Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(katanelis @ 2007 01 08, 17:49)
Sveika. Mūsų vestuvės buvo praeitą vasarą, buvom jį užsisakę vestuvėms. Nuotraukytės  thumbup.gif labai gražios, gaudė kadrus. Vienu momentu, net buvau susinervinus,kad aš jo (fotografo) visai nematau, galvoju,tokius pinigus mokam, o kur jis, kad negirdžiu net  lotuliukas.gif mumlabai patiko, pats sustojo prie šiaudų mus nupaveiksluot, pamergytes pagavo kai krito: trys kadrai jų kritimo, nors įvyko viskas staigiai. Gražiai jis fotografuoja  mirksiukas.gif likom labai patenkinti, net dabar nuotraukas pavartau  thumbup.gif

o, jei netycia taip butu, kad tu gaudomu kadru mazai buna, tai jis pozuotu daro nors kiek ar tik gaudo tuos kadrus? ar yra menisku nuotrauku? ir gal yra kurnors Tavo nuotraukytes paziuret ax.gif labai aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Na, gaudomi kadrai ne tik tada, kai ką nors krentantį reik gaudyt wink.gif Gaudyt galima žvilgsnį, šypseną, prisiglaudimą, nuotaiką, situaciją, vaizdo susižaidimą, tinkamą / gražų apšvietimą... Aš, žinoma, nemačiau, kokie ten kadrai su griūvančiom pamergėm, tačiau fotografas, paprašytas išrinkti „geriausiai pagautą kadrą“, vargu, ar išrinktų šiuos kadrus. Ir taip sakau ne todėl, kad pats nieko nebūčiau nustebinęs greita reakcija tongue.gif

QUOTE(Mija23 @ 2007 01 09, 02:15)
o, jei netycia taip butu, kad tu gaudomu kadru mazai buna, tai jis pozuotu daro nors kiek ar tik gaudo tuos kadrus? ar yra menisku nuotrauku? ir gal yra kurnors Tavo nuotraukytes paziuret  ax.gif  labai aciu uz info  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leo`: 09 sausio 2007 - 01:46
QUOTE(aaktinija @ 2007 01 08, 22:25)
labuka merginos  smile.gif
buciau laaaabai dekinga jei kas rekomenduotu ir duotu kokiu kontakciuku fotografu is mazeikiu.
aciukas  biggrin.gif

ner mazeikiuose geru fotografu, samdykis is Klaipedos (vilniaus, kauno) ka nors. Sumokesi daugiau, uztat nervu sutaupysi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dante @ 2007 01 09, 00:39)
Aaktinija manau atvyktu i mazeikius ir fotografai is kitu miestu, kad ir vilniaus tik prasytu kompensuot pinigeliu uz degalus, atstumai lietuvoj tikrai nedideli, todel manau lengvai susitartum.  drinks_cheers.gif

QUOTE(Rasiunia @ 2007 01 09, 12:16)
ner mazeikiuose geru fotografu, samdykis is Klaipedos (vilniaus, kauno) ka nors. Sumokesi daugiau, uztat nervu sutaupysi.  thumbup.gif

aciukas merginos.zinok ir pradejau ieskoti is kitur. va dabar kaip tik narsau po visa interneta biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat uzsisakiau fotografa is kito miesto, jau geriau sumokesiu as jam uz atvaziavima bet turesiu grazias nuotraukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 01 09, 15:38)
As taip pat uzsisakiau fotografa is kito miesto, jau geriau sumokesiu as jam uz atvaziavima bet turesiu grazias nuotraukas  ax.gif

tikrai jau siuo atveju taupyti nereikia:) Nuotraukas gi visam gyvenimui liks:)IR jos turetu buti pacios paciausios:)
Atsakyti
nu jo.sutinku su jusu nuomone, o gal kas galetu parekomenduoti koki geresni ir kad nelabai brangiai kainuotu ax.gif o pvz. vaziuojant is kito miesto kaip jis apskaiciuoja kiek papildomai uz tai reikes moketi?pvz.: uz sunaudotus degalus ar uz vieno kilometro kaina kazkokia ar dar kaip kitaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta A @ 2007 01 08, 21:57)
O tu savo nuotrauku nerodei forume? Butu idomu mirksiukas.gif

Ne ax.gif ne mano vestuves buvo, as pamerge buvau smile.gif o ten jo puslapyje internetiniam galima paziuret nuotrauku, va jos butent ir paskatino sita fotografa pasirinkt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2007 01 09, 02:43)
Na, gaudomi kadrai ne tik tada, kai ką nors krentantį reik gaudyt wink.gif Gaudyt galima žvilgsnį, šypseną, prisiglaudimą, nuotaiką, situaciją, vaizdo susižaidimą, tinkamą / gražų apšvietimą... Aš, žinoma, nemačiau, kokie ten kadrai su griūvančiom pamergėm, tačiau fotografas, paprašytas išrinkti „geriausiai pagautą kadrą“, vargu, ar išrinktų šiuos kadrus. Ir taip sakau ne todėl, kad pats nieko nebūčiau nustebinęs greita reakcija tongue.gif

manau, kad geras fotografas išmanosavo darbą iir žino ką reiškia „gaudyt kdarus“ mirksiukas.gif man, kaip nežinančiai šio meno staigi reakcija fotografuojant reiškia daug lotuliukas.gif o ir meniškumas tame daug reiškia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 01 09, 18:50)
manau, kad geras fotografas išmanosavo darbą iir žino ką reiškia „gaudyt kdarus“  mirksiukas.gif man, kaip nežinančiai šio meno staigi reakcija fotografuojant reiškia daug  lotuliukas.gif o ir meniškumas tame daug reiškia  rolleyes.gif

Sutinku smile.gif Greita reakcija yra geras fotografo bruožas, jam tai padeda darbe pagauti kadrus ir galima tuo pasidžiaugti, tačiau žiūrint albumą greitai pagautas kadras turi būti ir kažkuo gražus / įdomus, kad turėtų vertę. Norėjau atkreipti dėmesį, kad kas nors per siaurai nesuprastų, kas yra ar gali būti „kadrų gaudymas“ - vieni kadrai lėtesni, kitus sunku pagauti greitai ir vikriai pralekia lotuliukas.gif

Ne ax.gif ne mano vestuves buvo, as pamerge buvau smile.gif o ten jo puslapyje internetiniam galima paziuret nuotrauku, va jos butent ir paskatino sita fotografa pasirinkt bigsmile.gif

Ačiū :-), reiks atšviežint laisvesniu laiku smile.gif

Šiaip yra pasiūlymas nuotakoms rinkti naudingas nuorodas, informaciją ir sudėti į konkrečią vietą, kur juos galima tvarkyti - čia ar kitur - ir apie tai parašyti. Aš pats čia negaliu skelbti, nes iš manęs net nuorodą į patarimus laiko reklama ir naikina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2007 01 09, 19:30)
Šiaip yra pasiūlymas nuotakoms rinkti naudingas nuorodas, informaciją ir sudėti į konkrečią vietą, kur juos galima tvarkyti - čia ar kitur - ir apie tai parašyti. Aš pats čia negaliu skelbti, nes iš manęs net nuorodą į patarimus laiko reklama ir naikina  doh.gif

o tu nusiusk az kokiai forumietei ir paprasyk ideti i kazkuria tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 08, 19:36)
Ai,draugai dave kontaktus.Dabar nepamenu vardo blush2.gif  ax.gif (reiks pavartyti vizitines)Ir jis daro labai labai paprastas nuotraukeles.uz darba neima,tik turi pirkti is jo 100mazu nuotraukeliu ir 20dideliu.Kiek maciau jo nuotraukas,man patiko.gaila man pinigu tiems menininkams.Nes jie ima 1800lt

o is kur tavo fotografas? Nes galvoju gal tas pats, nes maniskis irgi pasake, kad uz darba neima, tik is jo reiks paimt 100mazu ir 20dideliu mirksiukas.gif + dar duos cd su foto tik preview formate ax.gif
Atsakyti