Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(doktorka @ 2007 01 28, 18:11)
Sveiki visi,

gal kas galite ką nors gero ar blogo pasakyti apie Dainiaus Labučio vestuvių nuotraukas? Bičiuliai rekomedavo kaip neblogą fotografą...net nežinau ar surizikuoti ir apsistoti ties juo, ar ieškoti toliau.... g.gif

Profesionalus reporteris, žinomas fotomenininkas. Manau vestuvių nesugadintų. Vistik vertėtų pasižiūrėt ir jo vestuvinius darbus, kad apsispręst ar jo stilius jums tinka.

Čia jo nevestuvinių darbų galima pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2007 01 26, 12:49)
Šis forumas skirtas ne fotografams-profesionalams, o būsimiems (ir buvusiems) jauniesiems. Gerbiami fotografai, prašome savo diskusijas tęsti kokiame nors specializuotame fotografų forume ar diskusijų lentose. Šioje temoje nuotakos ieško sau kontaktų, dalinasi savo nuomonėmis, atsiliepimais apie Jusų darbo srities atstovus. Tad ir leiskite joms toliau bendrauti ir neterškite eterio su savo ginčais!

Jau pradejo veikti teminis fotografu ir filmuotoju forumas. Tad gincus ir nesutarimus mes nuo siol bandysim aiskintis ten. Laiks nuo laiko ir cia apsilankysim ir priminsim apie save biggrin.gif

Jei esate vestuviu fotografas ar filmu kurejas galite kreiptis AZ tiek i mane, tiek i Leo ir gausite koordinates.
Atsakyti
QUOTE(Kudliukas @ 2007 01 27, 23:14)
Jeigu tai ta kuri dirba fotoatleje Rotuses aiksteje, tai tada teko. Vilma fotografavo musu vestuves, bet pavardes as nezinau

ta ta kaip jos foto?
Atsakyti
QUOTE(everika @ 2007 01 29, 16:47)
ta ta kaip jos foto?

Jeigu nenorit dar skambint pačiai Vilmai ir kažkuo įsipareigot, tai jos darbų pavyzdžių albumas tikrai yra pas Mildą - salono "Vestuvių Stilius M" savininkę, įsikūrusią buvusiose Laukinio Arklio patalpose. Užeikit, paprašykit - parodys su džiaugsmu. Tam jis ten ir yra.
Atsakyti
QUOTE(M J @ 2007 01 29, 15:56)
Jau pradejo veikti teminis fotografu ir filmuotoju forumas. Tad gincus ir nesutarimus mes nuo siol bandysim aiskintis ten. Laiks nuo laiko ir cia apsilankysim ir priminsim apie save biggrin.gif

Jei esate vestuviu fotografas ar filmu kurejas galite kreiptis AZ tiek i mane, tiek i Leo ir gausite koordinates.

kodel to forumo kordinates neskelbiamos viesai? idomu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(fla @ 2007 01 30, 10:42)
kodel to forumo kordinates neskelbiamos viesai? idomu.  g.gif

Forumas yra uždaras, tik fotografams ir operatoriams
Atsakyti
QUOTE(Fotografas+operatorius @ 2007 01 30, 11:15)
Forumas yra uždaras

aa, nu aisku, aciu uz atsakyma.
Atsakyti
[quote=T L,2007 01 29, 19:33]
Jeigu nenorit dar skambint pačiai Vilmai ir kažkuo įsipareigot, tai jos darbų pavyzdžių albumas tikrai yra pas Mildą - salono "Vestuvių Stilius M" savininkę, įsikūrusią buvusiose Laukinio Arklio patalpose. Užeikit, paprašykit - parodys su džiaugsmu. Tam jis ten ir yra.
[/quote

as noreciau siaip suzinoti nuomome apie visas vestuves nes pvz. sudeda pacias graziausias as manau taip daro visi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(M J @ 2007 01 29, 15:56)

Labadiena , aš esu labai rimtas fotografas , kur tas forumas?smile.gif
ačiū už koordinates smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulis @ 2007 01 30, 16:50)
Labadiena , aš esu labai rimtas fotografas , kur tas forumas?smile.gif
ačiū už koordinates smile.gif

Nesupykit, nieko nenoriu izeisti, bet taip nuskambejo tas "labai rimtas" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudliukas @ 2007 01 30, 16:56)
Nesupykit, nieko nenoriu izeisti, bet taip nuskambejo tas "labai rimtas"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labas Kudliuk!

Na taip išties sunku patikėti , bet aš tikrai toks !:)
O Jūs taip pat fotografas galbūt? parodykite savo fotonuotraukų!
tikriausiai fotografuojate raportažiniu stiliumi ,gaudote momentus,akimirkas , girdėjau tai išties populiaru dabar ! smile.gif
Atsakyti

i 
Šis forumas skirtas būsimiems (ir buvusiems) jauniesiems, kad jie galėtų pasidalinti savo įspūdžiais, nuomonemis ir t.t. O dėl forumo, skirto fotografams-profesionalams, kreipkitės, kaip ir nurodyta kažkuriam iš postų, ASMENIŠKAI į M J arba Leo.
Atsakyti