O pas mus atvirkscia situacija. Dar vieno vaikelio nori vyras, o as ne.
Mazyliui musu dar tik 2 menesiai, o jis jau nuolat kalba apie antra.
Nestumas buvo lengvas, lengvai pagimdziau, bet... auginti tenka beveik vienai, nes jis nuolat uzsiemes, darbuose, chalturose paskendes ir man padeti noru netryksta. Kita karta susidaro ispudis (gal ir klaidingas), kad jis specialiai tu "darbu" savo prisigalvoja, kad as neprasyciau ko nors namuose padaryt ar vaiko neiduociau priziuret. Gimus vaikeliui prie visu gausiu buvusiu buities darbu (mano vyras "naminius" darbus dirba tik tada kai nori, arba kai jau neimanoma issukt ar nukelt velesniam laikui) prisidejo musu maziulis Rupintis pypliuku labai gera, labai ji myliu, bet visa kita... Nu neapsidirbu!!!
Ir net baisu pagalvot, kad prie ir visos buities dar vel pykinimai, svaiguliai, didelis pilvukas, o po to dar vienas reksniukas. Net nupurto pgalvojus.
As nesu pries vaikus, gal ir gerai butu broliukas ar sesyte...
Bet taip kaip dabar - jokiu vaiku daugiau!!!!
Aš irgi labai labai noriu antro vaikelio . Tačiau mano vyras visada sako vėliau. Pirmąjam jau tuoj bus 7 metai, sakau, gal jau verta pagalvoti, o jis vis tiek - vėliau . Irgi motyvuoja tuo, kad gyvename vieno kambario bute, reikia nusipirkti didesnį ir t.t. Taigi dabar spaudžiu kuo greičiau pirkti didesnį, bet nuojauta sako, kad greičiausiai vis tiek bus "vėliau" ir viskas . Galbūt jam sunku būtų susitaikyti su tuo, kad aš nebedirbčiau, juk mes gauname panašias algas...
Žinokit o pas mane atvirkščiai.Nori jis, bet nenoriu aš.Aš beprotiškai myliu savo dukrą, ir net nenoriu įsivaizduoti, kad kažką dar mylėsiu taip.Gal aš tiesiog dar nepasiruošiau tapti mama 2ą kartą, bet kol kas noriu mylėti tik JĄ, skirti viską tik JAI Kai visi klausia, kada jau pagimdysim Emai broliuką ar sesutę,mane net piktis ima - NENORIU Gal dėl to kad aš turėjau jaunesnę sesę ir man atrodė,kad visas dėmesys skirtas jai, pavydėjau nors labai mėgstu vaikučius, bet tikrai nanoriu kad dar KAŽKAS atsirąstų
O mano vienos drauges bicas - isidemekit, ne vyras dar - pasake labai gera fraze : Jau geriau "netycia" tegu lelius atsiranda, nes jeigu vyrai planuotu vaikus, ju apskritai nebutu. va taip
QUOTE(maziuk @ 2005 01 25, 13:46)
O mano vienos drauges bicas - isidemekit, ne vyras dar - pasake labai gera fraze : Jau geriau "netycia" tegu lelius atsiranda, nes jeigu vyrai planuotu vaikus, ju apskritai nebutu. va taip
man labai reik leliuko,bet vyras ir nenori nieko girdeti, visikaip kalbinu ir rezultatu nera