Įkraunama...
Įkraunama...

Svetingumo klubai

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2008 02 14, 16:24)
Prašyčiau patarimo.
Planuoju pasinaudoti HospitalityClub nario svetingumu - apsistoti porai dienų.
Suprantu, kad nakvynė nemokama ir vis dėl to... Kaip parodyti dėkingumą? Gal galėtumėte pasidalinti patirtimi: kaip padėkojote ir kaip jums buvo padėkota?
Vežtis kumpių-sūrių-degtinės negaliu, nes jų skraidinimas brangiai kainuos.  verysad.gif


Sumasteme pataupyti ir pasinaudoti CS paslaugomis (vis tik zilas plaukas galvon - velnias uodegon biggrin.gif). Planuojame skristi tik su rankiniu, o be to skrydis labai anksti, tai joks duty free gali nedirbti ir net butelaicio galime nenupirkti. verysad.gif Knyga kazkaip banalu. Vykstame i brangia sali. Mastau, o jei numegciau sali (vaziuotume pas moteriske), tai butu kartu ir praktiska. Na, kazka tokio (is Villytes pasiskolinu nuotrauka). Net jei ir nevaziuotume, neprapultu toks daiktas. Kainuotu tiek pat kaip suvenyras, o darbas - tai hobis. thumbup.gif Ir nesvertu daug.
Ka patartumete, ar neprietaringa toki daikta vezti? As apie prietarus nieko nezinau, bet gal netinka salio dovanoti? Gal tiesiog pirkti koki suvenyra ir nesukti galvos?

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kas naudojatės Couchsurfing, būkite atsargūs, rinkitės tik gerai įvertintus šeimininkus, nes pasitaiko ir maniakų (žr. straipsnį žemiau) blink.gif
Aš pati HC ir CS naudojaus keletą kartų, ieškodama nakvynės ar gidų, bet man pasitaikė normalūs žmonės unsure.gif
Italian policeman ‘used Couchsurfing website to drug and assault travellers’
Atsakyti