Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(pumpica @ 2007 01 17, 08:14)
Liepos 13-toji laisva?  rolleyes.gif

Šiaip tai čia forumas, truputį ne vieta privačiam susirašinėjimui. Parašykit privačiai.

Tomas
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 01 17, 08:14)
KENGAI prasau nesityciot biggrin.gif Toks gyvenimas, tenka tuoktis ir antra karta mirksiukas.gif

Tai kad jis nesityčioja o nuoširdžiai džiaugiasi smile.gif
Atsakyti
Laba visiems,

Norejau pasiteirauti gal kam teko matyti fotografo Ramuno Daniseviciaus darytas vestuvines fotografijas? Gal zinote kur galima butu ju rasti internete?

P.S. Ne vestuviniu jo darytu teko matyti daug, todel ir pagalvojau, kad noreciau sio fotografo savo vestuvems. Siaip maniau, kad jis apskritai vestuviu nefotografuoja, bet siame forume kazkur radau informacija, kad uz atitinkama mokesti vis tik fotografuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T L @ 2007 01 17, 08:56)
Tai kad jis nesityčioja o nuoširdžiai džiaugiasi smile.gif

As gi juokavau del tyciojimosi siaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedlius @ 2007 01 16, 21:39)
Atsiprasau, bet man atrodo forumas tapo nebe jaunuju, o fotografu. Gana reklamuotis kolegos, cia jau jus visi zino...

Ne piktai, tik taip, kazkaip keista atsidarius skaityt.

Ne karta buvo apie tai kalbeta, busimosios nuotakos, kaip tik patenkintos nes sulaukia daug informacijos "is kitos fotoaprato puses" , tai yra paciu fotografu. Pasako kas gerai ar blogai, pataria, netgi savo svetainese, merginu patogumui suzymi fotografus, fotografuojancius vestuves (pvz zoom). Ar tai atrodo reklama? Tai tiesiog grazus zestas is musu puses norint Jums padet. Ti kazkodel lietuviai nesupranta, kaip galima padet zmogui neprasant uz tai atlygio... Keisti padarai tie lietuviai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hera99 @ 2007 01 17, 13:04)
Laba visiems,

Norejau pasiteirauti gal kam teko matyti fotografo Ramuno Daniseviciaus darytas vestuvines fotografijas? Gal zinote kur galima butu ju rasti internete?

P.S. Ne vestuviniu jo darytu teko matyti daug, todel ir pagalvojau, kad noreciau sio fotografo savo vestuvems. Siaip maniau, kad jis apskritai vestuviu nefotografuoja, bet siame forume kazkur radau informacija, kad uz atitinkama mokesti vis tik fotografuoja  ax.gif

tikrai fotografuoja ir kazkada maciau sitam forume jo darbus. Jei reikia kontaktu rasykit i az. Vestuviniu foto tinklapio kiek zinau neturi.
Papildyta:
QUOTE(giedlius @ 2007 01 16, 22:39)
Atsiprasau, bet man atrodo forumas tapo nebe jaunuju, o fotografu. Gana reklamuotis kolegos, cia jau jus visi zino...

Ne piktai, tik taip, kazkaip keista atsidarius skaityt.

AAA-Tai JUs nuotaka? doh.gif
Atsakyti
Laba diena,

Gal kas zinote ką apie fotografą-filmuotoją Audriu Cicinską iš Utenos?
Ačiū,jei parasysite atsiliepimų
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga25 @ 2007 01 19, 17:12)
Laba diena,

Gal kas zinote ką apie fotografą-filmuotoją Audriu Cicinską iš Utenos?
Ačiū,jei parasysite atsiliepimų
rolleyes.gif

Jei jis ir filmuoja ir fotografuoja pats, pasikabines ant kaklo ir kamera koke ir fotika, patariu samdytis du atskirus zmones, viena fotografuojanti kita filmuojanti.
Atsakyti
QUOTE(Dante @ 2007 01 20, 16:37)
Jei jis ir filmuoja ir fotografuoja pats, pasikabines ant kaklo ir kamera koke ir fotika, patariu samdytis du atskirus zmones, viena fotografuojanti kita filmuojanti.

aha doh.gif teko būti pamerge, kai toks veikėjas dirbo... tragedija kažkokia, pats nieko nespėja,l aksto visur: tai su kamera, tai su fotoaparatu, nurodinėja ką daryti, nes kitaip nespėtų nieko daryti, stengiasi vadovauti, anaiptol, nepasiseka, ką norėjo nufotografuoti. Žodžiu nesąmonė man kažkokia, nei gero filmo nepadarė, nei nuotraukų, bei pats nemalonus,nes nieko nespėja ir pyksta ant visų dėl to. Nepamenu aš jo pavardė, nes nesidomėjau, papraščiausiai nemačiu reikalo. Jau geriau vieną fotografą, ar filmuotoją imti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 01 20, 19:15)
aha  doh.gif teko būti pamerge, kai toks veikėjas dirbo... tragedija kažkokia, pats nieko nespėja,l aksto visur: tai su kamera, tai su fotoaparatu, nurodinėja ką daryti, nes kitaip nespėtų nieko daryti, stengiasi vadovauti, anaiptol, nepasiseka, ką norėjo nufotografuoti. Žodžiu nesąmonė man kažkokia, nei gero filmo nepadarė, nei nuotraukų, bei pats nemalonus,nes nieko nespėja ir pyksta ant visų dėl to. Nepamenu aš jo pavardė, nes nesidomėjau, papraščiausiai nemačiu reikalo. Jau geriau vieną fotografą, ar filmuotoją imti.  thumbup.gif

Vava ta ir turi galvoje. Kedainiuose maciau toki lakstanti biggrin.gif. Juoktis net garsei pradejau nes atrodo tragiskai. As su fotiku buna visas pergyvenu kad nespeju keliose vietose but tuo paciu metu o jam dar ir filmuot ir fotografuot. Visiskas "pravalas" jei taip galima issireikst smile.gif. Nesuprantu tokiu zmoniu kurie taip dirba...
Kaip sakoma kas tinka viskam, netinka niekam lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kam nors fotografavo Janina is Kauno?.Kokie butu atsiliepimai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciune @ 2007 01 21, 15:19)
gal kam nors fotografavo Janina is Kauno?.Kokie butu atsiliepimai. smile.gif

o kokia janinos pavarde? dabar pati nepamenu, bet jei pasakytum - atsiminciau. jei tokia sviesi, gal iki 40m, neilgais plaukais, iki peciu, tai man ji pasirode maloni, taciau nuotraukos nieko ispudingo labai, nors yra graziu - kaip ir pas visus... tik nepatiko tai, kad jei ji nufotografavo viena karta tuos zmones, jau antra karta nenori blink.gif tarkim, buvau su savo busimu vyru vyr pora. tai mus nufotografavo su jaunaisiais gamtoj, o kai visi teike jiems dovanas ir ji fotografavo visus su jaunaisiais, mums pasake: jus gi as jau nufotografavau su jaunaisiais, tai jau dabar nereikia. ar dar norit?... tai mes ir nuejom nieko jai nepasake doh.gif kazkaip nepatiko sitas akcentas schmoll.gif
nors sakau - gal cia ne ta janina... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrytia: 21 sausio 2007 - 14:42