QUOTE(erosi @ 2008 04 19, 19:26)
o mano dukrius totalus rankinukas pasidare jau nebezinau ka daryt-kol ant ranku miega,bendrauja,papa ciulpia,tik paguldom i lovele-vsio.visi miegai issilasto...kad ir siandie miegojo ilgiausiai kokias 20 min. o dar tik be dvieju dienu menuo...
erzina pastovus draugu,artimuju pasakymai,kad nepratinciau ant ranku. o tai ka man tada daryt?guldyt i lovyte ir jai graziai paaiskint,mol mazute tu neverk,bet ant ranku as taves neimsiu,kad nepriprastum?..o ji paims ir susipras,nustos verkti ir savo reikalais uzsiims...
dar beda nakti ja i lovele paguldyt..tas pats kas ir diena-5min ir nemiegam. tai jei diena dar turiu jegu ir noro vis bandyt i lovele kelt,tai nakti po keliu bandymu nuleidziu rankas ir pas save i lova jemu... tada jau miegam ramiai...va kiti pasako-jau prisipratinai. nichrina neprisipratinau-nuo gimimo jau taip. o ka daryt,kad butu kitaip?palikti klykiancia?nezinau...patarimu ir nieks neduoda...tik fraziu pameto-nu ir turesi tu beda.
erzina pastovus draugu,artimuju pasakymai,kad nepratinciau ant ranku. o tai ka man tada daryt?guldyt i lovyte ir jai graziai paaiskint,mol mazute tu neverk,bet ant ranku as taves neimsiu,kad nepriprastum?..o ji paims ir susipras,nustos verkti ir savo reikalais uzsiims...
dar beda nakti ja i lovele paguldyt..tas pats kas ir diena-5min ir nemiegam. tai jei diena dar turiu jegu ir noro vis bandyt i lovele kelt,tai nakti po keliu bandymu nuleidziu rankas ir pas save i lova jemu... tada jau miegam ramiai...va kiti pasako-jau prisipratinai. nichrina neprisipratinau-nuo gimimo jau taip. o ka daryt,kad butu kitaip?palikti klykiancia?nezinau...patarimu ir nieks neduoda...tik fraziu pameto-nu ir turesi tu beda.
Kaip gerai tave suprantu man irgi visi patarimus dalina, tik niekas su mano vaiku gyvent nebande... Ka daryti, jei vaikas 2 val. klykia kol uzmiega? Ir nesiojam, ir supuojam, ir zaidziam, o rezultatas tas pats labiausiai nervina frazes "vaiku ka nors skauda", "islepinai vaika"... nieko jam neskauda ir niekas jo nelepino... bet kiek gali laikyt klykianti nesvu balsu? 15-20 min.? Musiske panele, pirma menesi dienom dazniausiai ant tecio miegodavo (gerai, kad teciai atostogu pasiimt gali ), o nakti vezimo lopsiuky daba mums jau 5 men., bet oi kokios neramios musu naktys kazkada kai pamiego ramiai 6 val. net issigandus buvau, ar nesusirgo maze persimiegojau nors esu miegale, o nescia budama net po 14- 16 val. per para ismiegodavau