Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(-Zoom- @ 2007 01 02, 12:07)
Matai, būnant svečio ar juo labiau nuotakos/jaunikio kailyje ...

Daznai buni lotuliukas.gif ? Su atejusiais! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(KENGAS @ 2007 01 02, 13:45)
Daznai buni lotuliukas.gif ? Su atejusiais! thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Nu teko sykį. Techniniai nesklandumai tadu buvo giliai pofig smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi, sveikinu su naujaisiais metais! Tikekimes, kad kiaules metais kiaulysciu bus ne per daugiausiai. Skaitydama tokius "rasinelius" negaliu susilaikyti. Noriu ir as savo nuomone pasakyti. Perskaiciusi E-E rasineli, pagalvojau "vat cia jis tikra tiesa raso". Suprantu, kad lietuviskos vestuves turi gilias tradicijas, norima is namu jaunuosius islydeti, tevus pravirkdyti, pirslius pakarti... Bet kai beveik kiekvienose vestuvese girdi tuos pacius jauniesiems skirtus zodzius, tai kyla klausimas : kieno cia svente? Visu laiminguju jaunuju Lietuvoje, ar tavo vienos svente, kuri turetu regis buti isskirtine bei nepakartojama? Ir kiek esu dalyvavusi vestuvese, visada pastebedavau daugiau dirbtinumo, nei naturalumo. Juk iki vestuviu dienos realiai turetu buti viskas sudeliota i savo vietas, o pacia vestuviu diena reiketu atsipalaiduoti ir leisti, kad viskas vyktu taip, kaip jau yra paruosta ir suorganizuota. Jei sedi "po itampa" ir nerviniesi, kad tas ar anas dar nepadaryta, tai kokia gi cia ta tavo "vienintele" ir "nepakartojama" svente? Juk nervinamasi istisus menesius, lakstant ir uzsakinejant vienas ar kitas paslaugas. Ir ka gali tokiu atveju padaryti fotografas ar filmuotojas? Nufotografuotus ar nufilmuotus ruskanus veidus kompiuterine programa pakeisti i laimingus ir besisypsancius? blink.gif Be abejines, kiek yra zmoniu, tiek bus ir nuomoniu. Galbut yra ir neprofesionaliu fotografu ar filmuotoju, visko pasitaiko, kad ir vestuves sugadina ir filmus, ir nuotraukas... Juk ir virejos maistus sugadina ir sodybu seimininkai savotisku pakeitimu padaro... Galbut... Bet jei zinai, kad tai ne profesionalai, tai kam samdyti tokius? O jei jau taip atsitiko, tai juk nesigailesi visa gyvenima ir nesigrausi del to. Juk ta diena manau svarbiausias yra FAKTAS, kuris lydes jus visa likusi gyvenima. Nors nesu dar istekejusi, bet tikiu, kad jaudulys yra didziulis tavo vestuviu diena, bet jis neturi peraugti i kazkokia baime, ar pykti, o dar blogiau i agresija. Ir kad kiekviename zingsnyje nereiketu bijoti, kas bus dabar, o kas bus vakare, o kaip rytoj? ... Sveciai atvaziavo, pasveikino, pasvente, pagerbe, pasilinksmino kartu ... Isvaziavo... Pas juos atsiminimai liks blankesni nei pas jaunuosius, jei baiminamasi, kaip i viena ar kita vestuviu plano dali jie sureaguos? Mielos busimosios nuotakos, butent ta vienintele diena pasistenkite atsipalaiduoti ir naturaliai sypsotis, tada ir jums ir jusu sveciams bei vestuviu vykdytojams bus daug grazesne ir isimintinesne svente. Cia tik tokia mano nuomone, nenoriu niekam priestarauti ar kazka ginti. Tiesiog tos, visiems iki skausmo beveik mintinai zinomos lietuviskos vestuves ne man. O kaip jau jos gausis - taip, tik pasistengsiu, kad visiems jose butu gera. smile.gif Sekmes visoms besiruosiancioms.
Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2007 01 02, 11:47)
Šiaip ar taip, tai yra jūsų šventė ir linkiu ją švęsti smile.gif Ne dirbti, aptarnauti, kažkam įtikti, priverstinai šypsotis... o iš tiesų tiesiog elementariai džiaugtis vienas kitu ir iš širdies švęsti savo šventę smile.gif

Leo - drinks_cheers.gif saunus ir nuosirdus komentarai mano postui mirksiukas.gif

visu 100 proc sutinbku, kad savo vestuves reikia svesti ir jaustis ne kaip darbe smile.gif kai kurioms nuotakoms tikrai to truksta matyt... Ir nuomone daugumos dar yra tokia "vestuves - tai svente kitiems". Anaiptol, nezinau kaip mano vestuviu sveciams, bet mano pacios vestuves buvo mano svente ir mazai ka keisciau jas kartodama. O ka mano sveciai, kam patiko ar kam nepatiko - ju reikalas.

dar kita kart nemazai itakos padaro pinigeliai, kaip bebutu... Yra nuostabiu fotografu, operatoriu, taciau kai kuriems jauniesiems tiesiog pinigine neisnesa. Nors mano nuomone tokia, kad siems dviem dalykams negaileti pinigu, geriau kitur "nukirpti" jei reikia.

O man kas koja pakiso - laikas.... Optimististe matyt buvau ir maniau, kad per 4 menesius laiko marios viskam (sugalvojom greit jog jau laikas zenytis ir pareiskimus padavem pries keturis menesius). Laiko marios bet tik ne tam, kai reikejo susirast fotografa laisva, operatoriu.... Tada jau ciupau kas buvo like... Nesakau kad abieju darbai buvo apgailetinini, vieno is ju - esu labai patenkinta. Bet, deja, tik vienu.

Melynplauke, nuosirdziai linkiu tau isskirtiniu, nesikartojanciu, be jokiu nesusipratimu vestuviu!

Atsakyti
Aciu, Rudaake, kad tavo zodziai tiesiai Dievui i ausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(E-E- @ 2006 12 31, 06:46)
<....
Jums idomu kokios buvo mano salygos. Salygos tik dvi ir labai paprastos:
1. Fimas butu buves kuriamas, taip kaip viskas buvo iš  tiesu, nepagarzintas, ir su filmo ir paciu vestuviu uzkulisiais. (pvz, jei kas vartaliotusi persigeres – tai butu, jei jaunoji butu cigaretemis pradeginusi suknia - tai butu filme ir etc. Su pliotkais su pakalbinimais kaip susipazino, kaip jis jai ispraždžiu nepatiko, su interviu iš virtuves, kokie jus esate edrūs,  ir kokia šeimininkiu nuomone jusu mama aikštinga, pretenzinga, ir apskritai labai nemalonus zmogus, ir panasiai, zodziu specialiai kazkokios situacijos nekuriamos, bet filmuojama butu ne vien fasadine renginio puse) Filmo stilius komedijinis, butu ieskoma  lietuvisku tradiciju degradavimo.

siaip kazko panasaus noreciau - naturalaus, linksmo, ir su pliotkais bei uzkulisiais. Tik kazi ar butu medziaga tinkama jei vestuves nebutu "tradicines" lietuviskos rolleyes.gif

2. Filmo demonstravimas (kur kada ir kaip visiška mano laisvė (iforminama notarine sutartimi).
Iš kitos puses aš net dziaugiuosi kad tai nepadariau, manau kad pinigu buciau uzdirbes is to projekto nemazai, bet tokie pinigai kuriame,- švenciausios visuomenes lasteles - šeimos užuomazga tokia, man ilgai butu ant sąžines.

na, jei iseitu visuomenes demesio vertas produktas - why not. bet tuomet ir "aktoriai" nusipelnytu honoraro lotuliukas.gif

Siandien, galiu linksma gaida pasakyti 2007 m., jusu mielosios nuotakos vestuviu scenariju. Žiurekite i visa tai linksmai. Ir po savo vestuviu prisiminkite jei 51 proc. tai ka parasiau
teisybe – reiškia as buvau teisus. Ir netikslas irodineti man kazka...>

<...Nusišypsokite ir Jus savo išrinktiesiems atrodysite tikros princeses jau šiandien, o ne tik vestuviu diena.
Geru vestuviu, ir tikiu kad metrastininkus ( fotografus ir filmuotojus) rinksities tuos kurie JUMS
atrodys
patys geriausi. Susitiksime 2007 metais

Su naujais ir kolegos
Su pagarba  www.-----------------/E-E-/.---.--

siaip tame ilgame ir iskalbingame rasinelyje tikrai nemazai tiesos. gal lietuviu tragedija, kad jie nemoka patys nusisypsoti is savo situacijos komiskumo, bando buti tobuli, bet tampa tiesiog nenaturalus... bando slepti savo jausmus vestuviu diena, tuo padarydami svente bejausme... o tos a-la tradicijos is vis varo i nevilti, ir mastant apie tai "o kokios galetu buti MANO vestuves" i galva ateina tik viena mintis - tik ne tokios, kaip pas visus biggrin.gif jau yra zmoniu, mokanciu sau susiorganizuoti SVENTE, bet tai vyksta taip palengva, ir taip sunkiai isgyvendinami tie dalykai, kurie mums patiems lyg ir neidomus, lyg ir primityvus, bet tas "taip reikia", realiai ir sugadina svente... vat ir galvoji - va padaryciau taip ir taip, kaip niekas nemate, kaip patiktu mums ir galbut draugams, butu prikolas ir nenuvalkiota... bet. ka zmones pasakys? g.gif

man, skaitant ta rasineli, dar viena mintis atejo - o jus, gerb. E-E, jausdamasis profesionalas, ar dalijate patarimus savo klientams? galbut butumete puikus ideju generatorius ar bent patarejas kaip netapti klounais savo paciu sventeje, o ne cirke? ar visi jusu klientai tokie beviltiskai nesupratingi, kad nesugeba jais pasinaudoti? jau minejau, kad sutinku su jusu isdestytom mintim, bet deja, ir man atrodo, kad ir jus kiek pavargote nuo savo darbo... na, gal tik siandien wink.gif

sekmes ateinanciais, ir linkiu kiekvienam paslaugos tiekejui jo vertu klientu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo in_shadow: 02 sausio 2007 - 14:57
Uzejau net nustebau kiek cia visko prirasyta smile.gif. Tikrai geras ir idomus E.E pasisakymas. Atsoausdinciau ir duociau visiems uzsakovams toki paskaityt ta smile.gif rasineli. Kaip parasyta taip ir buna is tikruju visada beveik, laaaabairetas atvejis kad kazkas butu kitaip. O svente priklauso nuo organizatoriu noru, tai yra jaunuju ir kaip jie ta svente isivaizduoju smile.gif ir kaip organizuoja. Sove tokia mintis, kad butu visai idomu susitikima koki paorganizuot supermamos sio forumo dalyviu, tarkim nuotaku/jaunikiu (esamu ir busimu) , bei tu piktu dedziu ir tetu (fotografu. filmuotoju). Kaip sake E.E. prie tores 10 susest kokioj kavinej ir padiskutuot smile.gif. Kaip Jums tokia mintis?
drinks_cheers.gif ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Primenu fotografų tinklapių sąrašą - šiek tiek aptvarkiau, merginų patogumui pažymėjau vestuves aktyviai fotografuojančius.

Sėkmės renkantis smile.gif
Atsakyti

! 
Neatitinkančias temos žinutes ištryniau. Mieli fotografai, tarpusavio bendravimui naudokite AŽ, nes šis forumas nėra "chat" tipo. Jame informacija saugoma ilgą laiką. Tad taupykite serverio resursus bei gerbkite kitus, kas ieško naudingos informacijos.

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 01 05, 21:13)
kaip faina  drinks_cheers.gif

Labai didelis aciu tau Zoom 4u.gif Labai praverte sarasiukas thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi po ilgu ieskojimu radome padoria kaina.Nuotraukos kainuos 500lt.Ieskojome tokio fotografo,kuris nedarytu kvailu laseliu ar gelyciu nuotraukose.Man patinka naturalios nuotraukos.Manau nereikia pripiesti nuotraukoje kazkokiu nesamoniu,nes ir taip ja turi puosti jaunieji.Tad dabar naktimis ramiai miegu.O zmogus labai fainas.Jis tinka ypac tiems,kurie kuklus,nezino kaip ir kur stotis.Gamtoje jis primasto zaidimeliu.Ir siaip labai patiko...
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2007 01 04, 17:12)
Primenu fotografų tinklapių sąrašą - šiek tiek aptvarkiau, merginų patogumui pažymėjau vestuves aktyviai fotografuojančius.

Sėkmės renkantis smile.gif

kur anksciau buvai su tuo sarasu smile.gif thumbup.gif thumbup.gif gera darba padarei. Visoms dabar lengviau bus.
Atsakyti