog nekokybiškos ir netgi čia diskutuojantys fotografai tą pripažino-bardakas ir tiek...plius negavom to,kas buvo žadėta,nes fotografas vestuvių dieną sumastė,kad vis dėlto paprašė per mažai pinigų blink.gif
Aš pati buvau dirbus su tuo fotografu anksčiau (renginiuose) todėl ir buvau nusivylus gavus savas nuotraukas... Tik labai įdomu, kodėj taip ginat, net nematęs nuotraukų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 31 sausio 2007 - 14:38
QUOTE(moshke @ 2007 01 31, 15:01)
Oj ne, tiesiog tikrai buvo labai skaudu su vestuvinėm foto, o šitos šiek tiek apgydė žaizdas, už tai taip gražiai ir atsiliepiu ax.gif
Forume esu labai seniai, tiesiog aplinkybės privertė persiregistruoti iš naujo panaikinant senąsias žinutes ir patampant iš super senbuvio naujoke mirksiukas.gif

o gal kas nors dar zinote apie sia fotografe?
g.gif
Mes ja norim savo vestuvems uzsisakyti, bijau apsirikti, nes kaip jau ir rasiau mano sesers nuotraukos buvo tragiskos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildute19: 31 sausio 2007 - 14:40
QUOTE(Mindoozas @ 2007 01 31, 15:29)

Aš nekalbu apie kompoziciją, apie nuotraukos originalumą ar panašius dalykus. Kalbu konkrečiai apie KOKYBĘ. Aš nesu profesionalė, esu tik mėgėja, tačiau šiek tiek žinių turiu. Ir galiu sau leisti pasakyti, kad fotografas nepasivargino ir neatliko savo darbo kokybiškai. Rodžiau tas nuotraukas vienam fotografui, tai jis pasakė tik taip "matosi, kad dirba žmogus su gera fototechnika, bet darbas prastas" Čia konkrečiai apie šį konkretų atvejį, o ne apie fotografo darbą aplamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginija: 31 sausio 2007 - 14:42
kaip kazkas pasake, as tikrai neginu kazkieno interesu, nes man to nereikia. Tiesiog pasakiau, kaip tai atrodo is salies. Zinoma, jei jau megejas atskiria, kad nuotrauku KOKYBE yra smerktina, tuomet viskas aisku.
Sakydamas apie nuomone, turejau galvoje butent kompozicija, montaza, o ne kokybe.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2007 01 31, 13:46)
kaip kazkas pasake, as tikrai neginu kazkieno interesu, nes man to nereikia. Tiesiog pasakiau, kaip tai atrodo is salies. Zinoma, jei jau megejas atskiria, kad nuotrauku KOKYBE yra smerktina, tuomet viskas aisku.
Sakydamas apie nuomone, turejau galvoje butent kompozicija, montaza, o ne kokybe.

Man atrodo,buvo labai aiškiai pasakyta,kad foto kokybę visais aspektais vertino ne vienas profesionalus fotografas, nes buvo bandyta iš padaryto šš... išspausti vašką - kas dalinai pavyko tik kitų žmonių profesionalumo dėka.
Tikrai nėra reikalo diskutuoti apie skonio aspektus beigi pakraipas,nes šnekama ne apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
vadinasi ne taip supratau viena is senesiu pasisakymu. doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2007 01 31, 15:54)
Man atrodo,buvo labai aiškiai pasakyta,kad foto kokybę visais aspektais vertino ne vienas profesionalus fotografas, nes buvo bandyta iš padaryto šš... išspausti vašką - kas dalinai pavyko tik kitų žmonių profesionalumo dėka.
Tikrai nėra reikalo diskutuoti apie skonio aspektus beigi pakraipas,nes šnekama ne apie tai mirksiukas.gif

Labai naudinga butu paskaityti, fotografo Mindaugo iš mažeikių pasisakymus

http://www.biteplius....1-=(1885010382

www.biteplius.lt/~Mindoozas
Atsakyti
QUOTE(Urta @ 2007 01 30, 23:55)
Buna visokiu atveju, gal ne taip susitare. As pries pat vestuves dar pasitikslinau (tiek su fotografu, tiek su kitais paslaugu teikejais).

nu aju tik, apgavikas ir viskas. is vakaro dievagojosi jog fotkins pats, nes mes jau zinojom kad kai kurie taip pameluoja, o ryte atvaziuoja kita fotografe, tai vyras paskambina ir sako, kaip cia taip; vakar taip kalbejot, siandien taip. Tai myke kazkokias nesamones.
Siulau to Algirdo neuzsisakineti schmoll.gif tuo labiua, kad mes ir del jo pasiulytos kainos sutikome ir siaip nesismulkinome, o jis bjaurybe sugebejo neatvykti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fotografas+operatorius @ 2007 01 31, 17:28)
Labai naudinga butu paskaityti, fotografo Mindaugo iš mažeikių pasisakymus

http://www.biteplius....1-=(1885010382

www.biteplius.lt/~Mindoozas

Žmogaus mielas, kas tau sakė, kad aš fotografas?
aš tau galiu paviešinti diskusijas, kuriose teiravausi koki fotoaparatą man pirkti, galiu paviešinti diskusija, kur klausiau kokį blicą pirkti, netgi atsirastu tokia, kur klausiau kaip Photoshop'e elementarius veiksmus atlikti.
Norėjai skaudžiai įgelti, tačiau nepavyko.
P.S. Pažvelk i tos temos datą.
Sėkmės, sakyk ko ieškai, patarsiu kur ieškoti.
Atsakyti