sveikutes,
gal kuri girdejote apie fotografa Vyteni Zelioni gal pas kuria jis dirbo fotografu vestuvese jo darbu nelabai teko pamatyti todel idomu kaip jis dirba ir koki atsiliepimai
aciu is anksto
QUOTE(vikcia @ 2006 12 04, 17:27)
Labas,
gal kas girdejote apie fotografa Vaida Garla? atsiliepimai?
is anksto dekoju.
gal kas girdejote apie fotografa Vaida Garla? atsiliepimai?
is anksto dekoju.
apie Vaidą Garlą patys geriausi atsiliepimai!
tikrai šaunus fotografas!
svarbiausia, kad nenukankina jaunųjų: viską daro labai profesonaliai
teko būti pusseseres vestuvėse, tai fotografas taip visus nukankino:
derino, statė, kūrė kažkokias visiems atsibodusias pozas, o rezultatas
liudnas
o pas Garla kazkaip viskas naturaliai ir rezultatas super!
O gal kas girdėjot apie fotografa Gedimina Petraiti is Kauno?
QUOTE(pumpica @ 2007 01 22, 09:25)
O gal kas girdėjot apie fotografa Gedimina Petraiti is Kauno?
apie toki negirdejau
QUOTE(katanelis @ 2007 01 20, 19:15)
aha teko būti pamerge, kai toks veikėjas dirbo... tragedija kažkokia, pats nieko nespėja,l aksto visur: tai su kamera, tai su fotoaparatu, nurodinėja ką daryti, nes kitaip nespėtų nieko daryti, stengiasi vadovauti, anaiptol, nepasiseka, ką norėjo nufotografuoti. Žodžiu nesąmonė man kažkokia, nei gero filmo nepadarė, nei nuotraukų, bei pats nemalonus,nes nieko nespėja ir pyksta ant visų dėl to. Nepamenu aš jo pavardė, nes nesidomėjau, papraščiausiai nemačiu reikalo. Jau geriau vieną fotografą, ar filmuotoją imti.
viskas is lietuvisko gobsumo. , noro sutaupyti ...
QUOTE(fla @ 2007 01 22, 18:10)
viskas is lietuvisko gobsumo. , noro sutaupyti ...
tai jau tikrai svarbiausia kai tekėjo kitas žmogelis, vėl tą patį fotografą-filmuotoją samdė, ir vėl burnojo, kad negražiai viską padarė nu žodžiu, žstebėjausi,kad žmonės iš to gobšumo patys sau blogą pasidarė skūpas - du kartus moka...
hm, kaip cia idomiai prisistatei.
O apie tuos lektuvius, kurie vienu metu fotografuoja ir filmuoja, tai man atrodo, kad saviitaiga, jog sugebu viska daryti vienu metu ir kontroliuoti bei laikyti savo rankose vestuves yra nieksiska. O dar po to priekaistauti, jog jus nedarete taip, kaip norejau as, kad viskas butu pavyke, yra nieksiska kvadratu.
O apie tuos lektuvius, kurie vienu metu fotografuoja ir filmuoja, tai man atrodo, kad saviitaiga, jog sugebu viska daryti vienu metu ir kontroliuoti bei laikyti savo rankose vestuves yra nieksiska. O dar po to priekaistauti, jog jus nedarete taip, kaip norejau as, kad viskas butu pavyke, yra nieksiska kvadratu.
na, man kazkodel geltonuojantys dantys netraukia, truputi galejai juos pabalinti su Colgate. Ir kam reikalinga tvora nuotraukoje? Ka ji ten veikia? Gal visi kaip zirgai buvo priristi, kad nepabegtu? Ir juodos demes ant kilimo isvalyti galima kaip niekad lengvai, ukiniu prekiu skyriuje valymo priemoniu nors vezimu vezk. Man patinka ne veidai, o Kvietines butelis ir Neptuno geriamas vanduo. Zinoma, visuomet reikia remti Dakaro varzybose dalyvaujancius lietuvius. Man dviratis visai negrazus, nes graziausias yra svieciantis zenklas. Rispekts. Ir graziausia yra pieva, o tas begantis berniukas nebespejo atbegti iki fokuso zonos. O ka juodi kampai nuotraukoje veikia? Matyt viduryje jiems buvo nepatogu, tai sugrudo i kampus. Grazus tas berniukas, bet ranka dar grazesne, o ka jau kalbeti apie taures.. O, angeliukas mano mielas, kazkada buvo mano langu vaizdas.. Koju sou yra pats geriausias, kazkuomet dar buvo rengiamas koju konkursas, pretendentas nr. uno.. ir kuomet suoliukas sedimas, kam demonstruoti visai nesedima suoliuka..? a.. a, reklamuoji laisvas vietas
kazkodel zodis "sekantis" neveikia taip, kaip jis turi veikti. Galbut pakeisk ji zodziu "Kitas" ir jis tada atliks savo funkcija.
Vat, dabar laukiu akmenu i savo kudra, svelnus krikstas ivyko. Neturejau ka veikti, apsiginklavau kantrybe ziuredamas ir uzrasiau kazka.. Juk reikia kazka daryti, kol siuntineji mokomaja medziaga visiems, kurie nenori palikti bugertu buteliu ant stalo. PS iz gud.
Gero prirasymo ir gero kriskto.
Uj, sekmes, iki.
kazkodel zodis "sekantis" neveikia taip, kaip jis turi veikti. Galbut pakeisk ji zodziu "Kitas" ir jis tada atliks savo funkcija.
Vat, dabar laukiu akmenu i savo kudra, svelnus krikstas ivyko. Neturejau ka veikti, apsiginklavau kantrybe ziuredamas ir uzrasiau kazka.. Juk reikia kazka daryti, kol siuntineji mokomaja medziaga visiems, kurie nenori palikti bugertu buteliu ant stalo. PS iz gud.
Gero prirasymo ir gero kriskto.
Uj, sekmes, iki.
Atsiprasau merginu bet negaliu nepakomentaves.... Vargu ar si zmogu samdyciau, butu paskutinis atsarginio varianto atsarginis variantas . Vestuviu bent nuotraukos baisios, va kas patiko tai mergyte gaudanti lietaus lasus, tikrai grazus kadras, bet visa kita atsiprasau... Arba mano ekrnas per sviesus, arba kaip mes fotografai vadinam "perkalta", is veidu plokti blynai gavesi, sukneles taip pat. Kaip tokie zmones turi darbo neisivaizduoju... Saves taip pat nevadinu geriausiu bet tokiems kadrams jei gaunasi darau DELETE? YES !
QUOTE(Dante @ 2007 01 22, 22:24)
Atsiprasau merginu bet negaliu nepakomentaves....
o as galvojau, kad persistengiau bekomentuodamas. Galbut gerai tai, kad jis ivardiono, jog fotografavo giminiu vestuves.
Idomu butu suzinoti, kokia pas ji technika..
Ai, baigiam čia nesamones daryt... Vistik pirmiausia nuotakų forumas, o taškytis dėl kažkokių geresnių ar prastesnių kolegų fotografų - yra kur kas įdomesnių ir malonesnių užsiėmimų, kad ir fotografuoti išskirtinai savo malonumui... pvz., sninga dabar Jo pasiskelbimą ištrins, o jei kokia jį ir net ir pasirinktų - tai tegu tik būna patenkinta, šiaip ar taip tokios manęs nesirenka Taip kad ramybės ir su pagaliau atėjusia žiema su balta skraiste