QUOTE(everika @ 2007 01 26, 12:16)
As labai atsiprasau apie ka sitas forumas?Ar tik fotografu diskusijos? As vakar klausiau apie fotografe is Kauno Vilma, bet kaip matau jus cia tik pykstates gal man kitur pasieskoti informacijos?Gal tada zinot kur?
nu zinok, as tai tokios negirdejus...
QUOTE(Sergej Mulin @ 2007 01 26, 21:46)
KENGAI !Ka mes cia veikiame tarp jaunu miescionku -krachoborku !!!!!! 10 BALU!!!....
nu cia dabar... kaip izeidzianciai. labai negrazu kazkaip is jusu puses... as tarkim irgi ir jauna, ir miescionka, ir busima nuotaka, bet niekuo nenusipelniau jusu izeidinejimu. fui koks profesionalas
QUOTE(Fotografas+operatorius @ 2007 01 26, 22:31)
Kadangi atsidarė naujas Fotografų ir filmų kurėjų forumas, visi fotografai jums daugiau nebemaišys.Linkiu jaunamartėms linksmų vestuvių,
QUOTE(Fotografas+operatorius @ 2007 01 26, 22:44)
Forumas uždaras tik fotografams ir operatoriams,(didins kainas-laikykitės) Jaunamartės , nauja svetainė
o jau sarkazmas, sarkazmas... jusu arkliukas. visiskai negraziai nuskambejo sie visi jusu pasisakymai...
gal galit ponai profesionalai pripazint, kad jus buvot per daug isivele i tarpusavio gincus... man tai irgi yra idomu paskaityti tuos gincus, vien del azarto - kas ka iveiks, kas ka kruciau pasakys... bet temos tikslas ne tas... jus jei cia dalyvaujate, tai tam, kad mums patartumet, parekomenduotumet kazka, ir tt... juk is tikro tai ne tam, kad irodytumet vienas kitam ir skaitancioms busimoms nuotakoms, kuris kietesnis, turi geresne tecnika, kuris kuri suvarys ir pan. todel jei moderatore grazino tema i savas vezes, tai nereikia cia pradet varyt ant busimu nuotaku, nes as irgi esu tokia ir visiskai nenuspelniau izeidzianciu kalbu. tarkim ir tas pavartotas sergejaus "miescionku -krachoborku" man nenuskambejo kaip komplimentas...
viskas, peace.
toliau diskutuojam apie vestuvines fotografijas