Įkraunama...
Įkraunama...

tyreles

noreciau paklaust ar galima pradejus vienos pvz.mazas firmos vaisines tyreles duot pirkti ir kitos pvz.hipp ir t.t.ar kaip ir misinelius tos pat firmos tiktai duot.Butu gerai suzinot atsakyma.
Atsakyti
Prisirišti prie vienos papildomo maistelio firmos nėra būtina.
Tačiau nuolat keisti pieno mišinius nereika, nes prie kiekvieno mišinio kūdikis turi prisitaikyti. Jei kūdikis valgo pieno mišinį, svarbu, kad šis mišinys "augtų" kartu su augančiu kūdikiu - t.y. būtų graduotas. Augančio kūdikio poreikis maistinėms medžiagoms keičiasi (mamos pieno sudėtis irgi keičiasi kartu su augančiu kūdikiu), todėl nėra gerai pirmų mėnesių kūdikį ir jau perkopusį 5-6 mėn. maitinti tuo pačiu mišiniu. HiPP pieno mišiniai yra graduoti , tinka ir pirmų mėnesių, ir vyresniems kūdikiams. Todėl prie pieno mišinio reikėtų prisirišti.
Jei kūdikis valgo ir HiPP pieno mišinius, ir HiPP papildomo maisto produktus- jis gauna visavertį, aukščiausios kokybės , subalansuotą maistą, kuris leidžia jam augti ir vystytis sveikam.
Tačiau kūdikis , žinoma , gali valgyti ir kitos firmos produktus, tik tokiu atveju tas maistas nebus pilnai subalansuotas.
heart.gif
Atsakyti