Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Gal kas zinote kokiu mazeikiuose filmuotoju? LABAI REIKIA
Atsakyti
Gal kas girdejo, ypac Kaunietes ar kitos mergaites, fotografai Lukoseviciai is kauno???
Bukit geri, suteikit jei turit ziniu si ta apie juos notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Ar turite kas nors atsiliepimu apie Aruna Vilcinska?
Jo nuotrauku daug maciau, bet, atsizvelgiant i kaina, kuri siekia iki 1800 lt - ar verta?

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2007 01 10, 16:07)
Sveikos merginos 4u.gif
Ar turite kas nors atsiliepimu apie Aruna Vilcinska?
Jo nuotrauku daug maciau, bet, atsizvelgiant i kaina, kuri siekia iki 1800 lt - ar verta?

Aciu

Mes irgi ant tokio esam uzsirove.Na,suprantu,kad nereikia nuotraukoms taupyti,bet tokios kainos man kvailos.Manau tokie fotografai pernelyg geros nuomones apie save g.gif
Atsakyti
Na, paprastai kaina priklauso nuo to, ką ir kiek jaunieji nori gauti smile.gif Viena kaina, kai užsisako 100 foto, kita - kai 600 (!).

QUOTE(aggate @ 2007 01 10, 16:09)
Mes irgi ant tokio esam uzsirove.Na,suprantu,kad nereikia nuotraukoms taupyti,bet tokios kainos man kvailos.Manau tokie fotografai pernelyg geros nuomones apie save g.gif

Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2007 01 10, 16:27)
Na, paprastai kaina priklauso nuo to, ką ir kiek jaunieji nori gauti smile.gif Viena kaina, kai užsisako 100 foto, kita - kai 600 (!).

Tai,kad mes norejome paprastuciu nuotraukeliu ir net nesakeme kiek.Taciau tas fotografas tempe guma,per telefona nesake,kiek kainuoja jo paslaugos.O kai susitikome pasake kad 1800lt.Nesupratau uz ka? g.gif Gali gauti uz tiek pati sustriausia video.O cia nuotraukos.1000lt,tai dar saunu,bet 1800lt - nebe normalu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 10, 16:31)
..Gali gauti uz tiek pati sustriausia video.O cia nuotraukos....

Kodėl fotografo darbas Jums atrodo mažiau vertingas už filmuotojo? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo al12: 10 sausio 2007 - 15:37
QUOTE(aaktinija @ 2007 01 10, 13:08)
o tu pati mazeikiete?tai nori praktika atlikti, idomu smile.gif busimoji profesija tokia?

atsiprasau Mindoozas blush2.gif pavadinau tave "mazeikiete" doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Kaip su video, prisipažįstu, nežinau, bet tokios sumos tikrai neužtenka pačiam „šustriausiam“ fotografui net Lietuvoje. Tada jau geriau net nežinot, kiek ima patys pačiausi wink.gif Galbūt tada geriau paimti labai gerą kažkurį vieną, arba fotografą, arba operatorių, kad tikrai būtų į ką pažiūrėti pagal savo skonį smile.gif

QUOTE(aggate @ 2007 01 10, 16:31)
Tai,kad mes norejome paprastuciu nuotraukeliu ir net nesakeme kiek.Taciau tas fotografas tempe guma,per telefona nesake,kiek kainuoja jo paslaugos.O kai susitikome pasake kad 1800lt.Nesupratau uz ka? g.gif Gali gauti uz tiek pati sustriausia video.O cia nuotraukos.1000lt,tai dar saunu,bet 1800lt - nebe normalu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(al12 @ 2007 01 10, 16:37)
Kodėl fotografo darbas Jums atrodo mažiau vertingas už filmuotojo?  blush2.gif

Taip nemanom,bet kartais kokybe neatitinka kainos.As nekalbu apie siaip koki filmuka.O vestuviu filma,kur filmuojama dvejomis kameromis,apsvietimu ir t.t.O cia atejo papleskino,is 100nuotrauku 20super...Na,kas neturi kur deti pinigu ir noredami pasipuikuoti gali samdytis toki fotografa.As labiau vertinu naturaluma,man nereikia,kad pripiestu gelyciu ar laseliu,pastumdytu,kad stotum ten ar ten...Mano nuomone tokia ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 10, 16:44)
Taip nemanom,bet kartais kokybe neatitinka kainos.As nekalbu apie siaip koki filmuka.O vestuviu filma,kur filmuojama dvejomis kameromis,apsvietimu ir t.t.O cia atejo papleskino,is 100nuotrauku 20super...Na,kas neturi kur deti pinigu ir noredami pasipuikuoti gali samdytis toki fotografa.As labiau vertinu naturaluma,man nereikia,kad pripiestu gelyciu ar laseliu,pastumdytu,kad stotum ten ar ten...Mano nuomone tokia ir tiek...

Bijau, kad už 1800 lt filmavimas nė iš tolo nebus panašus į nupasakotą...
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2007 01 10, 16:48)
Bijau, kad už 1800 lt filmavimas nė iš tolo nebus panašus į nupasakotą...

Imanoma ir uz 1500lt.O uz 2000lt isvis kazkas sustro.As neprisisvajojau,o domejausi,tad ir galiu apginti savo nuomone.
Atsakyti