Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(boruzzze @ 2007 01 26, 20:53)
aciu AsIrTu! 4u.gif  o tai tikrai buvo nebeidomu sia tema skatyti, kur diskutuoja profesionalai fotografai! doh.gif

o man visai smagu buvo bigsmile.gif

beje manau galima būtų leisti jiems čia dalinti patarimus jaunamartėms wub.gif wub.gif
Atsakyti
nu svelniai tariant uzeina cia pasireklamuoti fotografai filmuotojai, parodo neplautas kojines ir kelia cia visokias nesamones.. brrrrrrrrrrrrr..
Atsakyti
As manau, kad mes - busimos nuotakos renkames, tad mums ir spresti gerb. fotografai kieno darbas mums tinka, nes is paskaitytu Jusu komentaru ir tarpusavio gincu, pasidare aisku tik viena, kad Jus patys bandote issireklamuoti. Asmeniskai man nepatinka nuotraukos, kai jaunoji "itupdyta" i geles zieda, bet patikekit dar yra tokiu kuriems patinka. Tegul jie samdo juos. Tegul busimi jaunavedziai ir spendzia kas jiems geriau. Bukime taktiski visiems 4u.gif
Su pagarba,
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2007 01 26, 18:53)
aciu AsIrTu! 4u.gif  o tai tikrai buvo nebeidomu sia tema skatyti, kur diskutuoja profesionalai fotografai! doh.gif

visiskai pritariu drinks_cheers.gif nepasitikiu siuo forumu nes cia daug fotografu apsimeteliu kuriu patarimai cia ne vietoj... ydomus bobuciu pletkai ir nuomones, o ne paciu fotografu.. cia tokio tipo forumas praranda savo esme
Atsakyti
QUOTE(everika @ 2007 01 26, 12:16)
As labai atsiprasau apie ka sitas forumas?Ar tik fotografu diskusijos? As vakar klausiau apie fotografe is Kauno Vilma, bet kaip matau jus cia tik pykstates gal man kitur pasieskoti informacijos?Gal tada zinot kur?

nu zinok, as tai tokios negirdejus... g.gif

QUOTE(Sergej Mulin @ 2007 01 26, 21:46)
drinks_cheers.gif KENGAI !Ka mes cia veikiame tarp jaunu miescionku -krachoborku !!!!!! 10 BALU!!!....

nu cia dabar... kaip izeidzianciai. labai negrazu kazkaip is jusu puses... as tarkim irgi ir jauna, ir miescionka, ir busima nuotaka, bet niekuo nenusipelniau jusu izeidinejimu. fui koks profesionalas doh.gif

QUOTE(Fotografas+operatorius @ 2007 01 26, 22:31)
Kadangi atsidarė naujas Fotografų ir filmų kurėjų forumas, visi fotografai jums daugiau nebemaišys.Linkiu jaunamartėms linksmų vestuvių,

QUOTE(Fotografas+operatorius @ 2007 01 26, 22:44)
Forumas uždaras tik fotografams ir operatoriams,(didins kainas-laikykitės) Jaunamartės , nauja svetainė

o jau sarkazmas, sarkazmas... jusu arkliukas. visiskai negraziai nuskambejo sie visi jusu pasisakymai... doh.gif

gal galit ponai profesionalai pripazint, kad jus buvot per daug isivele i tarpusavio gincus... man tai irgi yra idomu paskaityti tuos gincus, vien del azarto - kas ka iveiks, kas ka kruciau pasakys... bet temos tikslas ne tas... jus jei cia dalyvaujate, tai tam, kad mums patartumet, parekomenduotumet kazka, ir tt... juk is tikro tai ne tam, kad irodytumet vienas kitam ir skaitancioms busimoms nuotakoms, kuris kietesnis, turi geresne tecnika, kuris kuri suvarys ir pan. todel jei moderatore grazino tema i savas vezes, tai nereikia cia pradet varyt ant busimu nuotaku, nes as irgi esu tokia ir visiskai nenuspelniau izeidzianciu kalbu. tarkim ir tas pavartotas sergejaus "miescionku -krachoborku" man nenuskambejo kaip komplimentas...
viskas, peace.

toliau diskutuojam apie vestuvines fotografijas 4u.gif
Atsakyti
Mano galva, nei vienas kraštutinumas nėra geras. Nei dabartiniai nebrandūs pliurpalai doh.gif , kuriais patys fotografai - suvokdami tai ar ne - kelia priešiškumą fotografams šiame forume ir gadina sau ir kolegoms vardą schmoll.gif , nei tada, kai nuotakos viską „žino“ ir nežinia kokiu pagrindu pagristos jų kai kurios, - atkleiskite, - „svarios“ nuomonės (būna, kai žiniom netrykšta ir besireiškiantys fotografai). Belieka linkėti, kad pačios būsit aktyvios, atsirinksit grūdus nuo pelų ir pačios neleisit nesąmonėms vykti šioje temoje drinks_cheers.gif

QUOTE(uogute @ 2007 01 26, 23:20)
visiskai pritariu  drinks_cheers.gif  nepasitikiu siuo forumu nes cia daug fotografu apsimeteliu kuriu patarimai cia ne vietoj... ydomus bobuciu pletkai ir nuomones, o ne paciu fotografu.. cia tokio tipo forumas praranda savo esme

Atsakyti
Leo, labai gerai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tikiuosi, pagaliau pasibaigs įvairūs įžeidinėjimai ir įsižeidinėjimai (ypač po dviejų fotografų nekorektiškų pasisakymų). Tas žinutes pašalinau, kad dar koks nors konfliktas nekiltų. Labai norėčiau, kad jau pasibaigtų prie nieko nevedančios diskusijos.

Tad padėkime šioje vietoje brūkšnį visoje toje istorijoje mirksiukas.gif

O dabar gal kas nors žinote atsakymą į vakar everikos iškeltą klausimą? mastau.gif Tegul tai būna paskatinimu grąžinti pagaliau temą į senas vėžes 4u.gif Tuo pačiu ir naujokei padėsime cool.gif
Atsakyti
everika, as tai jau kaip ir sakiau - nezinau tokios fotografes, tik man idomu pasidare - is kur ja radai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(everika @ 2007 01 25, 16:06)
Laba diena, norejau paklausti gal kam teko susidurti su fotografe is Kauno Vilma Kaganaite?

Jeigu tai ta kuri dirba fotoatleje Rotuses aiksteje, tai tada teko. Vilma fotografavo musu vestuves, bet pavardes as nezinau
Atsakyti
Sveiki visi,

gal kas galite ką nors gero ar blogo pasakyti apie Dainiaus Labučio vestuvių nuotraukas? Bičiuliai rekomedavo kaip neblogą fotografą...net nežinau ar surizikuoti ir apsistoti ties juo, ar ieškoti toliau.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(doktorka @ 2007 01 28, 18:11)
Sveiki visi,

gal kas galite ką nors gero ar blogo pasakyti apie Dainiaus Labučio vestuvių nuotraukas? Bičiuliai rekomedavo kaip neblogą fotografą...net nežinau ar surizikuoti ir apsistoti ties juo, ar ieškoti toliau.... g.gif

o pati matei jo darytas nuotraukas g.gif nes jei matei, ir patiko, tai gali imti biggrin.gif bet jei tik draugai rekomendavo, tai pasiulyciau is pradziu pamatyti jo nuotraukas ir ivertinti ax.gif
Atsakyti