QUOTE(Mindoozas @ 2007 01 11, 14:03)
islaido tampa: kuras, automobilio amortizacija, vairavimas, keliu mokestis, bauda uz greicio virsijama ir t.t.
Vava man yra teke karta susimoket . Ir taip visa kelia beveik virsijau greiti, skubejau kuo anksciau atvaziuot. Na i prieki "nenusove" nieks. Atbuvau iki vakaro, sedau i masina. Vaziuoju leisgyvis namo. Uzsimaniau draugus aplankyt klube, vaziuoju as link jo, jau liko kokie 500m iki klubo, idomi sankryza pasitaike, ziuriu masina atvaziuoja, bet kadangi masina gerai traukia , per gaza ir is salutinio islindau pries nosi . ziuriu diskoteka gale. Na ka teko palikt 100lt... plius uz kura neprasiau is jaunuju, pagalvojau geras pabusiu . Stai kaip buna.
Nesuprantu fotografu ir filmuotuju kurie verkia kad toli bugtais vaziuot kad ir pvz tuos 120km . Man juoka kelia tokie dalykai . Dideliu atstumu lietuvoj tikrai nera. Manau ne vienas Jusu gyvena tarkim Kaune o dirba Vilniuje ir tai nieko nestebina seis laikais. Kas ta valanda kelio pagalvojus, per valanda galima prasivoliot prie teliko, kai kitas per ta laiko nukanka is Kauno i Vilniu . Daznai labai tenka keliauti ir tas 100km nera atstumas bent jau man, sedai imasina ir po valandos jau Vilniuje