Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Sveiki,

Man idomu jusu nuomone apie sia fotografe ir jos darbus :fm
www.rstilius.net
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 01 30, 16:19)
Sveiki,

www.rstilius.net

Man irgi būtų labai įdomu išgirsti atsiliepimus apie šią fotografę, nes nuotraukos jos puslapyje.. nuostabios wub.gif ypač tos gamtoje. Tik nesuprantu iš kurio ji miesto.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 01 30, 16:35)
Man irgi būtų labai įdomu išgirsti atsiliepimus apie šią fotografę, nes nuotraukos jos puslapyje.. nuostabios  wub.gif ypač tos gamtoje. Tik nesuprantu iš kurio ji miesto..  g.gif

man irgi patiko jos psl nuotraukos... wub.gif parasiau jai laiska, tai atsake, kad yra is klp, bet vaziuoja ir i kitus miestus mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir kas gali buti graziau uz gera nuotaika vestuviu diena, kuria veliau galime pamatyti profesionalaus fotografo iamzintose nuotraukose. Nors mano vestuves buvo pries metus, bet prisipazinsiu, kad vestuviu albuma labai daznai paimu i rankas ir vel gyvenu ta nuostabia diena. Visada galvojau, kad fotografa reikia rinktis labai atidziai ir tuo jau ne karta teko isitikinti. Taigi, tikrai neabejodama galiu jums pasiulyti viena labai gera fotografa is Kauno, kuris savo darba atlieka nepriekaistingai: jo nuotraukos dvelkia romantika, ryskios, gyvos ir labai naturalios. O ir pats fotografas labai mielas ir paprastas zmogus. Taigi, jei dar nebus uzimtas jums reikalingas savaitgalis, siulau pasinaudoti fotografo Algio Alkoviko tel. 8610 06810 paslaugomis.Sekmes! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Urta @ 2007 01 30, 23:32)
Ir kas gali buti graziau uz gera nuotaika vestuviu diena, kuria veliau galime pamatyti profesionalaus fotografo iamzintose nuotraukose. Nors mano vestuves buvo pries metus, bet prisipazinsiu, kad vestuviu albuma labai daznai paimu i rankas ir vel gyvenu ta nuostabia diena. Visada galvojau, kad fotografa reikia rinktis labai atidziai ir tuo jau ne karta teko isitikinti. Taigi, tikrai neabejodama galiu jums pasiulyti viena labai gera fotografa is Kauno, kuris savo darba atlieka nepriekaistingai: jo nuotraukos dvelkia romantika, ryskios, gyvos ir labai naturalios.  O ir pats fotografas labai mielas ir paprastas zmogus. Taigi, jei dar nebus uzimtas jums reikalingas savaitgalis, siulau pasinaudoti fotografo Algio Alkoviko tel. 8610 06810 paslaugomis.Sekmes!  mirksiukas.gif

schmoll.gif Vot buten sitas isdure mus neateidamas kaip zadejo pats fotografuoti, o atsiusdamas kita fotografe. Fui koks schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(bumbulis @ 2007 01 30, 17:08)
Labas Kudliuk!

Na taip išties sunku patikėti , bet aš tikrai toks !:)
O Jūs taip pat fotografas galbūt? parodykite savo fotonuotraukų!
tikriausiai fotografuojate raportažiniu stiliumi ,gaudote momentus,akimirkas , girdėjau tai išties populiaru dabar ! smile.gif

lotuliukas.gif ne as buvusi nuotaka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudliukas @ 2007 01 30, 23:42)
schmoll.gif Vot buten sitas isdure mus neateidamas kaip zadejo pats fotografuoti, o atsiusdamas kita fotografe. Fui koks schmoll.gif

Buna visokiu atveju, gal ne taip susitare. As pries pat vestuves dar pasitikslinau (tiek su fotografu, tiek su kitais paslaugu teikejais).
Atsakyti
gal galetu kas nors pakomentuoti:
kiek mazdaug, kokios ribos, kainuoja fotografas vestuvems vilniuje blush2.gif
visiskai nesiorientuoju g.gif
uz ka ima- uz valanda, vieneta ar kaip ta kaina nustatoma?
tundra esu, bet neteko susidurti ir nenoriu buti apgauta rolleyes.gif
aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shokoladine @ 2007 01 31, 09:12)
gal galetu kas nors pakomentuoti:
kiek mazdaug, kokios ribos, kainuoja fotografas vestuvems vilniuje blush2.gif
visiskai nesiorientuoju  g.gif
uz ka ima- uz valanda, vieneta ar kaip ta kaina nustatoma?
tundra esu, bet neteko susidurti ir nenoriu buti apgauta rolleyes.gif
aciu labai 4u.gif

oj, kaina priklauso nuo daug ko. Manau, kad svarbiausias aspektas yra tas, ko jūs norite is fotografo, kokie reikalavimai. Bet kuriuo atveju, fotografas turi savo kainą ir jos nemažins, gali tik padidinti.
Manau, kad orientacija nuo 500-3000Lt
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2007 01 31, 12:12)
oj, kaina priklauso nuo daug ko. Manau, kad svarbiausias aspektas yra tas, ko jūs norite is fotografo, kokie reikalavimai. Bet kuriuo atveju, fotografas turi savo kainą ir jos nemažins, gali tik padidinti.
Manau, kad orientacija nuo 500-3000Lt

Sveikutes ir as cia prisijungsiu wub.gif Ieskom fotografo ir begalo sunku issirinkti doh.gif
Bijau apsirikti, per sesers vestuves atrode toks nieko fotografas, o nuotraukos baisios, net nesinori ziuret, visi kazkokie persisuke unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 01 30, 15:19)
Sveiki,

www.rstilius.net

Mus fotografvo ši fotografė pernai vasarą, tai buvo ne vestuvės, o metų proga dovana mano vyrui, nes mūsų vestuvių nuotraukos baisios (ačiū Gediminui Žilinskui blink.gif )
Rūta mums pasirodė be galo atsidavusi,pasiruošusi persiversti per galvą ir pastatyti tiek save, tiek kitus ant ausų biggrin.gif labai patiko tai,kad paaiškino paprastai ir suprantamai,kur žiūrėti, ka daryti ir ko ne,kad nuotraukose atrodytume natūraliai,bet ne be ryšio. Plius labai labai tiksliai išsiaiškino,ko norime mes-retušuotų, netvarkytų, koreguotų nuotraukų ir t.t. ir panašiai.
Nežinau,mano nuomonė apie ją - pati geriausia, o ir kaina ikandama. Kainos nesakysiu,nes manau,kad jos keičiasi priklausomai nuo poreikių, todėl fotografė turėtų pasakyti ją pati. Pasakysiu tik tiek,kad gavę nuotraukas savo valia jai primokėjome nes pagal vargo kiekį paprašė per mažai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 01 31, 13:47)
Mus fotografvo ši fotografė pernai vasarą, tai buvo ne vestuvės, o metų proga dovana mano vyrui, nes mūsų vestuvių nuotraukos baisios (ačiū Gediminui Žilinskui  blink.gif )
Rūta mums pasirodė be galo atsidavusi,pasiruošusi persiversti per galvą ir pastatyti tiek save, tiek kitus ant ausų biggrin.gif labai patiko tai,kad paaiškino paprastai ir suprantamai,kur žiūrėti, ka daryti ir ko ne,kad nuotraukose atrodytume natūraliai,bet ne be ryšio. Plius labai labai tiksliai išsiaiškino,ko norime mes-retušuotų, netvarkytų, koreguotų nuotraukų ir t.t. ir panašiai.
Nežinau,mano nuomonė apie ją - pati geriausia, o ir kaina ikandama. Kainos nesakysiu,nes manau,kad jos keičiasi priklausomai nuo poreikių, todėl fotografė turėtų pasakyti ją pati. Pasakysiu tik tiek,kad gavę nuotraukas savo valia jai primokėjome nes pagal vargo kiekį paprašė per mažai  smile.gif

As irgi apie ja galvoju g.gif Bet cia taip graziai parasyta wub.gif sakau gal nebus reklaminiai kokie, nes kartais megsta fotografai patys parasyti apie save kokie jie faini doh.gif
As cia nieko nenoriu izeisti blush2.gif tik sakau kaip kartais buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildute19 @ 2007 01 31, 13:52)
As irgi apie ja galvoju g.gif  Bet cia taip graziai parasyta wub.gif  sakau gal nebus reklaminiai kokie, nes kartais megsta fotografai patys parasyti apie save kokie jie faini doh.gif
As cia nieko nenoriu izeisti blush2.gif  tik sakau kaip kartais buna doh.gif

tokius reklamerius galima labai lengvai atpazinti, dazniausiai ju statusas buna "naujokas". Bet kuriuo atveju, labai akivaizdziai cia jie bando reklamuoti save, tai iskart matosi, kur nuosirdi nuomone, kur reklamine kompanija.
Atsakyti