QUOTE(E-E- @ 2006 12 31, 06:46)
<....
Jums idomu kokios buvo mano salygos. Salygos tik dvi ir labai paprastos:
1. Fimas butu buves kuriamas, taip kaip viskas buvo iš tiesu, nepagarzintas, ir su filmo ir paciu vestuviu uzkulisiais. (pvz, jei kas vartaliotusi persigeres tai butu, jei jaunoji butu cigaretemis pradeginusi suknia - tai butu filme ir etc. Su pliotkais su pakalbinimais kaip susipazino, kaip jis jai ispraždžiu nepatiko, su interviu iš virtuves, kokie jus esate edrūs, ir kokia šeimininkiu nuomone jusu mama aikštinga, pretenzinga, ir apskritai labai nemalonus zmogus, ir panasiai, zodziu specialiai kazkokios situacijos nekuriamos, bet filmuojama butu ne vien fasadine renginio puse) Filmo stilius komedijinis, butu ieskoma lietuvisku tradiciju degradavimo.
siaip kazko panasaus noreciau - naturalaus, linksmo, ir su pliotkais bei uzkulisiais. Tik kazi ar butu medziaga tinkama jei vestuves nebutu "tradicines" lietuviskos
2. Filmo demonstravimas (kur kada ir kaip visiška mano laisvė (iforminama notarine sutartimi).
Iš kitos puses aš net dziaugiuosi kad tai nepadariau, manau kad pinigu buciau uzdirbes is to projekto nemazai, bet tokie pinigai kuriame,- švenciausios visuomenes lasteles - šeimos užuomazga tokia, man ilgai butu ant sąžines.
na, jei iseitu visuomenes demesio vertas produktas - why not. bet tuomet ir "aktoriai" nusipelnytu honoraro
Siandien, galiu linksma gaida pasakyti 2007 m., jusu mielosios nuotakos vestuviu scenariju. Žiurekite i visa tai linksmai. Ir po savo vestuviu prisiminkite jei 51 proc. tai ka parasiau
teisybe reiškia as buvau teisus. Ir netikslas irodineti man kazka...>
<...Nusišypsokite ir Jus savo išrinktiesiems atrodysite tikros princeses jau šiandien, o ne tik vestuviu diena.
Geru vestuviu, ir tikiu kad metrastininkus ( fotografus ir filmuotojus) rinksities tuos kurie JUMS
atrodys
patys geriausi. Susitiksime 2007 metais
Su naujais ir kolegos
Su pagarba www.-----------------/E-E-/.---.--
siaip tame ilgame ir iskalbingame rasinelyje tikrai nemazai tiesos. gal lietuviu tragedija, kad jie nemoka patys nusisypsoti is savo situacijos komiskumo, bando buti tobuli, bet tampa tiesiog nenaturalus... bando slepti savo jausmus vestuviu diena, tuo padarydami svente bejausme... o tos a-la tradicijos is vis varo i nevilti, ir mastant apie tai "o kokios galetu buti MANO vestuves" i galva ateina tik viena mintis - tik ne tokios, kaip pas visus
jau yra zmoniu, mokanciu sau susiorganizuoti SVENTE, bet tai vyksta taip palengva, ir taip sunkiai isgyvendinami tie dalykai, kurie mums patiems lyg ir neidomus, lyg ir primityvus, bet tas "taip reikia", realiai ir sugadina svente... vat ir galvoji - va padaryciau taip ir taip, kaip niekas nemate, kaip patiktu mums ir galbut draugams, butu prikolas ir nenuvalkiota... bet. ka zmones pasakys?
man, skaitant ta rasineli, dar viena mintis atejo - o jus, gerb. E-E, jausdamasis profesionalas, ar dalijate patarimus savo klientams? galbut butumete puikus ideju generatorius ar bent patarejas kaip netapti klounais savo paciu sventeje, o ne cirke? ar visi jusu klientai tokie beviltiskai nesupratingi, kad nesugeba jais pasinaudoti? jau minejau, kad sutinku su jusu isdestytom mintim, bet deja, ir man atrodo, kad ir jus kiek pavargote nuo savo darbo... na, gal tik siandien
sekmes ateinanciais, ir linkiu kiekvienam paslaugos tiekejui jo vertu klientu