QUOTE(erosi @ 2008 04 19, 18:26)
o mano dukrius totalus rankinukas pasidare jau nebezinau ka daryt-kol ant ranku miega,bendrauja,papa ciulpia,tik paguldom i lovele-vsio.visi miegai issilasto...kad ir siandie miegojo ilgiausiai kokias 20 min. o dar tik be dvieju dienu menuo...
erzina pastovus draugu,artimuju pasakymai,kad nepratinciau ant ranku. o tai ka man tada daryt?guldyt i lovyte ir jai graziai paaiskint,mol mazute tu neverk,bet ant ranku as taves neimsiu,kad nepriprastum?..o ji paims ir susipras,nustos verkti ir savo reikalais uzsiims...
dar beda nakti ja i lovele paguldyt..tas pats kas ir diena-5min ir nemiegam. tai jei diena dar turiu jegu ir noro vis bandyt i lovele kelt,tai nakti po keliu bandymu nuleidziu rankas ir pas save i lova jemu... tada jau miegam ramiai...va kiti pasako-jau prisipratinai. nichrina neprisipratinau-nuo gimimo jau taip. o ka daryt,kad butu kitaip?palikti klykiancia?nezinau...patarimu ir nieks neduoda...tik fraziu pameto-nu ir turesi tu beda.
erzina pastovus draugu,artimuju pasakymai,kad nepratinciau ant ranku. o tai ka man tada daryt?guldyt i lovyte ir jai graziai paaiskint,mol mazute tu neverk,bet ant ranku as taves neimsiu,kad nepriprastum?..o ji paims ir susipras,nustos verkti ir savo reikalais uzsiims...
dar beda nakti ja i lovele paguldyt..tas pats kas ir diena-5min ir nemiegam. tai jei diena dar turiu jegu ir noro vis bandyt i lovele kelt,tai nakti po keliu bandymu nuleidziu rankas ir pas save i lova jemu... tada jau miegam ramiai...va kiti pasako-jau prisipratinai. nichrina neprisipratinau-nuo gimimo jau taip. o ka daryt,kad butu kitaip?palikti klykiancia?nezinau...patarimu ir nieks neduoda...tik fraziu pameto-nu ir turesi tu beda.
Mano sūnelis toks pats- ir amžiaus tokio pat, rytoj mėnuo... Pora savaičių miegojo,o dabar tik kol ant rankų supi miega, įdedi į lovytę ar vežimą-prabunda po 5 ar 20 min. Galvoju, gal jam pilvelį raižo, nors nėra rėksnys, bet turbūt nesmagu ir atsibunda... Naktį kartu miegam, net galvos nesuku, kad į lovytę reikia- paaugs, tada... Dar juk mažas, jam šilumos ir meilės reikia. O kad ant rankų pripras- nesuk galvos, juk nerėkinsi, imi ant rankų ir supi. Paaugs, mokės pažaisti, bus lengviau... Aš irgi ant rankų nešioju, nelengva, bet pasiguodžiu, kad tik metus taip, po to paaugs. Manasis pagrandukas- trečias, du vyresnius irgi ant rankų nešiojau, ir nieko, gyva Stiprybės ir kantrybės, mažiuko šypsena viską atperka...