QUOTE(Apuokas @ 2007 01 15, 16:17)
Aš suku galvą ar sutinka fotografai padirbėti porą valandų Mūsų vestuvės bus labai mažos. Bažnyčia, pietūs ir viskas. Kol neturim tikslios datos tai neskambinam tartis, bet va sėdžiu ir nerimauju Gal gerb. fotografai atsakytų?
Vieni sutiks, kiti gal ne. Priklauso nuo datos, kainos... Reikėtų tiesiog teirautis.
QUOTE(Apuokas @ 2007 01 15, 13:17)
Aš suku galvą ar sutinka fotografai padirbėti porą valandų Mūsų vestuvės bus labai mažos. Bažnyčia, pietūs ir viskas. Kol neturim tikslios datos tai neskambinam tartis, bet va sėdžiu ir nerimauju Gal gerb. fotografai atsakytų?
Vat as lygiai to paties ieskau Tai zinok dauguma sutinka, bet gal mane gelbeja tai, kad vestuves penktadieni...bet kainu nezinau, dar nebuvau nei su vienu susitikus, o per telefona nesako
Papildyta:
Kalbant apie fotografus, tai gerbiamas T.L. fotografavo mano pirmasias vestuves Nuotraukom patenkinti likom
QUOTE(pumpica @ 2007 01 15, 15:29)
Vat as lygiai to paties ieskau Tai zinok dauguma sutinka, bet gal mane gelbeja tai, kad vestuves penktadieni...bet kainu nezinau, dar nebuvau nei su vienu susitikus, o per telefona nesako
Papildyta:
Kalbant apie fotografus, tai gerbiamas T.L. fotografavo mano pirmasias vestuves Nuotraukom patenkinti likom
Papildyta:
Ir mes penktadienį. Su kainom blogai... Negi pas visus privažinėsi. Nors tiesą sakant tai tik kelis variantus ir turiu Kaune
QUOTE(Apuokas @ 2007 01 15, 13:37)
Ir mes penktadienį. Su kainom blogai... Negi pas visus privažinėsi. Nors tiesą sakant tai tik kelis variantus ir turiu Kaune
Ir ka tokius turit jei ne paslaptis?
Manau, kad daugelis sutinka fotografuot ir kelias valandas, jei ta diena pas ji laisva. Penktadienis manau buna truputuka laisvesnis, nes dauguma vestuviu vyksta sestadieniais, o penktadieni tik pasiruosimas joms. Kam ziuret vien tik Kaune jei galima ir is kitu miestu patinkancius, tik va su tuo kuru kaip kur , pas vienus jis laaaabai brangus o kiti ziurek ir nepraso ant kuro, matyt valdiskas . Cia jau kaip susitarsit ir kaip pasiseks. Tik zinoma paskaiciuokit ar sakoma suma uz kuro islaidas atitinka realybe .
QUOTE(draugė_lija @ 2006 11 22, 15:14)
Dante, sorry, bet eilinį komentarą priėmiau asmeniškai - todėl noriu paklausti - ir Tu nemanai, kad už visas šias savo pastangas esi vertas normalaus balto žmogaus atlyginimo? ir tikriausiai dirbi už 300 Lt?
o aukšta kaina TIKRAI negarantuoja kokybės. Čia kažkuo panašu, kaip su advokatu - gali pasisamdyti patį patį brangiausią ir vardą turintį advokatą, o jis ateis į teismą net bylos neskaitęs, nes visus dokumentus koks studentėlis paruošė....
tai gal baikim, kad jaunosios nori tik prieš visus pasipuikuoti ir aklai puola samdyti patį patį brangiausią nes aš iš pažįstamų niekam nesakau, kiek sumokėjau - tegu žiūri nuotraukas, semiasi gerų emocijų, o pinigus - aš jau kaip nors uždirbsiu
o aukšta kaina TIKRAI negarantuoja kokybės. Čia kažkuo panašu, kaip su advokatu - gali pasisamdyti patį patį brangiausią ir vardą turintį advokatą, o jis ateis į teismą net bylos neskaitęs, nes visus dokumentus koks studentėlis paruošė....
tai gal baikim, kad jaunosios nori tik prieš visus pasipuikuoti ir aklai puola samdyti patį patį brangiausią nes aš iš pažįstamų niekam nesakau, kiek sumokėjau - tegu žiūri nuotraukas, semiasi gerų emocijų, o pinigus - aš jau kaip nors uždirbsiu
...kiek FOTO tiek ir VIDEO,nera DAILE ar POEZIJA,cia nedakursi,ir nedapiesi ko truksta,o bus tik tai kas buvo.Manyciau,reiketu visu pirma saves paklausti:"Ka as padariau,kad nuotraukos ar filmas butu geras?"
Jei tos klijentes mano,kad uztenka tik sumoketi DAUG ir geri rezultatai bus savaime,tai tiesiog klysta.Tai yra bendras kurybinis darbas.Be abipusio rysio ir bendradarbiavimo nieko gero nesigaus.
Ir siemet as buvai vienose vestuvese,kur buvo pasamdytas tikrai ne pigus ir uzsirekomendaves fotografas,o rezultatai toli grazu.Bet,jie ir negalejo buti kazkokie kitokie...
QUOTE(Madona @ 2007 01 16, 01:42)
....Tai yra bendras kurybinis darbas.Be abipusio rysio ir bendradarbiavimo nieko gero nesigaus...
Čia daug tiesos, be abejo.
Nors, kitą vertus, fotografija (kaip ir video) yra menas, glaudžiai susijęs su technine puse. Taip kad, šiaip, viską galima ir sugadinti.
QUOTE(al12 @ 2007 01 16, 07:55)
Čia daug tiesos, be abejo.
Nors, kitą vertus, fotografija (kaip ir video) yra menas, glaudžiai susijęs su technine puse. Taip kad, šiaip, viską galima ir sugadinti.
Būtent, abu dalykai glaudžiai susiję, tačiau kas būna kaltinamas dėl to, kad blogos nuotraukos? Kategoriškai neteigiu, kad fotografas nėra kaltas, tačiau pirmas žvilgsnis visuomet būna į fotografą, lyg jis nebūtų kažko padaręs, nors, kaip sakė prieš tai viena dalyvė, tai turėtų būti "bendras" darbas.
QUOTE(pumpica @ 2007 01 15, 15:47)
Ir ka tokius turit jei ne paslaptis?
Na tai keli iš čia minimų. Apžiūrėjau daug nuotraukų nurodytuose puslapiuose Nesu aš labai išranki, bet žinau ko noriu
Mergaites reikia help
GAL kuri is jusu pazysta fotgrafa Rimvyda Lukoseviciu is Kauno??? Jo zmona filmuoja...
Papildyta:
o jei nera kaip matyti paciai tu darbu (pvz gyvenu uzsienyje ir gryztu tik i vestuves) ir renkuosi fotografa tik is ''rekomendaciju ir pavardes'' gal galima butu visitek i AZ pavardyte
GAL kuri is jusu pazysta fotgrafa Rimvyda Lukoseviciu is Kauno??? Jo zmona filmuoja...
Papildyta:
QUOTE(Leo` @ 2006 12 18, 09:10)
Jei žiūrėsit darbus, neužsirausit rimtai
o jei nera kaip matyti paciai tu darbu (pvz gyvenu uzsienyje ir gryztu tik i vestuves) ir renkuosi fotografa tik is ''rekomendaciju ir pavardes'' gal galima butu visitek i AZ pavardyte