Mano patirtis skurdoka, bet vis tiek pasidalinsiu. Kadangi viesnia is namu buvo iskeliavusi seniai ir Lietuva nebuvo pirmoji jos aplankyta salis, tai ji atveze deze Laimos saldainiu is Latvijos, t.y. salies, kur buvo pries tai. Vaikui dar dave mazu zenkliuku su Kinijos ir Australijos simboliais (ji gyvena per dvi salis), o isvaziuodama iteike atviruka su miesto vaizdu ir uzrasyta padeka ir kontaktais. Man viskas pasirode labai OK.
Ai, dar prisiminiau. Valgyti ji negamino, pas mus valge nelabai daug, nes diena budavo mieste, o vakarais nevalgo, tai is esmes tik ryte valgydavo ir vakare nebent ko paragaudavo. Taciau isvaziuodama nupirko ir paliko arbatos, surio, dar ten kazko. Na, atseit uz suvalgyta maista. Tai man buvo labai netiketa, bet manau, kad mintis visa nebloga. As turbut taip irgi darysiu, kai pas ka nors apsistosiu, jei seimininkai ne tik priims, bet ir vaisins.
O dabar sufleruoju, ko as spejau pamatyt, nes irgi ruosiuos po truputi kelionei. Tai va, po 2 Lt yra maziuku magnetuku su Gedo pilim (ne foto, o stilizuota). Jie dar zybsi, bet galima padaryt ir kad nezybsetu. Visai gera smulkmena, mazai sveria, simbolizuoja Lietuva, bla bla.
Dar yra ir skeciu, ir maiseliu, tiek polietileniniu, tiek popieriniu, su Vilniaus simbolika. Visai grazus, bet nzn, ar naudinga. Sketis tai ilgas, vezt baisiai nepatogu butu, net jei ir nusprest, kad geras daiktas. Tai nebent nusitempt i kita sali maisiuka ar kelis "Vilnius" ir vietoj nupirkt ka nors skanaus ar pan
ir idejus iteikt.
Safarikids, o i kokia sali vaziuoji? Nes as tai i Vokietija ruosiuos, nelabai kuo ten ir nustebinsiu, del to per daug nesuku galvos.
Dar prisiminiau. Busiu per Velykas ir pries jas, tai jei seimininkai pageidaus, esu pasiryzus kartu margint kiausus. Isidesiu vasko ir pan. Vis tiek 24/7 neslankiosiu, noresis ir sikine padet. Kaip manot, ar vokieciai patys raso kiausus vasku, ar ne? Nes gal net neverta detis, jei cia ne kiek neegzotika